Loading...

Over Godsgenade schoonmaak&thuiszorg

Wij zijn een schoonmaak en thuiszorg bedrijf in Zuid Holland. Wij hebben al jaar en dag ervaring in het verzorgen van particulieren als mede huishoudelijk hulp voor particulieren in Zuid Holland. Daarnaast zijn wij goed in het schoonmaken van bedrijfspanden in het MKB gebied.

Hoe gaat het schoonmaken van uw woning in Den Haag, of uw thuiszorg hulp in Zuid Holland in zijn werk?
Wij zullen altijd eerst een kennismakingsgesprek met elkaar
voeren om kijken wat de wensen zijn. Neem direct contact op. Daarna zullen wij een dienstverlening overeenkomen waarin wij duidelijk aangeven wat de schoonmaak werkzaamheden in Zuid Holland voorstellen. Indien gewenst zullen wij een sleutelcontract opmaken waarin wij aangeven dat wij de sleutel onder bepaalde voorwaarden mogen gebruiken voor het schoonmaken van uw woning, bedrijfspanden, scholen, verzorgingshuizen, sportzalen, zwembaden etc… in Zuid Holland.
Wij voeren een groot aantal werkzaamheden uit. En alle thuiszorg of schoonmaak werkzaamheden kunnen ten alle tijden besproken worden. Een aantal schoonmaak werkzaamheden hebben wij hier onder vermeld.

Dit is natuurlijk niet de volledige lijst maar slechts een greep uit onze meest voorkomende schoonmaak werkzaamheden in Zuid Holland en omgeving.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven