Loading...

Over Het Schuttingmenneke

Het Schuttingmenneke is gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van schuttingen, poorten en tuinhuizen. We bieden verschillende soorten schuttingen aan, waaronder houten schuttingen, betonschuttingen, schuttingen van composiet materiaal en meer.
Naast het plaatsen van nieuwe schuttingen, biedt Het Schuttingmenneke ook reparatie- en vervangingsservices aan voor bestaande schuttingen. We kunnen bijvoorbeeld beschadigde delen van een schutting vervangen of een volledig nieuwe schutting plaatsen als dat nodig is.
We hebben een eigen werkplaats waar we de schuttingen op maat kunnen maken, zodat ze perfect passen bij de tuin van de klant. We werken met hoogwaardige materialen en gebruiken moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat het werk van hoge kwaliteit is en snel kan worden uitgevoerd.
Het Schuttingmenneke heeft een klantgerichte aanpak en biedt persoonlijk advies op maat om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn met het eindresultaat. We hebben ook een tevredenheidsgarantie en bieden een garantie op hun werk en de gebruikte materialen.
Kortom, Het Schuttingmenneke is een professioneel bedrijf dat hoogwaardige schuttingen plaatst en repareert met een persoonlijke benadering en garantie op de kwaliteit van het werk.

Het Schuttingmenneke is ook gespecialiseerd in het plaatsen van overkappingen. We bieden verschillende soorten overkappingen aan, zoals een vrijstaande overkapping, een aanbouwoverkapping en een carport. Daarnaast bieden we ook maatwerk aan, zodat de overkapping perfect past bij de wensen van de klant. Het Schuttingmenneke werkt met duurzame materialen en garandeert een lange levensduur van de overkapping. We bieden ook de mogelijkheid om de overkapping te laten plaatsen door een ervaren monteur.

Het Schuttingmenneke kan ook het aanleggen van bestrating voor u verzorgen. We bieden Gardenlux bestrating aanals een van de merken die ze gebruiken. Het Schuttingmenneke biedt een breed scala aan bestratingsmogelijkheden, waaronder betonklinkers, natuursteen, keramiek en gebakken materialen. Hun focus ligt op het creëren van een functionele en mooie buitenruimte voor hun klanten.

Kortom, Het Schuttingmenneke maakt het BuitenGewoon mooi.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

3 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven