Loading...

Over Isolatie Centraal B.V.

Premium Partner

Woningisolatie kent een aantal grote voordelen. Zo bespaart u jaarlijks tot honderden euro’s op de energierekening en verhoogt u de waarde van uw woning met een verbeterd energielabel. Dit maakt woningisolatie tot één van de populairste investeringen. Het levert u namelijk veel meer op dan een gemiddelde spaarrekening. Dit geldt zowel voor spouwmuurisolatie als voor vloer- en bodemisolatie.

Doordat deze toepassingen allen voor een zeer hoge jaarlijkse besparing zorgen, ligt de terugverdientijd slechts tussen de 3 en 6 jaar. Isolatie Centraal beschikt over jarenlange ervaring in de woningisolatie en werkt altijd vanuit het oogpunt van de klant.

Graag komen wij gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en u te voorzien van vakkundig advies. Isolatie Centraal werkt alleen met hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor zult u de hoogste besparing kunnen halen op uw energiekosten. Door slim in te kopen kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden waardoor een korte terugverdientijd van toepassing is. U heeft bij ons keuze uit verschillende isolatiematerialen.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
18.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (55)

Schrijf een review

yves

Vloer isoleren

een isolatie cowboy bedrijf

Twee maand op voorhand de afspraak gemaakt. Kort voor de afgesproken dag een telefoontje: twee appje. Busje kapot. Bel maar om een nieuwe afspraak. De week daarop eindelijk de klus uitvoeren.. Ze zijn in drie uur klaar. (1800 euro!!) mag ik de foto`s zien van de klus? Hij laar me 10 seconden de foto`s zien en stopt ze gauw weg. Ik vraag of hij ze me wil toesturen ter controle en voor de subsidie. Hij zal het doen als hij thuiskomt. Geen foto`s. Ik mail het bedrijf. Helaas. De foto`s staan niet in het systeem. Weer bellen, klantenservice. Of ze de foto`s willen opvragen bij de uitvoerder. Ze zullen het doorgeven. Er komen geen foto`s. Geen enkele respons. Ik (70) maak dan maar zelf foto`s in de kruipruimte. Een stukje niet eens gedaan, gaten, slecht afgewerkt, houten latten kriskras vastgetimmerd. Een slordige haastklus uitgevoerd door een beunhaas. Isolatiecowboys. Blijf ver weg van dit bedrijf, mooie praatjes slechte uitvoering.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Frans

Muur isoleren

Service is ver te zoeken

Na het imporegneren van onze voorgevel nog op een plek doorslag na regen. Meerdere malen contact gehad m.b.t. deze klacht. Worden nu al ruim een maand aan het lijntje gehouden. Onze klacht is nog steeds niet opgelost.

Uitgevoerd op 06-12-2022

MJ

Muur isoleren

Bedrijf heeft totaal geen aandacht

Bedrijf heeft totaal geen aandacht voor de klant. Er wordt niet gecommuniceerd over het uitvoeren van de werkzaamheden, er wordt niet opgeruimd, er worden ten onrechte aanmaningen gestuurd, mail wordt niet beantwoord. Schoon opleveren betekent voor dit bedrijf niets opruimen en zeggen, dat een bui regen alles oplost.

Uitgevoerd op 04-05-2022

J

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

snel, goed en doen wat ze zeggen.

Goede afspraken, administratie denkt mee met de subsidie-aanvraag en heel vriendelijke werkmannen die de klus binnen de gestelde tijd hebben afgerond.

Uitgevoerd op 29-07-2022

Malcolm

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en zeer gespecialiseerd

Gisteren de muren van de hele woning laten isoleren. Perfecte service en zeer vriendelijke heren. Ok het contact met de binnendienst was zeer plezierig. Absoluut een aanrader.

Uitgevoerd op 21-06-2022

Aanbevolen door klant

Alles perfect volgens alle afsprake

Netjes alles volgens alle afspraken uitgevoerd helemaal top

Uitgevoerd op 04-12-2020

p

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

perfect

In november heb ik contact gehad met Leo Oosterwier van" Isolatie Centraal" voor een offerte om mijn huis te laten isoleren.
Isolatie Centraal was het derde bedrijf die een offerte maakte en kwam wat betreft prijs het beste uit de bus.
Dus de stoute schoenen aan getrokken en opdracht gegeven voor isoleren.
Ik moet zeggen alles gebeurde perfect de mannen die het werk kwamen doen kwamen perfect op tijd alle vier want de spouw en de vloer werden gedaan.
Alles werd goed af gewerkt .v.w.b. voegen en en rommel opruimen.
We merken goed dat isoleren nut heeft want als we nu "s morgens beneden komen is het niet koud meer wat voor heen wel was.
Dus ik beveel Isolatie Centraal aan omdat je correct en goed en volgens afspraak geholpen word.
m.vr.gr. pietjebus@hotmail.com

Uitgevoerd op 04-12-2020

Nedzhatin

Muur isoleren

Zeer tevreden

Ik kreeg goede advies

Uitgevoerd op 10-02-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie Centraal B.V.