Isolatie Centraal B.V.

8.8 (29 reviews )
Offerte's vergelijken
Isolatie Centraal B.V.

Deel dit bedrijf

Over Isolatie Centraal B.V.

Interesse in woningisolatie? Heeft u interesse in het isoleren van uw huidige woning of nog aan te kopen woning? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Kost u niks meer dan een kop koffie en wij geven u een advies waar u iets aan heeft.

reviews (29)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

zeer tevreden

Na goed gesprek en ontvangen van de offerte werd na een korte tijd al een werkafspraak gemaakt. Zowel de vertegenwoordiger van Isolatie Centraal Oost als de medewerkers die het isoleren realiseerden, hielden zich aan hun afspraak. Dit zorgde voor vertrouwen, complimenten! Keurig op de afgesproken tijd was men aanwezig. Er werd hard, netjes en zonder pauzes te nemen serieus gewerkt. Nadat de spouwmuur gevuld was, ruimde men alles (!) keurig op. Hier zit een zeer tevreden mens deze review te schrijven, een club deskundigen met plezier te promoten. Doen dus!

Uitgevoerd op 12-07-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Uitmuntend werk geleverd!!!

Wij hebben op vrijdag 5 juli om 11:30 isolatiewerkzaamheden laten uitvoeren op onze voor-/zij-/achtergevel. Wij moeten nog ervaren of de isolatie voor ons werkt. Als je de woning zou zien, zou je er helemaal niks van merken zo goed afgewerkt. Tot slot wil ik diep vanuit mijn hart zeggen dat Dave & Daan prima werk hebben verricht, daarnaast heel klantvriendelijk zijn en de boel netjes achter hebben gelaten.

Bedankt voor de goede werkzaamheden Isolatie Centraal!!

Uitgevoerd op 05-07-19

Antwoord van Solvari

Beste Yasin,
Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling over Isolatie Centraal. Zo te zien hebben Dave en Daan u goed geholpen en hopelijk heeft u veel profijt van uw gevel isolatie.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Komen afspraken na.

Spouwmuur laten isoleren met enverifoam. De mannen waren op tijd en leveren keurig werk af. Ook na de tijd wordt alles netjes opgeruimd. Zoals Leo beloofd had. Zoekt u een bedrijf dat netjes werkt en hun beloftes nakomt dan kan ik isolatie centraal aanbevelen.

Uitgevoerd op 31-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Johan,
Bedankt voor het delen van uw goede review over Isolatie Centraal! Fijn dat het werk goed geleverd is en dat ze netjes gewerkt hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review