Loading...

Over www.isolatiespecialist.com

Vloerisolatie zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. De isolatiespecialist pakt dit probleem tweeledig aan. Door de bodem te bedekken met een stevig plastic folie stopt het de voortdurende verdamping van vocht uit de bodem van de kruipruimte en het isoleert de vloer middels reflecteren de isolatie materialen zoals Tonzon en Isobooster. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daarbij tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze ook droger: dit betekent geen schimmel en minder huisstofmijten. Daarnaast bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening.
Nederland krijgt inmiddels steeds meer het vertrouwen in reflecterende isolatie materialen. Wij krijgen steeds meer vraag naar reflecterende isolatie offertes i.p.v. de oude traditionele isolatie producten.

Kenmerken

6.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (20)

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over de werkzaamheden

De werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd door harde werkers. Bovendien is de service van Isolatiespecialist.com zeer goed, met raad en daad bijgestaan. De eerste avond na de aangelegde isolatie kon ik al op kousenvoeten door het huis!

Uitgevoerd op 25-03-2021

A.C.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd.

Keurige zeer bescheiden hardwerkende medewerkers. Prima werk opgeleverd en alles netjes en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 24-03-2021

KCT

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Duidelijk en transparant.

Offerte laten opmaken. Wij hadden nog veel puin van een vorige bewoner onder de vloer. Dit is weggehaald en daarna keurig isolatie aangebracht.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Martijn

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Duidelijke offerte, goed uitgevoerd

Offerte was duidelijk, er werd ook meegedacht aan mijn specifieke situatie. Uitvoering was prima, er is hard gewerkt en binnen een dag zat alles erin. Inclusief het opruimen van de kruipruimte en plaatsen van dampwerkende folie. Achteraf had ik wat nazorg nodig (had niets te maken met Isolatiespecialist.com) en ook dat ging keurig netjes. Enige opmerking is dat de planning wat ad-hoc leek (dus ik moest op korte termijn wat schuiven in mijn agenda), maar het voordeel was natuurlijk dat de klus extreem snel ingepland was!

Uitgevoerd op 23-01-2020

Elske

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Snel voor elkaar

Binnen een week na de offerte is de vloerisolatie aangebracht. Snelle actie. De hele operatie duurde zo'n 15 uur op een zaterdag. Communicatie was soms lastig en de vloeren moest ik zelf dicht leggen. Maar mijn huis is er een label duurzamer op geworden. Al met al knap staaltje werk en ik zit er warmer bij.

Uitgevoerd op 21-09-2019

Rob

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk

De werkzaamheden zijn heel netjes en correct uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Daar zijn wij heel tevreden over. We bevelen dit bedrijf zeker graag aan.

Uitgevoerd op 09-10-2019

Martin

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

alle afspraken nagekomen. Nazorg ook goed.

Uitgevoerd op 01-10-2018

Henk

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

slordige offerte.

Tijd voor schoonmaken van de kruipruimte werd met 7 uur overschreden, door slechte inspectie vooraf.

Uitgevoerd op 06-05-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij www.isolatiespecialist.com