Loading...

Over www.isolatiespecialist.com

Vloerisolatie zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. De isolatiespecialist pakt dit probleem tweeledig aan. Door de bodem te bedekken met een stevig plastic folie stopt het de voortdurende verdamping van vocht uit de bodem van de kruipruimte en het isoleert de vloer middels reflecteren de isolatie materialen zoals Tonzon en Isobooster. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daarbij tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze ook droger: dit betekent geen schimmel en minder huisstofmijten. Daarnaast bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening.
Nederland krijgt inmiddels steeds meer het vertrouwen in reflecterende isolatie materialen. Wij krijgen steeds meer vraag naar reflecterende isolatie offertes i.p.v. de oude traditionele isolatie producten.

Kenmerken

5.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (20)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over de werkzaamheden

De werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd door harde werkers. Bovendien is de service van Isolatiespecialist.com zeer goed, met raad en daad bijgestaan. De eerste avond na de aangelegde isolatie kon ik al op kousenvoeten door het huis!

Uitgevoerd op 25-03-2021

A.C.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd.

Keurige zeer bescheiden hardwerkende medewerkers. Prima werk opgeleverd en alles netjes en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 24-03-2021

KCT

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Duidelijk en transparant.

Offerte laten opmaken. Wij hadden nog veel puin van een vorige bewoner onder de vloer. Dit is weggehaald en daarna keurig isolatie aangebracht.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij www.isolatiespecialist.com