Loading...

Over Jansen Isolatie B.V.

Jansen Isolatie B.V. realiseert een vakkundige toepassing van Spouwmuur-isolatie en Kruipruimte-isolatie in Noord-Brabant en Limburg. Gecertificeerd door SKG-IKOB en aangesloten bij VENIN.

Kenmerken

2.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (9)

Paul

Advies gesprek
Aanbevolen door klant

Eerlijk advies

Advies gesprek gehad en na een inspectie van de spouw en huidige isolatie het advies gekregen de spouw niet na te isoleren omdat rendement minimaal zal zijn. Zijn daar iig eerlijk in.

Uitgevoerd op 19-09-2023

Jos

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

De adviseur is op bezoek geweest en ik had er een positief gevoel bij. Zou binnen 2 weken een offerte sturen. Ondanks diverse telefoontjes tot op heden geen offerte mogen ontvangen.
Zo ga je niet met klanten om. Ga niet meer met dit bedrijf in zee. Onbetrouwbaar

Uitgevoerd op 14-05-2022

Kelsey

Offerte aanvraag
Aanbevolen door klant

Eerlijk en deskundig!

Goede en eerlijke informatie over spouwmuurisolatie! De adviseur heeft de tijd genomen en met openheid en deskundigheid uitgelegd hoe het gesteld was met de isolatie van de spouwmuren van onze woning. Dit betekende wel dat, juist door deze eerlijkheid, wij geen na-isolatie behoeven. De terugverdientijd en het te behalen rendement in gasverbruik was voor ons nu niet aantrekkelijk genoeg. Het siert de adviseur en de organisatie om eerlijkheid en vakmanschap te verkiezen boven winstbejag, vijf van de vijf sterren!!

Uitgevoerd op 12-08-2021

Piet

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Isoleren en garantie

Ons huis is in 2014 geïsoleerd door firma Jansen. Zeer tevreden over dit betrouwbaar adres.
Na 6 jaar kwam er door een verbouwing aan het licht, dat bij de raamkozijnen het isolatiemateriaal niet optimaal was. Zonder problemen heeft de firma Jansen dit heel snel opgelost.
Chapeau voor de nazorg. Garantie is bij dit bedrijf echt garantie.
P, van Riel, Loon op Zand

Uitgevoerd op 20-01-2021

Ans

Offerteaanvraag
Aanbevolen door klant

Eerlijk, en proffesioneel advies

Voor een offerteaanvraag werd zeer spoedig en correct een afspraak gemaakt. Hierin werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren, alsook werd een eerlijk advies gegeven. In dit geval werd eerlijk benoemd dat andere bedrijven wellicht betere mogelijkheden hadden gezien de situatie. Ik ben erg tevreden over de wijze van communicatie en proffesionaliteit, jammer dat dit bedrijf de klus biet kon uitvoeren. Maar wel aan te raden dus gezien de eerlijkheid en de nette afhandeling!

Uitgevoerd op 19-04-18

willy

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

prettige samenwerking

goed advies , afspraken goed nagekomen , was een lastige klus gezien het weer . Helaas kan ik niet in de spouwmuur kijken maar ik voel dat de temperatuur homogener is , minder koude hoeken..

Uitgevoerd op 08-12-2017

Harrie A.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Adv. nam alle tijd en was eerlijk

we hebben enkel en alleen advies gehad. Dat kwam heel eerlijk en betrouwbaar over. Uiteindelijk hebben ze het ons afgeraden omdat het te complex was: oud huis met kelders, verschillende niveau 's buiten en veel spouwmuurvervuiling.

Uitgevoerd op 04-12-2017

Nicolle

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Keurig aan de afspraken gehouden

Afspraak perfect nagekomen, goed door gewerkt ondanks het erbarmelijke weer. Én alles netjes opgeruimd. Ben benieuwd wat wij aan stookkosten gaan besparen!

Uitgevoerd op 19-07-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Jansen Isolatie B.V.