Loading...

Over Stelin Afbouw stucwerken en behang afwerking

Specialist in dunpleister en latexspuiten . Tevens veel ervaring met het aanbrengen van allerlei behangsoorten , traditioneel papier als ook Renovlies behang . Latex muurverf spuiten in kleur . Ook voor afwerking van Renovlies .

Betaalbaar en snel.

Bij nieuwbouwwoningen worden de wanden meestal behangklaar opgeleverd . Het komt vaak voor dat deze wanden niet vlak genoeg zijn om te behangen of geverfd te worden . Op deze door de aannemer aangebrachte  afwerking zetten wij machinaal een dunpleister stuclaag van enkele millimeters dik welke na schuren een totaal vlakke afwerking vertoond . Door er airless een latex verflaag op aan te brengen krijgt u een oogverblindend resultaat . Veel sneller en egaler afgewerkt dan aanbrengen met een roller . 

Streven naar totale afwerking binnen 5 werkdagen.
Benieuwd hoe we dat doen ?  Doe een prijsaanvraag

Wat we bieden...
Beste prijs-kwaliteit verhouding
Wij bieden de beste stuc prijzen in heel Nederland!
Stukadoors met jarenlange ervaring en hoge kwaliteit
Netter, schoner, sneller dan normaal stucwerk is onze passie!
Gratis eenmalige latex kleur tot 35m2 
Gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden!
Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen!
Binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten!
De nieuwste Airless spuitmachine voor de beste kwaliteit!

Wat is latex spuiten
Latexverf spuiten is de meest moderne vorm van muren sauzen. De trends van 2022-2023 in schilderwerk. Stelin-afbouw.nl is gespecialiseerd, professioneel, resultaatgericht en deskundig in schilderwerk. Met een airless verfspuitmachine wordt de verf onder hoge druk op de muren gespoten zodat er geen banen en strepen van het rollen ontstaan. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht door onze ervaren latexspuiter. In de meeste gevallen brengen wij in nieuwbouwwoningen eerst dunpleister aan waarna wij deze deskundig afwerken met een strakke airless verflaag. Bij Stelin-Afbouw is uw nieuwbouwwoning binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten, zodat u snel verder kunt met het inrichten van uw woning.

Renovlies behang
Renovlies is bij uitstek geschikt om te gebruiken in nieuwbouwwoningen en nieuw opgeleverde kantoren. Muren kunnen de eerste jaren werken omdat bouwvocht uit de muren trekt. Daardoor krimpen de wanden en dat verhoogt de kans op scheuren in uw muren. Renovlies behang neemt dit vocht direct op en zal bovendien de scheuren onzichtbaar maken. Renovlies voor nieuwbouw is sterker dan gewoon behang en vangt deze krimpscheuren op. Het compenseert als het ware de trekkracht, waardoor het niet scheurt of vervormt, wat wel gebeurt met dun behang of stucwerk.  Met renovlies zorgt u tevens voor een mooie afwerking van uw wanden met strakke haakse hoeken. Het is snel aangebracht en biedt een goede basis voor jarenlang woonplezier.
Het resultaat? Strakke muren die eruit zien alsof ze net gestuct zijn, maar zonder dat er stucwerk aan te pas komt.
Wat is renovlies behang?
Renovlies is de afkorting voor renovatievlies. Zoals de naam al aangeeft kun je dit behang gebruiken om je wanden te renoveren.
Waar is renovlies van gemaakt?
Renovlies behang is een behangsoort met vinyl of regulier papier dat is aangebracht op een vlies.
Vanwege de vele praktische eigenschappen van renovlies behang, maken professionele verwerkers er steeds meer gebruik van.

Afwerking van renovlies
Is het renovlies aangebracht dan zijn er de volgende manieren om de wanden netjes af te werken:
Overschilderen: In dit geval moet je wel eerst een primer gebruiken. Hiermee verstop je de naden en zal het behang minder verf opzuigen.
Overigens bestaat er ook renovlies behang dat al voorzien is van een primerlaag of zelfs zijn voorgesausd.
Behangen: Je kunt ook een ander behang over het renovlies aanbrengen. Behang over behang.
Zeker wanneer je kiest voor een dunne behangsoort is het fijn dat deze wordt aangebracht op een gladde ondergrond van renovlies.
Zo zijn er door het dunne behang geen oneffenheden zichtbaar.
Betegelen: Indien gewenst kun je op het renovlies behang ook tegels aanbrengen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven