mooiwater waterontharders

mooiwater waterontharders

De Gouwe 49
8253 PA Dronten

Alle waterontharders ontkalken water op identieke wijze via de zogenaamde ionenuitwisseling. Hoe maakt u dan uw keuze?
Wij onderscheiden ons door de vele mogelijkheden die het systeem biedt, de scherpe prijs (al vanaf €890!) en de lage verbruikskosten. Daarnaast kent ons product verschillende slimme innovaties zoals een ingenieuze oplossing om mogelijke bacteriegroei door stilstaand water te voorkomen.
En de kwaliteit van onze ontharders staat ook niet ter discussie, wij garanderen 20 jaar zorgeloos gebruik!

Vertel een vriend over ons en verdien €50!

0 beoordelingen

mooiwater waterontharders heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Ben jij de eerste?

6 projecten

Model Medium+
Model Medium+
Model Medium+: 27 x 43 x 60 cm (B x D x H) Harsvolume 18 L Zoutinhoud 35 kg
Model Grande
Model Grande
Model Grande: 27 x 43 x 72 cm (B x D x H) Harsvolume 23 L Zoutinhoud 45 kg
Voorbeeld geplaatste ontharder
Voorbeeld geplaatste ontharder
Model Compact in keukenkastje

1 werkzaamheid

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Reken af met kalkaanslag

Met een waterontharder reken je af met kalkaanslag! In Nederland zijn er nog genoeg regio's waar er hard water uit de leidingen komt. Het is dan erg verstandig om een waterontharder te laten installeren. Dit is niet alleen een stuk aangenamer, je kunt er ook nog eens mee besparen!

Voordelen van zacht water

Zacht water bevat minder kalk dan hard water. Hierdoor krijg je met zacht water minder last van kalkaanslag in de badkamer. Maar ook apparaten blijven beter werken als er minder kalkaanslag in vormt. De kalkaanslag kan namelijk een isolerende laag vormen rond het verwarmingselement van bijvoorbeeld de cv-ketel of wasmachine. Hierdoor wordt er meer energie verbruikt om het water op te warmen. Een waterontharder vermindert de kalkaanslag waardoor de apparaten zuiniger blijven werken.

Daarnaast is zacht water een stuk aangenamer dan hard water. Mensen met huidproblemen merken vaak dat het zachte water veel beter voor hun huid is. Binnen enkele weken kunnen de huidklachten zo goed als verdwenen zijn. Ook zorgt zacht water voor een zachtere was en pakken schoonmaakmiddelen met zacht water stukken beter dan met hard water.

Prijzen waterontharders

Waterontharders bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor een waterontharder betaal je minimaal €1.000. De prijs verschilt per specialist, per type waterontharder en wat je wensen precies zijn.

Ontvang offertes voor waterontharders

Ben jij benieuwd naar de kosten van een waterontharder? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor waterontharders bij Solvari! Wij brengen je in contact met vakmannen uit jouw regio die je uitstekend verder kunnen helpen.