Loading...

Over Protekta

Protekta levert professionele diensten en producten aan klanten vanuit twee gespecialiseerde business units. Door kennis en kwaliteit te vertalen in duurzame klantwaarde heeft Protekta inmiddels een stevige positie verworven in de markten waarin wij actief zijn. De kernwaarden bij het bedienen van klanten en het uitvoeren van onze activiteiten zijn:

Kwaliteit
Kwaliteit! Dat is waar we voor staan. Door te luisteren naar onze klanten, leveranciers en medewerkers blijven we kritisch op onszelf en blijven we groeien. Onze dienstverlening is hierdoor sterk en betrouwbaar.

Innovatief
Wij werken met de nieuwste producten, volgens de laatste standaarden en dragen bij aan vernieuwing in onze sector. Vanuit deze drive ontwikkelen wij –samen met strategische partners– innovatieve producten, oplossingen en werkwijzen die wezenlijk toegevoegde waarde bieden aan onze klanten en waarmee wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Specialistisch
Vanuit klantwaarde denken en handelen wij op basis van onze jarenlange specialistische vakkennis. Wij zijn betrouwbaar en oprecht betrokken bij de klant en ons vak. We leveren een degelijke dienstverlening aan onze klanten.

Betrouwbaar
Wij laten zien wat we doen, hoe we het doen en waarom. Onze klanten krijgen een eerlijk advies met een eerlijke prijs. Wij kiezen voor duurzame kwaliteit en daarmee voor klantwaarde. Voor kwaliteit heb je goede mensen nodig. De mensen bij Protekta zijn ervaren vakmensen, specialisten.

Enthousiast
Bij Protekta werken enthousiaste mensen met liefde voor hun vak. Deze mensen doen hun werk met veel plezier, dit zult u als klant zeker ervaren.

Kenmerken

Sinds 2016
partner van Solvari

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven