Loading...

Over SolarSales

SolarSales helpt jou verder met je zoektocht naar zonnepanelen. Je hebt zoveel aanbieders tegenwoordig dat wij heel goed snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij jou van een goed en eerlijk advies. Wel zo belangrijk als ze de komende 25 tot 30 jaar op je dak liggen.

Aangezien wij onze kennis niet alleen voor onszelf willen houden maar graag delen bieden wij ook trainingen aan voor bedrijven. Alleen samen kunnen we een zo groot mogelijke impact maken, en dat doen we alleen door elkaar daarbij te helpen.

Om te laten blijken dat we het ook echt menen zijn wij een duurzame en sociale onderneming. Dat betekent dus dat wij onze groene impact altijd op de eerste plaats willen en moeten zetten. De winst die wij maken, keert terug in onze onderneming om de maatschappelijke invloed te vergroten. Dit zijn we niet alleen verplicht volgens de EaSI-richtlijnen voor sociale ondernemingen, wij willen dit ook graag. Door zaken te doen met partijen die eenzelfde soort missie en visie hebben zorgen we ervoor dat de wereld beter en groener wordt.

Heb je vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2021
ingeschreven bij de KvK

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven