Loading...

Over TrapXpress Trap renovatie

TrapXpress is dé specialist in levering en montage van kwalitatieve overzet treden voor trappen. De montage gebeurt door eigen vakmensen die uw trap binnen één dag geheel omtoveren tot een geheel nieuwe trap . en dit alles zonder hak en breekwerk TrapXpress geeft u daarbij 12 jaar garantie. Uiteraard is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument zijn gewaarborgd.

Gespecialiseerde vakmensen voor u aan het werk
Bij TrapXpress werken uitsluitend vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. Dit merkt u direct in het persoonlijke advies dat u van onze medewerkers krijgt. Kiest u voor onze kwaliteitsproducten, dan gaan onze vakkundige monteurs voor u aan de slag. U krijgt dan ook twaalf jaar garantie op materiaal en op de montage. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. TrapXpress is werkzaam in geheel Nederland.

Kenmerken

14.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2007
ingeschreven bij de KvK

Reviews (12)

Dirk

Trap renoveren
Geverifieerde klant

Een aanbeveling waard.

Erg mooi werk geleverd. En snel uitgevoerd. Bijzonder was de wijze van meedenken om aanpassingen, verbeteringen te doen. Daardoor is het resultaat prachtig geworden. Dank voor de goede service en het geleverde werk.

Uitgevoerd op 06-03-2024

Anna

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Netje en goed werk geleverd

Super geregeld , netjes op tijd , goed werk geleverd , netjes alles achter gelaten ,werknemer was netjes en vriendelijk .

Uitgevoerd op 30-08-2023

Lars

Trap renoveren

Amateuristisch geleverd werk

Met trapexpress in zee gegaan maart vorig jaar, leek oké maar het begon op de dag van montage al niet goed.
Er moest een monteur helemaal vanuit Enschede naar Zwolle terug rijden om materiaal op te halen omdat ze te weinig / verkeerd materiaal bij zich hadden. Na montage zag het er mooi uit maar helaas kraakt de trap als een malle. 2 x monteur voor langs geweest maar die trap lijkt naar mate de tijd verstrijkt alleen maar harder te gaan kraken. Je kunt niet meer zachtjes als iedereen licht te slapen naar boven of beneden gaan zonder dat er iemand het hoort. Zeker geen aanrader! De gene die ik aan de telefoon telefoon had om beklag te doen en een afspraak te maken was ook niet echt klant vriendelijk . Echt jammer..

Uitgevoerd op 03-01-2023

Ron

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Verkoopproces discutabel

Goedemiddag,

Het factuurbedrag heb ik overgemaakt. Met de trap zijn wij erg blij het ziet er allemaal prima uit.
Aan de andere kant voelen wij ons ook een beetje in de maling genomen.
Tijdens het doornemen van de offerte was het voor ons duidelijk dat men 3 dagen bezig zou zijn.
De vloerbedekking eruit halen was volgens de verkoper een dag werk en werd op 600 euro aan arbeidsloon geschat.
Na veel wikken en wegen besloten om het toch maar door jullie te laten doen. De vloerbedekking was er binnen 1,5 uur uit. De volgende dag kwam de betreffende medewerker weer voor het monteren.
U zult begrijpen dat wij 600 euro voor 1,5 uur werk een buitensporig bedrag vinden naast het feit dat het mij nog een vrije dag heeft gekost ook.

Nogmaals wij zijn tevreden maar wanneer wij dit hadden geweten hadden wij behoorlijk wat geld kunnen besparen.

Tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen

Uitgevoerd op 07-08-2023

Jelle

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Een echte aanrader

Fantastische ervaring
tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Wij hadden nogal wat wensen maar ze stonden overal voor open. Voor beide trappen 4 dagen gepland en deze tijd was ook wel nodig om alles keurig en afgewerkt af te leveren. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, Heb nog een tip voor de planning als je 2 trappen moet doen plan deze dan achter elkaar in 1 week .

Uitgevoerd op 09-02-2023

Lone

Trap renoveren

Onprofessioneel, 6 maanden te laat

Waar is de Xpress in trapXpress? Bedrijf ingeschakeld een traprenovatie inclusief overloopvloer. De traprenovatie (juni) ging prima, vakkundige installateur. De overloop kon echter niet gelegd worden, want de vloer bleek niet egaal te zijn (hadden ze dit niet kunnen zien bij het inmeten?). Vloer geëgaliseerd en een nieuwe afspraak gemaakt. Installateur had laten weten dat het een klein klusje was dat wel tussendoor kon, maar de planningsafdeling liet ons op denigrerende wijze weten dat dit zéker niet zomaar kon en dat we tot eind september mochten wachten. Eind september weer een dag vrij genomen. Vakman had de verkeerde kleur materiaal meegekregen van de planning. Oktober weer een dag vrijgenomen. Oeps, onderdeel vergeten. 2 maanden niks gehoord. Eind december weer een afspraak gemaakt, toen wel gelukt. Nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf, zéér onprofessioneel. Excuses? "Welnee, IK kan er toch niks aan doen."

Uitgevoerd op 28-12-2022

Mike

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Aangeraden om geleverde kwaliteit!

Wij raden TrapXpress aan om de geleverde kwaliteit. De samenloop van omstandigheden liepen niet goed, maar zijn uiteindelijk wel opgelost. Sommige problemen hadden eerder ondervangen kunnen worden, andere is onmacht geweest. Contact liep stroef, afwachtend en wij kregen weinig begrip voor onze situatie.

Ik adviseer TrapXpress om de medewerkers welke contact met klanten houden een keer naar een klantcontact cursus te sturen en goed te kijken naar interne processen. Ik adviseer TrapXpress om de medewerkers welke contact met klanten houden een keer naar een klantcontact cursus te sturen en goed te kijken naar interne processen.

We zijn blij dat de trappen gereed zijn, bedankt!

Uitgevoerd op 24-10-2022

Lianne

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Meer dan zeer tevreden!!

Heel fijn en onderhoudend geadviseerd door Brian. Gekozen voor een zwart marmerlook trede en lichte stootborden. Best spannend maar wat is het een plaatje geworden!! Zeer vakkundig en professioneel gelegd.

Uitgevoerd op 21-07-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij TrapXpress Trap renovatie