Loading...

Over TrapXpress B.V.

TrapXpress is dé specialist in levering en montage van kwalitatieve overzet treden voor trappen. De montage gebeurt door eigen vakmensen die uw trap binnen één dag geheel omtoveren tot een geheel nieuwe trap . en dit alles zonder hak en breekwerk TrapXpress geeft u daarbij 12 jaar garantie. Uiteraard is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument zijn gewaarborgd.

Gespecialiseerde vakmensen voor u aan het werk
Bij TrapXpress werken uitsluitend vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. Dit merkt u direct in het persoonlijke advies dat u van onze medewerkers krijgt. Kiest u voor onze kwaliteitsproducten, dan gaan onze vakkundige monteurs voor u aan de slag. U krijgt dan ook twaalf jaar garantie op materiaal en op de montage. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. TrapXpress is werkzaam in geheel Nederland.

Kenmerken

6.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Sjoerd

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk en op tijd.

Het advies was duidelijk en de uitvoering door medewerker Michel was vakwerk, er werd netjes gewerkt en volgens afspraak uitgevoerd, alle lof over Michel.

Uitgevoerd op 29-09-2021

H.G.M.

nieuwe trap bekleden
Aanbevolen door klant

prima werk geleverd,

goed advies, de mannen hebben keurig werk afgeleverd,
de trap ziet er super strak uit, uiterst tevreden met het resultaat
1 klein hoekje waren we niet tevreden over, deze hebben ze keurig hersteld

Uitgevoerd op 20-02-19

Sonny

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Fantastische ervaring

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Uitgevoerd op 13-07-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij TrapXpress B.V.