Ultra Pure

Ultra Pure

Papenveer 15
1691 ET Hauwert

Ruim 29 jaar geleden werd UltraPure opgericht door Ron Stoutenburg. Verbetering van de gezondheid was een van de belangrijkste drijfveren van Ron. Een mens ademt, drinkt en eet, en krijgt daarbij stoffen binnen die schadelijk kunnen zijn.

Door lucht te zuiveren, bewuster levensmiddelen te kopen en het drinkwater te zuiveren wordt het lichaam minder zwaarbelast en verbeterd de gezondheid.

Wij menen de afgelopen 29 jaar bewezen te hebben een betrouwbare, deskundige en correcte leverancier en adviseur op het gebied van waterbehandeling te zijn en dat willen blijven.

0 beoordelingen

Ultra Pure heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Ben jij de eerste?

1 werkzaamheid

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Reken af met kalkaanslag

Met een waterontharder reken je af met kalkaanslag! In Nederland zijn er nog genoeg regio's waar er hard water uit de leidingen komt. Het is dan erg verstandig om een waterontharder te laten installeren. Dit is niet alleen een stuk aangenamer, je kunt er ook nog eens mee besparen!

Voordelen van zacht water

Zacht water bevat minder kalk dan hard water. Hierdoor krijg je met zacht water minder last van kalkaanslag in de badkamer. Maar ook apparaten blijven beter werken als er minder kalkaanslag in vormt. De kalkaanslag kan namelijk een isolerende laag vormen rond het verwarmingselement van bijvoorbeeld de cv-ketel of wasmachine. Hierdoor wordt er meer energie verbruikt om het water op te warmen. Een waterontharder vermindert de kalkaanslag waardoor de apparaten zuiniger blijven werken.

Daarnaast is zacht water een stuk aangenamer dan hard water. Mensen met huidproblemen merken vaak dat het zachte water veel beter voor hun huid is. Binnen enkele weken kunnen de huidklachten zo goed als verdwenen zijn. Ook zorgt zacht water voor een zachtere was en pakken schoonmaakmiddelen met zacht water stukken beter dan met hard water.

Prijzen waterontharders

Waterontharders bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor een waterontharder betaal je minimaal €1.000. De prijs verschilt per specialist, per type waterontharder en wat je wensen precies zijn.

Ontvang offertes voor waterontharders

Ben jij benieuwd naar de kosten van een waterontharder? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor waterontharders bij Solvari! Wij brengen je in contact met vakmannen uit jouw regio die je uitstekend verder kunnen helpen.

Ons team