Loading...

Over Van Bruchem Staircases

NEXT LEVEL DESIGN

Het familiebedrijf Van Bruchem is sinds 1888 gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve trappen. In 2013 heeft Djurre van Bruchem (4de generatie) samen met zijn zakenpartner Harm Heurkens het stokje overgenomen. Zij hebben de kunst van het trappen maken gemoderniseerd, zonder de authenticiteit van het ambacht en het familiebedrijf uit het oog te verliezen.

EXCEPTIONELE PRODUCTEN

Het aanschaffen van een nieuwe trap is een beleving. Daarom bieden wij onze klanten exclusieve ontwerpen aan in combinatie met de best mogelijke service. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken wij met veel passie en enthousiasme. Van Bruchem garandeert exceptionele projecten. In onze hoogwaardige productie worden de beste materialen van over de gehele wereld gebruikt. Al 132 jaar bedient Van Bruchem Staircases vele klanten met haar creatieve en professionele ambacht en dat willen wij nog minimaal eenzelfde termijn door laten gaan.

PROFESSIONALS

De constructie van een unieke trap wordt door Van Bruchem met veel zorg en precisie uitgevoerd. Daarnaast zijn ervaring en liefde voor het vak een vereiste. Kortom, het is werk voor de echte professionals. Wij hebben de ervaring en know-how om elke uitdaging om te zetten in een succes. Of we nu werken aan een project in een nieuw huis of kantoor, op een mega jacht of een renovatie; onze missie is om de traditie voort te zetten, het beste te zijn in wat we doen en om onze klanten een exceptioneel gevoel te geven gedurende het proces en decennia daarna.

MEER INFORMATIE?

Op www.vbstaircases.com treft u nog meer informatie aan over Van Bruchem en onze trappen. Zo staan er uiteenlopende en bijzondere projecten op, maar bijvoorbeeld ook alles over onze nieuwe manier van trappen bouwen "LID". We lichten eea graag toe in persoon natuurlijk!

GESCHIEDENIS

1888

In 1888 rondde Cornelis Johannes van Bruchem zijn opleiding succesvol af bij de stadsarchitect van Zaltbommel. In 1890 startte hij een timmer fabriek. Naast houten trappen produceerde Cornelis onder andere deuren en kozijnen. Hij combineerde traditioneel vakmanschap met de laatste technische innovaties, zo was hij de eerste die elektrisch gereedschap gebruikte. Dankzij zijn pioniersgeest groeide het bedrijf hard.

1945

Na de Tweede Wereldoorlog nam Dirk van Bruchem de positie van zijn vader over. De focus werd gelegd op deuren en trappen. Hij veranderde verouderde manieren van werken en voerde nieuwe technieken in. Dankzij Dirk van Bruchem’s strategie werd het bedrijf marktleider en verwierf het zijn uitstekende reputatie.

1986

Kees van Bruchem zette de familie traditie voort. Deze derde generatie vakman combineerde het ambacht met een persoonlijke aanpak. Het bedrijf groeide uit tot een specialist op het gebied van unieke, op maat gemaakte trappen, bestaande uit de beste materialen. De afgelopen jaren heeft Kees zijn kennis en ervaring overgedragen op zijn zoon, Djurre van Bruchem.

2013

Vandaag de dag leidt de vierde generatie het bedrijf. Djurre van Bruchem is een creatieve geest met uitvoerige technische kennis. Geheel in de lijn van zijn voorgangers heeft ook hij een innovatie toegevoegd aan het arsenaal; 3D presentaties die klanten helpen hun ideeën te visualiseren.

Samen met Harm Heurkens – zijn business partner – weet Djurre van Bruchem constant zijn klanten te verrassen en enthousiasmeren met hele bijzondere projecten. Alles is mogelijk. Na 132 jaar vakmanschap creëert het bedrijf nog steeds de hoogste kwaliteit op maat gemaakte trappen.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven