Loading...

Over Van den Hatert Zonwering en Kozijnen B.V.

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de zomer om lekker te genieten van zon en warmte. Binnenshuis is verkoeling juist aangenaam. Van den Hatert Zonwering & Kozijnen biedt dan uitkomst. Johan van den Hatert is een specialist met passie voor zijn vak. Al jarenlang doen zowel particuliere als zakelijke klanten een beroep op zijn kennis en ervaring. Van den Hatert Zonwering & Kozijnen levert maatwerk van offerte tot montage. In de regio zijn al talloze woningen, bedrijfspanden, scholen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen door de specialist uit Ochten voorzien van kwalitatief hoogwaardige zonwering en kozijnen. Een showroom is niet meer van deze tijd, vindt Johan. ‘Ik bezoek mensen thuis, zodat ik advies op maat kan geven en desgewenst meteen alles kan opmeten. Ook kan ik zonder bedrijfspand mijn prijzen scherp houden.’ De keuze uit gerenommeerde merken is groot. Er is horizontale zonwering (terrasschermen en veranda), diagonale zonwering (uitvalschermen en markiezen) en verticale zonwering (rolluiken en screens). ‘Elke oplossing heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Goede voorlichting is belangrijk voor een optimaal resultaat.’ Dat geldt ook bij de keuze voor nieuwe kozijnen. Johan: ‘Zowel hardhout, kunststof en aluminium kozijnen hebben een lange levensduur. Maar elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Tijdens een bezoek aan huis geven we graag advies op maat.’ Doordat Van den Hatert alles van a tot z in eigen beheer uitvoert, is kwaliteit gegarandeerd. ‘Klanten komen nooit achteraf voor verrassingen te staan.’

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Jonathan

Kozijnen plaatsen of vervangen

Van den Hatert Zonwering en Kozijnen B.V.

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes, naar verwachting

Wij hebben de volgende kozijnen laten vervangen:
Achter begane grond
Zolder raam
Eerste verdieping alles.

De heer van den Hatert is een zeer vriendelijke man die goed met je meedenkt.
Wij wisten in eerste instantie niet wat we wel en niet gingen vervangen en hebben daarom voor de gehele woning om offertes gevraagd.

Uiteindelijk hebben we dus besloten de begane grond aan de voorzijde nog niet te vervangen. Van den Hatert had zelfs aangeboden een deel van de factuur later te mogen betalen, om op deze manier toch ook de begane grond aan de voorzijde direct mee te kunnen vervangen.

De werkzaamheden hebben een week geduurd. (begonnen op donderdag en op woensdag opgeleverd)

Als eerste zijn de ouderslaapkamer en badkamer van nieuwe kozijnen voorzien. De badkamer is helemaal perfect, geen beschadigingen aan de tegels e.d. waar wij erg blij mee zijn.

Op onze slaapkamer is helaas een stuk van de muur losgekomen wat weer netjes gevuld is. Dit moeten wij hier zelf nog van structuur en de juiste kleur voorzien. Gelukkig hebben we nog wat van de structuurverf en latex in de juiste kleur bewaard, dus dat mag geen probleem zijn.

Daarnaast zijn net boven de radiator een paar kleine zaagsneden in het plaatwerk zichtbaar. Ook deze zijn in ons geval niet schokkend, omdat het plaatwerk al een beschadiging had welke wij toch nog wilden gaan vullen en opnieuw schilderen.

De eerste verdieping aan de achterzijde zijn gelukkig geen delen van een muur afgebroken. Hier zit ook glasweefsel behang op de muur, en een beschadiging daarvan zou ook meer herstel werk betekenen, daar zijn we dus erg blij mee.
Wat hier wel het geval is, is dat er ongeveer 1mm muur meer over is dan met het vorige kozijn, dus 1 mm zonder glasweefselbehang en zonder latex. Dit geldt voor beide kamers aan 1 zijde van de kamer.
Ook met deze millimeter kan ik niet zitten, omdat deze toch niet in het zicht zit vanwege de gordijnen die ervoor hangen.
Op de ouder slaapkamer hebben we alleen een rolgordijn, waarbij een dergelijke millimeter wel zichtbaar zou zijn, maar hier sluiten de nieuwe kozijnen perfect aan op de vorige locatie van de kozijnen.

Vervolgens zijn de kozijnen op de begane grond aan de achterzijde vervangen. Ook hierbij gelukkig geen beschadigingen aan de muren en het stucwerk. Helaas moest hiervoor ook de vensterbank vervangen worden en bij het vervangen hiervan zijn wel een tweetal beschadigingen aan de muren ontstaan.

Het vervangen van het zolderraam is netjes gedaan.

Aan de buitenzijde van de woning ziet alles er ook netjes uit, met een kanttekening dat tussen de kozijnen een latje geplaatst is in een net iets andere tint als dat de kozijnen zelf hebben. Volgens van den Hatert kon dit niet anders omdat deze niet bij de kozijnen fabrikant vandaan kwam en de andere leverancier hiervan niet dezelfde kleur kon leveren. Dit detail is ons van te voren helaas niet verteld. Wij dachten juist vrij standaard kleuren uit te hebben gekozen, onder andere omdat de horren dan voordeliger uit zouden vallen.

Daarnaast zijn de houten rabat delen aan zowel de voor als de achterzijde van de woning vervangen door kunststof elementen. Deze zien er prachtig uit, met een klein detail, aan de onderzijde kun je tussen de isolatie en de kunststof elementen door kijken (ongeveer 1cm ruimte). Bij de houten elementen was dit niet het geval.

Uitgevoerd op 29-02-2016

Vraag offerte aan bij Van den Hatert Zonwering en Kozijnen B.V.