Loading...

Over Vechtdalvloeren Project- en Woningstoffering

Wie zijn wij ?

Vechtdalvloeren Project- en Woningstoffering is een jong bedrijf met grote ervaring in
het leggen van parket, hout, laminaat, vinyl en tapijt. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in stoffering en styling van trappen en in raamdecoratie en binnenzonwering.

Wat doen wij ?

Wij komen bij u thuis, op de zaak, op het werkadres of waar ook maar gestoffeerd moet worden. Wij geven u advies – gratis en vrijblijvend – over alle soorten parket, hout, laminaat, vinyl en tapijt. En natuurlijk ook over trapbekleding en binnenzonwering in alle denkbare materialen.

Wat leveren wij ?

Wij kunnen in de eerste plaats de vloerbedekking of raamdecoratie leveren, maar wij leggen ook vloerbedekking en monteren ook raamdecoratie die u zelf al bezit of gekocht hebt.

Ook verzorgen wij het onderhoud zoals het schuren, lakken of in de was zetten van bestaande vloeren.

Stalen en Voorbeelden

Wij komen graag bij u met stalen en voorbeelden, zodat u ter plekke kunt zien wat wel en wat niet kan, wat wel en wat niet mooi is, rekening houdend met het gebruiksdoel, de lichtval en de manier van leggen, bijvoorbeeld in de lengte, in de breedte, schuin enz.

Voorbeelden van ons werk

Op de foto’s van onze vloeren, van ons legwerk, van onze trapbekleding en van onze raamdecoratie kunt u zien hoe wij te werk gaan en wat het resultaat van ons werk is.

Kwaliteit – Prijs – Levertijd – Garantie

Wij leveren eerste kwaliteit en grote service tegen een scherpe prijs, met een korte levertijd en een jarenlange garantie.

Wij maken u graag offerte – geheel vrijblijvend en zonder enige kosten – voor alle te verrichten werkzaamheden tegen een all-in prijs inclusief 21% btw, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven