Loading...

Over Klimex Klimaat Experts

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep gedreven professionals die samenwerken als zzp bedrijven. Onze specialiteit ligt binnen alle disciplines van de installatiebranche. Of het nu gaat om een grote complexe opdracht of een kleine klus, wij kunnen elke opdracht aan. Doordat wij weinig tot geen overheadkosten hebben, kunnen wij persoonlijk contact bieden en aantrekkelijke prijzen hanteren. Onze doelstelling is om onze klanten totaal te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op andere belangrijkere zaken. Wij beschikken over specialisten binnen ons netwerk die altijd voor u klaar staan. Kortom, wij zijn uw ideale partner voor al uw installatiebehoeften!
Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun sporen hebben verdiend in de installatiebranche. Wij zijn trots op ons werk en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een brede kennis opgebouwd van verschillende soorten installaties en de nieuwste technieken. Wij streven ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat wij onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden.
Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te adviseren over de mogelijkheden en kosten van onze diensten. Daarom zullen wij altijd met u meedenken en u voorzien van een transparante offerte. Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij hun projecten. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en respect.
Of u nu een particulier bent die een nieuwe CV-ketel, airco of meterkast nodig heeft, of een bedrijf dat een volledige installatie van een nieuw pand wil laten verzorgen, wij staan voor u klaar. Onze flexibiliteit en brede expertise maken ons de ideale partner voor al uw installatiebehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven