Loading...

Over Zon Advies Nederland B.V.

Het platform Zon Advies Nederland is speciaal voor kopers en installateurs van zonnepanelen systemen. Met ruim 10 jaar ervaring in zonnepanelenland biedt het platform u betrouwbare informatie en advies met een ruim aanbod van wereldmerken zonnepanelen en omvormers. Belangrijkste kernwaarde voor Zon Advies Nederland is klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Door enkel het aanbieden van de beste producten en een scherpe aanschafprijs bent u er nog niet en op dat punt gaat Zon Advies Nederland een stap verder door o.a. het bieden van zorg, kennis, service opvolging en zekerheid. Voor Zon Advies Nederland geldt dat de “meter” pas begint te lopen nadat uw zonnepanelen systeem is geïnstalleerd.

Kenmerken

23.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KvK

Reviews (48)

Schrijf een review

Dick

Zonnepanelen installeren

Doen niet wat belooft wordt

Er was beloofd dat men elk paneel afzonderlijk kan uitlezen. Belangrijk om in de toekomst aanspraak te maken op de garantie als één van de panelen minder functioneert. Het uitlezen van de afzonderlijke panelen is niet mogelijk. Men verschuilt zich achter de leverancier van de omvormer. Elke poging om tot een oplossing te komen wordt genegeerd. Mail, aangetekende brieven worden niet beantwoord.
Kortom, deze leverancier niet aan te bevelen.

Uitgevoerd op 15-12-2020

Joris

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijne ervaring en klantvriendelijk

Bij Zon Advies Nederland gekomen doordat mijn naaste buren zonnepanelen via hen hadden aangeschaft.

De adviseur heeft bij zijn bezoek aan ons op voorhand al informatie ingewonnen en kwam voorbereid aan.
Monteurs kwamen goed op tijd aan, werkten nauwkeurig en er werd meegedacht hoe de bekabeling en dergelijke aangesloten werd.
Ook de medewerkers op het kantoor hebben ons goed geholpen.

Uitgevoerd op 13-01-2021

Leny

Zonnepanelen installeren

Eigenwijze Polen en te korte mantel

Installatie verloopt redelijk goed, maar in tegenstelling totcontract worden er 4 zonnecellen liggend gelegd, terwijl op uitdrukkelijk verzoek staande ligging was beschreven en daar is ook plaats voor. De kabel naar boven wordt eerst snel aan de regenpijp vast gemaakt, dat is niet zoals het hoort dus alsnog aan de muur gemonteerd, dan blijkt dat de kabel met mantel te kort is en dat wordt zo gelaten en ligt nu bovengronds, terwijl er GEEN graafwerk hoeft gedaan te worden. Hierover gecommuniceerd en we worden afgewimpeld door ZAN

Uitgevoerd op 17-12-2020

Bekijk alle beoordelingen