Zon Advies Nederland B.V.

7.9 (16 reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Zon Advies Nederland B.V.

Het platform Zon Advies Nederland is speciaal voor kopers en installateurs van zonnepanelen systemen. Met ruim 10 jaar ervaring in zonnepanelenland biedt het platform u betrouwbare informatie en advies met een ruim aanbod van wereldmerken zonnepanelen en omvormers. Belangrijkste kernwaarde voor Zon Advies Nederland is klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Door enkel het aanbieden van de beste producten en een scherpe aanschafprijs bent u er nog niet en op dat punt gaat Zon Advies Nederland een stap verder door o.a. het bieden van zorg, kennis, service opvolging en zekerheid. Voor Zon Advies Nederland geldt dat de “meter” pas begint te lopen nadat uw zonnepanelen systeem is geïnstalleerd.

reviews (16)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima

In een goed gesprek, werd een keuze gemaakt uit de verschillende mogelijkheden. De voor en nadelen werden duidelijk verteld. Omdat onze nieuwbouw woning is uitgevoerd met een warmtepomp. (geen gas meer) werd een totaalplaatje gemaakt waarbij ongeveer op jaarbasis de totale energiebehoefte door de panelen wordt afgedekt.
Het totaal paste ook in het financiële plaatje. Op de afgesproken plaatsingsdatum werden snel en vakkundig de panelen gelegd. Ook de monteurs pleegde spontaan overleg met mij, bij een kleine aanpassing in het voorgestelde leg plan.

Uitgevoerd op 04-07-19

7
Prijs/kwaliteit
3
Service
1
Afspraken

waardeloze afspraken

De afspraken die worden gemaakt worden slecht nagekomen. Monteurs kwamen te laat en hadden veel materiaal waaronder een ladder niet bij zich. Communicatie was slecht. Er zijn vast betere bedrijven dan deze. Alle voorbereidingskosten die ik extra heb gemaakt om het werk voortgang te laten maken bleken uiteindelijk voor mijn eigen kosten. Ik werd uiteindelijk aangemaand voor een rekening die ik nooit heb ontvangen. Rommelig! Ik zou met dit bedrijf niet opnieuw zaken doen.

Uitgevoerd op 27-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Marten,
We betreuren dat u niet tevreden bent.
De toelichting die u ons telefonisch gaf hebben we doorgegeven aan Zon Advies Nederland.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Echt heel goed.

Eerlijk, open advies. Plaatsing uiterst snel en vakkundig, er werd zelfs een betere route voor de kabels voorgesteld dan eerder door mij was bedacht.

Uitgevoerd op 18-04-19

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review