Affiliate netwerk Mirliva verder onder Solvari-vlag

Steven
Steven Vervaet
donderdag 07 september 2023, Geschatte leestijd: 1min

Solvari neemt het netwerk van informatieve websites van Mirliva over. Met deze nieuwste overname voegt Solvari meer dan 50 premium domeinen aan zijn portfolio toe. Zo kunnen we nog meer mensen in contact brengen met de meest geschikte vakspecialist voor hun project. Een nieuwe, belangrijke stap om de Solvari's marktleiderschap in de (ver)bouwsector te verstevigen! 

 

Solvari en Mirliva werken al ruim 8 jaar samen. Via de meer dan 50 websites van oprichter Muhammed Agdere kon Solvari altijd rekenen op een stabiele organische leadstroom binnen de (ver)bouwsector. Nu gaan beide partijen een stap verder met deze overname. "Als affiliate partner heb ik fijn samengewerkt met Solvari. Er is onderling altijd open en duidelijk gecommuniceerd. Ik draag mijn netwerk met een gerust hart over aan Solvari”, vertelt Agdere.

 

Win-winsituatie voor beide partijen

De voorbije 10 jaar werkte Agdere hard aan de uitbouw van zijn portfolio aan informatieve websites. De overname door Solvari biedt nu meer middelen om dit netwerk verder te versterken en te ontwikkelen. Voor Solvari is deze overname een stap in zijn verdere groei. Onder meer door de overname van concurrent Casius vorig jaar is er namelijk een bredere vraag naar leads uit het netwerk van Mirliva. 

“We investeren in een belangrijk marketingkanaal om ons organisch bereik verder te vergroten. Na een jarenlange samenwerking zijn we verheugd om de domeinen van Mirliva aan het portfolio van Solvari toe te voegen”, aldus Dennis van den Bos, oprichter van Solvari.

 

Buy-and-buildstrategie

Sinds 2018 heeft het Amsterdamse Vortex Capital Partners een meerderheidsbelang in Solvari. Daardoor is de financiële slagkracht voor een buy-and-buildstrategie gegarandeerd. Na de overnames van Buldit, Power Leaf Group, Offrea en Casius past ook de overname van Mirliva perfect bij de ambitie van Solvari om zijn marktleidende rol in de Benelux verder te versterken. Een breder aanbod aan diensten, een groter online bereik en een stijgend aantal vakspecialisten moet ons marktaandeel nog verder vergroten.

 

Ook samenwerken met Solvari?

Sinds 2009 is Solvari uitgegroeid tot het grootste digitale klusplatform van de Benelux. We brengen dagelijks ruim 3.000 mensen in contact met vakspecialisten voor hun project. Wil je ook je woning renoveren en verduurzamen? Dan kan je terecht bij onze uitgebreide offerteservice. Of wil je als vakspecialist het hele jaar zeker zijn van een volle agenda? Meld je gratis aan en ontvang snel kwalitatieve leads op maat!