Solvari.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2023

Jordin
Jordin Pellencau
dinsdag 22 augustus 2023, Geschatte leestijd: 1min

Solvari.nl is opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie 'Duurzaamheid'. We zien de nominatie als erkenning voor al het harde werk aan ons platform en de verbeteringen die we in 2023 hebben doorgevoerd. Naast de nominatie voor Solvari.nl hebben we ook een nominatie in de wacht gesleept voor Zonnepanelen.net. 2 mooie kronen op ons werk van afgelopen jaar!

Stem op Solvari!

Jij bepaalt wie de titel voor Website van het Jaar 2023 in de wacht sleept. Je kan Solvari.nl naar de overwinning stemmen op www.websitevhjaar.nl. Zo help je Solvari in de competitie én maak je kans op mooie prijzen zoals een Playstation 5.

Noot van de redactie: Stemmen op de Website v/h Jaar verkiezing kon tot 20 oktober 2023. Inmiddels zijn de stembussen gesloten. Op donderdag 23 november worden de winnaars bekend gemaakt op www.websitevhjaar.nl.

 

Een jaar vol verandering

In 2021 en 2022 werd Solvari.nl al genomineerd voor Website v/h Jaar, en dat is in 2023 niet anders! Daar zijn we natuurlijk trots op, want we hebben in het afgelopen jaar niet stil gezeten. Zo hebben we ons automatische matching systeem opnieuw verbeterd en is het nu makkelijker dan ooit om geschikte vakspecialisten te vinden voor je projecten. Als kers op de taart lanceerden we onlangs een gloednieuwe homepage. Hierdoor zie je als bezoeker bij binnenkomst direct wie we zijn en hoe we je kunnen helpen.

In de afgelopen 12 maanden maakten we via onze websites meer dan 800.000 matches tussen consumenten en vakspecialisten. De meest populaire projecten? Zonnepanelen plaatsen en Woningisolatie!

 

 

Steeds makkelijker de juiste match

De nieuwe pagina's op ons platform markeren het begin van een periode vol verandering. Zo focussen we de komende tijd o.a. op het uitbreiden en verbeteren van de informatie die je kan vinden op deze website. Ook gaan we aan de slag met gebruiksvriendelijkheid, zodat je makkelijker op ons platform kan navigeren. "We vinden het belangrijk om je zoektocht naar een geschikte vakspecialist zo makkelijk mogelijk te maken. Daar hoort een duidelijke website en gebruiksgemak natuurlijk ook bij", aldus Joep Ketelaar, CEO van Solvari.

 

Wil je ook je stem uitbrengen?

Multiscope en Emerce organiseren al jaren de verkiezing voor Website van het Jaar in meerdere categorieën. Eerdere winnaars waren onder meer Buienradar, Coolblue, … Ook deze keer kiest het grote publiek de winnaars.Gerelateerde artikelen