Woon veilig met een alarmsysteem

Hier kan je op rekenen:

 • Voorkom inbraken
 • Bespaar op je woonverzekering
 • Kosten beginnen bij gemiddeld € 950

Woon veilig met een alarmsysteem

Hier kan je op rekenen:

 • Voorkom inbraken
 • Bespaar op je woonverzekering
 • Kosten beginnen bij gemiddeld € 950

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Wat een alarmsysteem voor jou kan betekenen

Je woning of bedrijfspand beveiligen met een alarmsysteem zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel. Als je bedenkt dat er ruim zeven keer per uur een inbraak plaatsvindt, is een alarmsysteem voor je woning of bedrijfspand geen overbodige luxe.

Schrikt inbrekers af

Als inbrekers zien dat een pand een alarmsysteem heeft, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is.

24/7 Beveiliging

Met een alarmsysteem houdt er altijd iemand een oogje in het zeil. Zo waakt er 24 uur per dag iemand over jouw gezin en je bezittingen.

Vergroot de pakkans

Dankzij camerabeveiliging zijn je bezittingen veiliger. De kans is groter dat je spullen worden teruggevonden als je beelden hebt van de inbraak.

Kom direct in contact met beveiligingsexperts in je regio

Prijs alarmsysteem

Prijs alarmsysteem

Een gevoel van veiligheid is veel waard. Een alarmsysteem in je woning heb je dan ook niet voor een paar tientjes. Daar staat tegenover dat als je je huis goed beveiligt, je soms korting kan krijgen op je inboedelverzekering.

Kosten alarminstallatie

De kosten voor een alarmsysteem beginnen bij gemiddeld € 950 en lopen op tot € 2000. De exacte prijs hangt af van verschillende factoren, zoals het soort alarmsysteem, optionele componenten en het aantal ruimtes dat beveiligd moet worden.

Wil je offertes op maat voor alarm vergelijken? Vraag ze gratis aan en kom in contact met specialisten die je graag verder helpen.

Gratis offertes

Prijsfactoren van alarmsystemen

De prijs om een alarm te plaatsen in je woning hangt af van verschillende factoren. Kies je alleen voor een alarmsysteem of wil je ook beveiligingscamera’s? En welk merk, welk type sensoren, wat voor bediening? Wil je ook een aansluiting bij een meldkamer? Over het algemeen geldt dus: hoe uitgebreider je het alarmsysteem maakt, hoe hoger de kosten ervan zullen zijn.

Soorten alarmsystemen

De meeste mensen denk bij een alarmsysteem al snel aan het signaleren van inbrekers. Logisch, maar een goede alarminstallatie waakt op veel meer manier over je gezin en jouw waardevolle spullen. Een alarm waarschuwt je ook bij een beginnende brand, zodat je tijd genoeg hebt om weg te komen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een melder van koolstofmonoxide aan te sluiten, waarmee je voorkomt dat dit gevaarlijke gas ongemerkt in huis ronddwaalt. De bij Solvari aangesloten bedrijven geven je graag advies in welke alarmsysteem (en optionele componenten) voor jou het meest geschikt is. In de basis bestaan er 3 soorten alarmsystemen waar je uit kunt kiezen. Ga je voor draadloos, bekabeld of hybride?

Draadloze beveiliging

 • Volledig draadloos, zondere bekabelde componenten
 • Niet afhankelijk van bekabelingsmogelijkheden
 • Gaat niet ten kosten van je wooncomfort of interieur
 • Snelle installatie

Bekabelde beveiliging

 • Volledig bekabeld, zonder draadloze componenten
 • Grotere betrouwbaarheid
 • Minder kans op storingen
 • Weinig onderhoud benodigd (geen batterijen vervangen)

Hybride beveiliging

 • Combinatie van draadloos en bekabeld
 • In de basis bekabeld, uit te breiden met draadloze componenten
 • Eenvoudig uit te breiden, zonder bekabeling

Ontvang gratis advies en offertes van meerdere alarmspecialisten in jouw regio

Aangesloten bij Solvari

Via Solvari vergelijk je eenvoudig verschillende aanbieders van beveiligingssystemen. Geef simpelweg aan naar wat voor soort alarmsysteem je op zoek bent of laat je adviseren door de bij Solvari aangesloten experts. Doe direct een prijsaanvraag bij meerdere aanbieders!

De 5 meest gestelde vragen over alarmbeveiliging

Alarmsysteem soorten

De kosten voor een alarmsysteem liggen gemiddeld tussen de € 950 en
€ 2000. De prijs hangt af van veel factoren, zoals het type inbraakalarm, het aantal en type sensoren en eventuele optionele componenten zoals beveiligingscamera's. 

Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarmsysteem naar jouw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijg je inzicht in de exacte kosten voor een alarmsysteem voor jouw woning.

De meeste alarmsystemen zijn aangesloten op het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Zo kan het systeem je tijdig alarmeren als er iets aan de hand is. Sommige alarmsystemen zijn nergens op aangesloten, waardoor je alleen als je thuis bent een melding krijgt zodra er gevaar dreigt.

Tegenwoordig kunnen veel alarmsystemen op verschillende manieren doorgeven dat er iets mis is. Sommige systemen kunnen direct een melding sturen naar je smartphone met behulp van een app, sms of e-mail. Is je alarm aangesloten op een meldkamer? Dan worden de nooddiensten gewaarschuwd in geval van poging tot inbraak. Deze meldkamers staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor je klaar.

Is je alarm niet aangesloten op het internet of meldkamer? Dan gaat er uiteraard een geluidsalarm of lichtalarm af die de inbreker zal wegjagen.

Als je je huis of bedrijfspand goed wil beschermen, kies je voor een inbraakalarm. Als inbrekers dit vanaf buiten zien door bijvoorbeeld een sticker op je deur, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand je pand binnenkomt, gaat er een sirene af of verschijnen er lichtflitsen. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, zodat je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

Overweeg jij een alarmsysteem te laten installeren en ben je op zoek naar goed advies, juiste informatie en een kostenoverzicht op maat? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten op het gebied in inbraakalarmen in jouw regio. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken, kan je ook nog eens 40% besparen op je beveiligingssysteem.

Vergelijk vrijblijvend prijzen van meerdere alarmexperts en bespaar tot 40%

Deze mensen vroegen eerder offertes aan voor een alarmsysteem

Uitgevoerd op 06-09-18 door:

ParZa Beveiliging

10 10
10

Alarmsysteem

Zeer te vreden

Aanbeveling:
Keurig werk ,en de tijd nemen om het goed af te leveren ,en toelichten

Uitgevoerd op 09-08-18 door:

PT Beveiliging

10 10
10

Alarmsysteem

Zeer tevereden!

Aanbeveling:
Heel professioneel en is alle afspraken nagekomen. Zeer goede en prettige service.

Uitgevoerd op 30-06-18 door:

ParZa Beveiliging

9 10
9

Alarmsysteem

Alles perfect

Aanbeveling:
Prima en betrouwbaar werk geleverd.

Uitgevoerd op 22-05-18 door:

ParZa Beveiliging

9 10
9

Alarmsysteem

Super netjes en professioneel

Aanbeveling:
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek waren wij direct overtuigd over de professionaliteit van ParZa beveiliging. Alles werd super uitgelegd en over alles werd meegedacht. Ook de uiteindelijke installatie verliep super en alles is netjes gemonteerd.

Uitgevoerd op 30-06-17 door:

ParZa Beveiliging

9.7 10
9,7

Alarmsysteem

Super tevreden , bedankt Sander

Aanbeveling:
Goed en eerlijk advies , net werk afgeleverd 👌🏻👍

Uitgevoerd op 20-01-18 door:

ParZa Beveiliging

8 10
8

Camerabeveiliging woonhuis

Duidelijk correct compleet pakket.

Aanbeveling:
Persoonlijk contact is de beste reclame plus verstand van je product deze meneer heeft beide.

Uitgevoerd op 18-01-2018 door:

Forza Camerabewaking

9 10
9

Camerabeveiliging woonhuis

Perfect en netjes afgewerkt

Aanbeveling:
Keurig en hele mooie beelden

Uitgevoerd op 14-01-18 door:

ParZa Beveiliging

9.3 10
9,3

Alarmsysteem

Uitstekend werk geleverd

Aanbeveling:
Advies duidelijk; offerte duidelijk, werkzaamheden correct uitgevoerd.
Systeem werkt tot volle tevredenheid

Uitgevoerd op 22-12-17 door:

ParZa Beveiliging

9.3 10
9,3

Alarmsysteem

Professioneel, zeer tevreden

Aanbeveling:
Sander heeft duidelijk kennis van zaken, en nam de tijd om ons goed te informeren. Afspraken zijn goed na gekomen en installatie naar volle tevredenheid aangesloten.

Uitgevoerd op 02-01-2018 door:

Forza Camerabewaking

10 10
10

Camerabeveiliging in een bedrijfspand

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Perfecte service! wij zijn erg blij met ons systeem

Uitgevoerd op 07-11-2017 door:

ParZa Beveiliging

10 10
10

Alarmsysteem

zeer nauwkeurig , zeer tevreden.

Aanbeveling:
plezierige persoonlijke benadering, neemt de tijd om de vorm van beveiligen duidelijk uit te leggen om zo samen tot de juiste keuze te komen., duidelijke en concurrerende offerte. heeft daarna nog alle tijd om eventuele vragen toe te lichten.

Uitgevoerd op 06-10-2017 door:

ParZa Beveiliging

9.7 10
9,7

Camerabeveiliging woonhuis

Duidelijke en goed werk

Aanbeveling:
Alle apparatuur is conform afspraken en in goed overleg uitgevoerd. Goed en duidelijke advies en professioneel vakwerk geleverd.