1327

Alarmsysteem
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend offertes
Ontdek wat een alarmsysteem voor je kan betekenen
Verklein de kans op inbraken
Korting op je woonverzekeringen
Veiliger gevoel voor jou en je gezin

Kies voor een veilige woning met een alarmsysteem

Met een alarmsysteem beveilig je jouw woning, bedrijfspand, garage of schuur maximaal tegen inbraken. Hier vind je alle informatie over alarmsystemen, waaronder de kosten en de werking/installatie. Al deze informatie is ook te downloaden als brochure.

Kosten alarmsysteem

Een gevoel van veiligheid is veel waard. Een alarmsysteem in je woning heb je dan ook niet voor een paar tientjes. Daar staat tegenover dat als je je huis goed beveiligt, je soms korting kan krijgen op je woonverzekering.

De kosten voor een alarmsysteem beginnen bij gemiddeld € 950 en kunnen oplopen tot € 2000. De exacte prijs hangt af van verschillende factoren, zoals het soort alarmsysteem, optionele componenten en het aantal ruimtes dat beveiligd moet worden.

Meer informatie over kosten

Waarom een alarmsysteem?

De meeste mensen denken bij een alarmsysteem al snel aan het signaleren van inbrekers. Logisch, maar een goede alarminstallatie waakt op veel meer manieren over je gezin en jouw waardevolle spullen. Een alarm waarschuwt je ook bij een beginnende brand, zodat je tijd genoeg hebt om weg te komen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een melder van koolstofmonoxide aan te sluiten, waarmee je voorkomt dat dit gevaarlijke gas ongemerkt in huis ronddwaalt.

Meer informatie over een alarmsysteem

Soorten alarmsystemen

De meeste mensen denken bij een alarmsysteem al snel aan het signaleren van inbrekers. Logisch, maar een goede alarminstallatie waakt op veel meer manieren over je gezin en jouw waardevolle spullen.

Draadloos alarmsysteem
Draadloze beveiliging
 • Volledig draadloos, zondere bekabelde componenten
 • Niet afhankelijk van bekabelingsmogelijkheden
 • Gaat niet ten kosten van je wooncomfort of interieur
 • Snelle installatie
Bekabeld alarmsysteem
Bekabelde beveiliging
 • Volledig bekabeld, zonder draadloze componenten
 • Grotere betrouwbaarheid
 • Minder kans op storingen
 • Weinig onderhoud benodigd (geen batterijen vervangen)
Hybride beveiliging
Hybride beveiliging
 • Combinatie van draadloos en bekabeld
 • In de basis bekabeld, uit te breiden met draadloze componenten
 • Eenvoudig uit te breiden, zonder bekabeling

Alarmsysteem offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.

Contact

Beschikbare experts uit je regio nemen contact op voor het maken van een afspraak.

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de beveiligingsexpert ontvang je direct een offerte.


Adresgegevens

Begin hier

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Optioneel
Optioneel

Contactgegevens

+31
+31
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen over alarmbeveiliging

De kosten voor een alarmsysteem liggen gemiddeld tussen de € 950 en € 2000. De prijs hangt af van veel factoren. Om een goed beeld te krijgen van de kosten voor een alarmsysteem naar jouw wensen, is het dus verstandig om offertes aan te vragen. Hierdoor krijg je inzicht in de exacte kosten voor een alarmsysteem voor jouw woning. Lees je alvast in op de over de kosten voor een alarmsysteem.

De meeste alarmsystemen zijn aangesloten op het internet, een mobiel netwerk of een vaste telefoonlijn. Zo kan het systeem je tijdig alarmeren als er iets aan de hand is. Sommige alarmsystemen zijn nergens op aangesloten, waardoor je alleen als je thuis bent een melding krijgt zodra er gevaar dreigt. Lees hier meer over op de pagina over het installeren van een alarmsysteem.

Tegenwoordig kunnen veel alarmsystemen op verschillende manieren doorgeven dat er iets mis is. Sommige systemen kunnen direct een melding sturen naar je smartphone met behulp van een app, sms of e-mail. Is je alarm aangesloten op een meldkamer? Dan worden de nooddiensten gewaarschuwd in geval van poging tot inbraak. Deze meldkamers staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor je klaar.

Is je alarm niet aangesloten op het internet of meldkamer? Dan gaat er uiteraard een geluidsalarm of lichtalarm af die de inbreker zal wegjagen.

Als je je huis of bedrijfspand goed wil beschermen, kies je voor een inbraakalarm. Als inbrekers dit vanaf buiten zien door bijvoorbeeld een sticker op je deur, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand je pand binnenkomt, gaat er een sirene af of verschijnen er lichtflitsen. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, zodat je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

Overweeg jij een alarmsysteem te laten installeren en ben je op zoek naar goed advies, juiste informatie en een kostenoverzicht op maat? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten op het gebied in inbraakalarmen in jouw regio. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken voor alarmsystemen, kan je ook nog eens 40% besparen op je beveiligingssysteem.

Meer informatie over alarmsystemen