Loading...

Over Aannemersbedrijf H. Kap

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakraam of dakkapel, aan of opbouw, keuken of badkamer verbouwing of het vernieuwen en isoleren van vloer, wanden en plafonds, hardhouten en kunststof kozijnen en gevelbekleding, u kunt bij van Aannemersbedrijf H. Kap terecht.

Aannemersbedrijf H. Kap denkt graag met u mee en verzorgd graag de complete verbouwing voor u Of dit nu gaat om een uitbouw een dakopbouw uw casco opgeleverde huis tot uw droomhuis mogen maken, of een lege kavel waar wij uw droom op mogen verwezenlijken u kunt bij ons terecht voor advies en expertise en voeren dit graag voor u uit.

Ook voor het fijnere werk zoals meubels, interieurverzorging zoals kastenwanden schuif en afscheidingsdeuren en ook keukens bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Bears Design realiseren wij al uw wensen.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Coen

Aannemersbedrijf H. Kap

Aanbevolen door klant

Super tevreden, aanrader!

Henricus Kap, van Aannemersbedrijf H. Kap, heeft onze badkamer fantastisch verbouwd. Er was maar weinig ruimte, maar hij heeft deze ideaal ingedeeld. De badkamer is helemaal gestript, leidingen weggewerkt, nieuwe vloer gestort, plafond verlaagd, getegeld, spotjes geplaatst en natuurlijk alles netjes afgemonteerd. Henricus is persoonlijk betrokken en is pas tevreden als jij het bent. Een aanrader, zeker ook door zijn scherpe prijs.

Uitgevoerd op 09-09-2015

Vraag offerte aan bij Aannemersbedrijf H. Kap