Loading...

Over AddSolar B.V.

Omdat er veel behoefte is aan duurzame producten, schieten de aanbieders als paddestoelen uit de grond. Wij onderscheiden ons hier als lokale leverancier van door te werken aan de hand van onze 4 pijlers. Deze pijlers zijn het fundament waarop we AddSolar voor u neergezet hebben. Allereerst komen we altijd persoonlijk langs om de situatie in te schatten. We controleren ter plaatse of uw dakconstructie geschikt is, of er voldoende potentieel is voor een goed rendement en schatten de volledige situatie in.

Met een volledige situatie bedoelen we dat we kijken naar uw huidige verbruik om het aantal zonnepanelen te bepalen. Daarnaast kijken we ook naar uw toekomstig verbruik. Misschien gaat u wel meer stroom verbruiken als vervanging van gas. Of juist minder door de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparatuur. Zo plaatsen we nooit te weinig, of juist te veel panelen en krijgt u een eerlijke offerte.

Om een eerlijke offerte te kunnen maken houden we niet op bij het verbruik. Ook de tarieven van uw energieleverancier nemen we mee in de berekening. Door onze unieke samenwerking met (bijna) iedere energieleverancier kunnen we hiermee uw terugverdientijd vaak positief beïnvloeden.

Tot slot geloven we in een A tot Z begeleiding. Dit betekend dat de adviseur die de offerte met u maakt, ook zelf het dak op gaat voor de installatie. Zo vullen we een enorm communicatiegat dat vaak voor veel frustratie zorgt. Onze klantenservice kan algemene vragen direct beantwoorden zodat u snel wordt geholpen. U heeft tijdens het gehele proces persoonlijk echter contact met uw eigen adviseur. Wel zo persoonlijk toch?

Kenmerken

4.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (12)

S.M.W.

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

alles volgens afspraak. Prima gedaan

De mannen stonden keurig op tijd op de stoep. Alles is keurig en snel gedaan. Nieuwe meterkast. Ik ben helemaal weer bij de tijd.

Uitgevoerd op 11-04-2024

rudolf

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

er komt een nieuwe uitbreiding van

goed werk van allen.

Uitgevoerd op 11-10-2021

Walter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak

Het team van Addsolar en de installateur hebben keurig werk afgeleverd. Installatie ging vlot en netjes. Kwaliteit zal zich moeten bewijzen, maar heb daar alle vertrouwen in.

Uitgevoerd op 21-12-2021

Ytzen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Supertevreden!!!!

Duidelijk advies, vriendelijk, goede bereikbaarheid,perfecte installatie!

Uitgevoerd op 05-11-2021

Tjipke

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Na een goed gesprek met de vertegenwoordiger, heb ik addsolar het groene licht gegeven. Na een paar weken is er iemand nog even wezen kijken naar de plaatsing van de panelen. En nu zijn ze volgens afspraak gelegd. Het was de elektricien niet bekend dat hij de meterkast moest veranderen, maar dat was ook zomaar klaar. Aardige, professionele medewerkers die van aanpakken weten ondanks de hoge temperatuur vandaag. Top!

Uitgevoerd op 16-06-2021

A.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed op tijd en snel klaar

Goede werknemers en installateur

Uitgevoerd op 20-05-2021

Theo

Zonnepanelen installeren

Ben zeer tevreden over ADD Solar

Goed contact met Sake duidelijk, vriendelijk, snelle levering, netjes gewerkt!
Naar volle tevredenheid zijn de zonnepanelen professioneel geplaatst
Alles is zeer naar de wens van de klant verlopen, door gaan zo

Uitgevoerd op 21-05-2021

Meinte

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Super service, snel en kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over AddSolar. Ze zijn snel, vriendelijk en leveren vakwerk. Dus overweeg je zonnepanelen dan is AddSolar absoluut aan te raden.

Uitgevoerd op 19-04-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij AddSolar B.V.