Loading...

Over AEW Kalders

• Een betrouwbare installateur met een langdurig bestaan
Sinds 1987 bedienen wij onze klanten al voor projecten groot en klein. Klanten die in de vorige eeuw hun woning door ons van elektriciteit hebben laten voorzien komen jaren later nog steeds bij ons aankloppen voor al hun vraagstukken over energie.

• Met de nodige ervaring
Meer dan 35 jaar ervaring waarvan meer dan 20 binnen de hernieuwbare energie

• Kwaliteitsproducten
We zijn merkonafhankelijk en werken enkel met geteste producten van de hoogste kwaliteit. Je vindt tegenwoordig producten met spotprijzen op de markt die hoge kwaliteit beloven. Vaak zijn dit echter neppe Chinese producten met een nieuw ‘Europees’ merk erop geplakt waar de zogenaamde fabrikant na een paar jaar niet meer bestaat.

• Garanties waar je ook effectief op kunt rekenen indien er een defect is
We werken enkel samen met fabrikanten en leveranciers die kwalitatieve service bieden. Een chinees product is misschien goedkoop in aanschaf, maar de rekening volgt zodra er garantiekwesties zijn.

• Zekerheid dat jouw installateur over 3 jaar nog bestaat
Sinds wij begonnen zijn hebben we meer dan honderden bedrijven zien komen en gaan. Zodra er geld valt te verdienen ontstaan ze als champignons uit de grond en nog geen 2 jaar later verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Veel van hun klanten komen bij ons aankloppen wanneer ze plots niet meer bij hun installateur terecht kunnen. Wij bestaan inmiddels al meer dan 35 jaar en richten ons op de lange termijn.

Laat je niet misleiden door de onervaren of niet-gecertificeerde installateurs en spotprijzen op de markt. Kies voor de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van AEW Kalders! Wij blijven ons best doen voor nieuwe én bestaande klanten en vormen één aanspreekpunt voor al jouw installaties en onderhoud.

Kenmerken

1.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 1987
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Wiel

Airconditioning installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en eerlijk in uitleg

Duidelijke en eerlijke uitleg. Maakt gebruik van de nieuwste producten en komt afspraken na.

Uitgevoerd op 31-05-2021

Vraag offerte aan bij AEW Kalders