Loading...

Over AGM Montage Traprenovatie

AGM Montage, is dé specialist als het gaat om traprenovatie van topkwaliteit. Als gediplomeerde traprenovatie specialist garandeer ik je niet alleen vakmanschap, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit die je verwachtingen zal overtreffen. Laten we samen de mogelijkheden verkennen; bel gerust voor gratis advies en om je nieuwe trap in te meten.

Het maakt niet uit wat voor type trap je hebt – recht, gedraaid, dicht of open – ik beschik over de expertise en ervaring om elke uitdaging aan te pakken. AGM Montage kiest enkel voor de beste kwaliteit PVC of laminaat voor jouw trap, en daarom werk ik uitsluitend met de beste producenten. Hierdoor kan ik met zekerheid zeggen dat je bij mij kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit voor jouw traprenovatie, wat tevens bijdraagt aan de duurzaamheid van je
vernieuwde trap.

Een trap is het visitekaartje van een woning. Ik heb al talloze trappen gerenoveerd in diverse stijlen – van klassiek tot modern, en in verschillende kleuren zoals zwart, antraciet of zelfs een combinatie van houtlook met witte stootborden. Ook kan ik je trap helemaal tot in de puntjes afwerken met LED-verlichting. Bijna alles is mogelijk, en voor elke trap vind ik een passende oplossing. Ik sta klaar om je te adviseren over de mogelijkheden.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven