Loading...

Over Alfazon B.V.

Alfazon heeft als regionaal werkend elektrotechnisch installatiebedrijf alle kennis in huis. Uw installatie wordt dan ook vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs conform de geldende wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de NEN-1010 norm en de Scios inspectienormen van verzekeraars. Wij gebruiken uitsluitend elektrotechnische materialen van A-merken zoals ABB en Hager waardoor ook de continuiteit en veiligheid van uw installatie is gewaarborgd. alfazon is erkend elektrotechnisch installateur en erkend installateur voor zonnestroomsystemen. Kijk voor meer informatie op echteinstallateur.nl

Maar we doen meer dan alleen uw installatie leveren en installeren. Dat start al tijdens de oplevering van uw installatie, waarbij we samen met u het gehele systeem controleren. We gaan pas weg als u tevreden bent. Ook handelen we voor u de verplichte aanmelding van uw installatie bij de netbeheerder af en treden we op als consulent bij de BTW teruggave voor uw systeem, als u hiervoor in aanmerking komt. Wij zijn geregistreerd belastingconsulent. Daardoor kunnen wij het gehele traject van de BTW teruggaaf voor u afwikkelen. Zo weet u zeker dat dit zorgvuldig gebeurt en heeft u een enkel aanspreekpunt. Deze dienstverlening is standaard inbegrepen in uw offerte.

alfazon vraagt geen aanbetaling. U ontvangt de factuur pas nadat de gehele installatie is afgerond en aan u is opgeleverd.

Gedurende de gehele levensduur van uw installatie heeft u toegang tot onze monitoring omgeving: Mijn Alfazon. Daar kunt u dagelijks de prestaties van uw systeem in de gaten houden. En wij kijken met u mee. Zien we enige tijd geen opbrengst? Dan nemen we automatisch contact met u op om het probleem op te lossen. Zo weet u zeker dat een storing nooit onopgemerkt blijft. Kiest u voor een systeem van Solaredge? Dan geldt aanvullend nog dat u ook toegang krijgt tot de monitoring omgeving van de fabrikant, waar u ook de opbrengst per paneel en andere uitgebreide meetgegevens kunt inzien.

Als u toch nog vragen heeft dan zijn we altijd bereikbaar. Per e-mail, of per telefoon (gratis via 0800-ALFAZON). Of, op afspraak, bij ons op kantoor te 's-Hertogenbosch. Daar bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid heeft om de panelen en andere componenten te bekijken voordat u tot aankoop overgaat. Wij ontvangen u graag, maar vragen u wel om vooraf een afspraak te maken.

Na aankoop van uw zonnestroominstallatie kunt u bij ons ook het alfazon Serviceplan afsluiten. We komen dan jaarlijks bij u langs voor een inspectie van de gehele installatie en de reiniging van uw panelen. Voor uw installatie kan dit al vanaf 72 euro per jaar. Wilt u meer informatie over ons serviceplan? Kijk dan op onze website, alfazon.nl.

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (13)

Schrijf een review

Wouter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Bijzonder tevreden!

In tegenstelling tot andere aanbieders hier geen hijgerige verkoper maar serieus en goed advies. Uit de antwoorden die ik kreeg wordt mij duidelijk dat er mensen met verstand van zaken werken.
De dag voor installatie een mail met de foto’s en namen van degenen die kwamen. Geen harde muziek op de werkplaats en van begin tot het einde meegenomen in het werk: De opstelling van de panelen, of het recht ligt, uitleg over de wifi, de BTW teruggave etc. Ook de meterkast is keurig gedaan door Geurt.
Binnen een dag alles klaar. Ik dik tevreden én complimenten van iedereen die het ziet

Uitgevoerd op 10-08-2021

Toine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig Betrouwbaar Vriendelijk

Bij mijn buurman is onlangs een installatie aangebracht met een sedum dak begroeiing. Dit is tot volle tevredenheid gebeurd en ziet er prachtig uit. Wij vroegen de naam van de installateur en kwamen bij Alfazon terecht. Mede gelet op een milieuvriendelijke afwerking wilden ook wij graag een combinatie van zonnepanelen met een sedum dak afwerking. Het bedrijf installeerde binnen een dag het geheel. Vanaf het eerste contact bij ons thuis tot het moment van oplevering werden wij door Alex op de hoogte gehouden van de mogelijkheden en werking van de installatie. Ook de monteurs voerden ieder hun eigen specialisatie uit waarbij opviel dat zij goed op elkaar waren ingespeeld. Er werd nauwelijks tijd voor pauze genomen. Ondanks het slechte weer werkten allen hard door om de klus binnen een dag af te krijgen. Er werd zelfs nog een nieuwe bel trafo in ons systeem geïntegreerd waarvoor geen extra kosten werden berekend. Erg betrouwbaar bedrijf!!!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Toine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig Vriendelijk Betrouwbaar

Via mijn buurman kwam ik aan het adres van dit bedrijf. Ook daar werd een bijzonder mooie sedum/zonnepanelen installatie aangebracht. Vanaf het eerste contact bij ons thuis met Alex tot aan de oplevering van het werk door dezelfde Alex zijn wij geholpen door zeer ervaren deskundige medewerkers. Er werd hard doorgewerkt zodat in een dag het sedum dak met z.p. zoals afgesproken kon worden opgeleverd. Zeer vriendelijke medewerkers die geruisloos hun werkzaamheden uitvoerden en ieder onvoorzien probleempje perfect oplossen. Er was een erg prettig direct contact mogelijk met alle medewerkers en er wordt zeker rekening gehouden met eventuele wensen bij de installatie. Het resultaat is ook optisch bezien een verrijking van onze woning. Men houdt zich aan de overeengekomen offerte en ondanks dat zoals in mijn (onvoorziene) geval, een nieuwe bel trafo moest worden geïntegreerd werden hier geen meerkosten voor berekend. Perfect aanbevolen !!

Uitgevoerd op 04-05-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Alfazon B.V.