Loading...

Over ALL IN Floorsystems

Met een jarenlange ervaring in de vloeren in de sport- en tennis sector hebben we onze bijdrages geleverd aan innovaties in deze sector, hebben onze know how opgebouwd en zijn (inter)nationaal nog steeds actief. Het lag daarbij voor de hand dat met de geldende normen en certificering in deze professionele branche de stap naar project en particulier een logisch gevolg was. Tal van aanvragen van vloersystemen in woning en diverse grote en kleinere projecten zijn inmiddels gerealiseerd. All In Floorsystems volgt de ontwikkelingen en trends in de woningsector en bij particuliere opdrachtgevers op de voet en blijft in deze branche volop in beweging. Door de nauwe samenwerking met de beste producenten en ervaren partners wordt onze visie tot bij de mensen thuis vertaald en de klanten zo op hun wensen bediend. Try-outs en innovaties van nieuwe producten of systemen zijn bij ons in vertrouwde handen, zo blijven we op de hoogte van aanpassingen in de steeds voortgaande productontwikkelingen.

Kenmerken

700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Angelica

Gietvloer aanbrengen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Ruben en zijn team hebben bij ons een mooie vloer gelegd waar we heel tevreden over zijn. Ze hebben ook ons begeleid in de keuze voor een vloer die helemaal aan ons wensen voldeed. Ruben heeft grote kennis over de mogelijkheden van gietvloeren en dit heeft ons zeer geholpen bij het maken van een keuze. We zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Uitgevoerd op 17-10-2019

Jasper

Gietvloer aanbrengen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Meedenkend en betrouwbaar

Ruben van All in Floorsystems kwam in ons oude huis langs om verschillende stalen langs te brengen. Waar er bij diverse aanbieders van gietvloeren cowboy verhalen werden verteld was Ruben realistisch en to the point. Toen wij de sleutel van onze nieuwe woning kregen heeft Ruben ons geadviseerd over het opbouwen van de vloer. Zonder de deskundigheid en het meedenken van Ruben hadden wij onze planning nooit rond gekregen. En het resultaat mag er zijn. Wij hebben een naadloze, strakke vloer en zijn er nog iedere dag blij mee. All in Floorsystems heeft bij ons de sleuven van de vloerverwarming dichtgesmeerd, de vloer ge-egaliseert en de gietvloer aangebracht.

Uitgevoerd op 23-09-2019

Vraag offerte aan bij ALL IN Floorsystems