Loading...

Over Aquamasters

Aquamasters is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren, repareren & onderhouden van zwembaden. Maar naast het grote aandeel in zwembaden bieden wij ook een ruim assortiment aan spa's, zwemspa's en sauna's. Van het onderhouden or repareren van een jacuzzi of privé-zwembad tot de complete aanleg van een openbaar zwembad; Aquamasters is uw specialist!

U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, aanleg, renovatie, reparatie van diverse wellness producten. Wij beschikken over een eigen technische dienst en een 24/7 storingsdienst. Mede door deze diensten en een goede samenwerking met enkele hoogwaardige partnerbedrijven onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Enkele trefwoorden welke goed bij ons passen zijn:
Zwembadbouw, zwembadaanleg, wellness ontwerp, wellness design, zwembadreparatie, zwembadonderhoud, zwembad energiebesparing, duurzaam zwembad bouwen, openbaar zwembad bouwen, wellnesscentrum aanleggen, saunabouw, jacuzzi kopen, spa kopen, hottub kopen.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

3 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Review (1)

David

Zwembad aanleg
Aanbevolen door klant

Vakwerk, goede prijs/kwaliteit

Goed en duidelijk advies vooraf, proberen alles duidelijk en goed af te spreken vooraf. Wij dachten iets simpeler over het bouwen van het zwembad. Maar er komt echt een hoop bij kijken aquamasters adviseert hierin duidelijk. Eventueel meerwerk wordt goed aangegeven. En het eindresultaat is erg indrukwekkend zeker vergeleken met een zwembad dat door een andere firma bij ons in de straat is gemaakt.

Uitgevoerd op 10-06-2021

Vraag offerte aan bij Aquamasters