AS Schildersvakbedrijf
2 9.8 10 2
9,8

"100 procent tevreden"

2 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.5
Service
10.0

AS Schildersvakbedrijf

Gemmenicherweg 21 C
6291 BR Vaals

Wij zijn een flexibel en kleinschalig bedrijf met oog voor detail en ambachtelijke technieken. Bij ons is service geen woord, maar een manier van werken. De wens van de klant staat ten alle tijden centraal. Vandaar dat wij investeren in een persoonlijk contact en realistische adviezen.

AS Schildersvakbedrijf is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, italiaanse stucwerk, gevelrenovatie, schilderwerk en behangen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Ons werkgebied is de regio Limburg en de Euregio. Ons bedrijf is vakbekwaam in een breed scala aan technieken en materialen. Kwaliteit voor een realistische prijs, dat is ons uitgangspunt.

2 beoordelingen

Uitgevoerd op 24-10-2016 door:

AS Schildersvakbedrijf

9.5 10
9,5

Schilderen

Betrouwbaar!!!

Aanbeveling:

Afspraken nagekomen, werken netjes, geeft goede adviezen. Prettig in de omgang. Geen minpunten.

Uitgevoerd op 15-07-2016 door:

AS Schildersvakbedrijf

10 10
10

Schilderen

100 procent tevreden

Aanbeveling:

Schilderwerk zeer zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. Prettig overleg met opdrachtgever. Goede uitleg over aanpak en aard van de te verrichten werkzaamheden.

10 projecten

Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project

3 werkzaamheden

Schilderen
Schilderen
Schilderen

Bescherm je woningwaarde

Toe aan nieuwe kleuren in je huis of heeft het houtwerk een nieuwe verflaag nodig om het weer goed te beschermen? Dan is het tijd om zelf de kwast te pakken of jezelf de moeite en stress te besparen door een schilder in te schakelen.

Schilders verven met liefde het binnen- en buitenwerk van je huis, of het nu gaat om restauratie of decoratie. Denk hierbij aan je muren, kozijnen, trappen, deuren, gevels en plafonds. Sommige schilders verzorgen ook stukadoorswerk en veel van hen kunnen ook erg goed behangen.

Zie jij het niet zitten om zelf met verf aan de slag te gaan? Vraag gratis offertes aan, dan brengen wij je in contact met schilders die het werk uit handen nemen.

Schilderwerk binnen
Schilderwerk binnen
Schilderwerk binnen

Geef je interieur een nieuwe kleur

Is je huis toe aan een grondige schilderbeurt of wil je graag een nieuwe kleur op de muur die beter past bij je interieur? Bespaar tijd en moeite door een professionele schilder aan te nemen voor je binnen schilderwerk.

Voordelen nieuw schilderwerk

Een nieuwe laag verf kan een hoop goed doen voor je woning. Je kunt alles er weer als nieuw uit laten zien, maar het biedt ook kansen om je interieur een totaal nieuwe look te geven. Wil je jouw muren, kozijnen, trap, deuren of plafonds laten schilderen? We brengen je graag in contact met schilders bij jou uit de buurt.

Offertes schilders vergelijken

Een schilder werkt een stuk sneller en beschikt over de benodigde kennis om jouw schilderklus precies naar wens af te ronden. Wil je jouw schilderklus ook door een vakman laten uitvoeren? Vraag gratis offertes aan, dan brengen we jou in contact met schilders bij jou uit de buurt.

Schilderwerk buiten
Schilderwerk buiten
Schilderwerk buiten

Bescherm je woning

Zijn je kozijnen en deuren aan een grondige schilderbeurt toe of wil je jouw woning graag een nieuwe look geven? Laat het buitenschilderwerk uitvoeren door een professionele schilder om tijd en moeite te besparen.

Bescherm je huis

Het buiten schilderwerk van je woning heeft veel te verduren. Het wisselvallige weer in Nederland (met zon, regen, wind en vorst) zorgt ervoor dat de verflaag regelmatig vernieuwd moet worden. Als de verflaag niet goed meer is, kan er snel houtrot ontstaan en kunnen metalen objecten gaan roesten. Een schilderbeurt zorgt ervoor dat het materiaal goed beschermd blijft.

Zie je het niet zitten om het schilderwerk buiten zelf uit te voeren? Vraag dan gratis offertes aan, dan brengen we jou in contact met vakmannen die jouw schilderklus uit kunnen voeren.