Atlas Power

Premium Partner
Offerte aanvragen

Contact

Hoge Eng-Oost 24
3882TN, Putten

Meer over

Locaties

  • Putten

    Hoge Eng-Oost 24
    3882TN Putten

Deel dit bedrijf

Over Atlas Power

Premium Partner

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.

Kenmerken

Premium Partner
Premium partner
van Solvari
4.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (187)

Schrijf een review

Krzysztof

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goede monteurs die was mijn goede uitleg gegeven over wat ze gaan doen. Tussendoor was ze ons gezegd alles wat moet ik weten een was echt schoon werken wij zijn zeer tevreden

Uitgevoerd op 15-01-2021

Ronald

Laadpaal installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Net uitgevoerd werk

advies was helder, werkzaamheden begonnen op tijd, heldere toelichting, na afloop alles netjes afgerond en aangeboden om bij eventuele issues nog een keer langs te komen.

Uitgevoerd op 13-01-2021

Danny

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prachtig gelegd, vakkundig!

Vooraf voorzien van goed advies. Zijn thuis langs geweest om alles op te meten en door te nemen. Panelen doen het goed, omvormen is verbonden met een app die ze ook voor ons geïnstalleerd hebben. Vriendin is iets minder blij, want ik zit nu constant op de app te kijken hoeveel kWh de panelen hebben geleverd haha.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Bekijk alle beoordelingen