Atlas Power

Offerte's vergelijken

Meer over

Deel dit bedrijf

Over Atlas Power

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen (de nummer 1 volgens zonnepanelen.net) en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.

Kenmerken

2.800+
aanvragen behandeld
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (94)

Schrijf een review

jack van Asperdt

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

goed tot zeer goed

Kreeg duidelijk en goed advies. Ivm schaduw van bomen werd twee dagen voor de legdatum, in het weekend daarvoor, de paneel keuze nog aangepast (360 ipv 330 wp). Op de montagedag zelf was het 33°. Alhoewel het niet zonder horten of stoten ging vanwege de temperatuur, was in de vroege middag de klus geklaard. Alles functioneerde en lag strak op het dak. Dank aan de monteurs en uiteraard het thuisfront van AtlasPower uit Putten.

Uitgevoerd op 11-08-2020

Ellen Wind

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en vriendelijk

Voor het maken van een offerte is er ter plekke een medewerker van Atlas Power de situatie komen bekijken en kregen wij uitgebreide uitleg over de werking van zonnepanelen. Ook later in het offerte-proces zijn wij steeds rustig, vriendelijk en met aandacht te woord gestaan. Dit gaf ons een vertrouwd gevoel.
Over de installateurs zijn we ook meer dan tevreden. De mannen waren voorkomend en sympathiek en hebben ons steeds bij het project betrokken. En ondanks de enorme hitte die dag, hebben ze zonder klagen deze zware klus geklaard.

Uitgevoerd op 10-08-2020

Judith V

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer accuraat, in alle fasen

De medewerkers denken met je mee, reageren snel op mails of een telefoonverzoek, bij het plaatsen wordt netjes gewerkt en medewerkers zijn vriendelijk.

Uitgevoerd op 10-08-2020

Bekijk alle beoordelingen