Atlas Power

5/5
(44 Reviews )

Meer over

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Atlas Power

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen (de nummer 1 volgens zonnepanelen.net) en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (44)

Schrijf een review

Michel Huijskes

Zonnepanelen installeren

alles volgens afspraak, aanbevolen!

Van a tot z afspraken nagekomen,fijn personeel bij montage en op kantoor. Plaatsen panelen,,goed overleg werking app etc. Rommel opruimen,ook nazorg perfect.Service hoog in vaandel.
Bedankt Fam Huijskes (Hoogland)

Uitgevoerd op 06-02-2020

Jolanda Bak

Zonnepanelen installeren

volgens afspraak, snel, nauwkeurig

Vandaag 10 zonnepanelen geplaatst, meteen al 9,3 KHW geleverd. Wij zijn dik tevreden. De mannen werken zeer nauwkeurig.

Uitgevoerd op 26-03-2020

Lammert Besselsen

Zonnepanelen installeren

Professionele werkwijze, tevreden!

De installatie is netjes volgens afspraak gebeurd. De monteurs waren vakbekwaam en werken keurig, erg prettig in de omgang. Kortom, zeer tevreden. Raden dit bedrijf aan.

Uitgevoerd op 24-03-2020

Bekijk alle beoordelingen