Atlas Power

Offerte's vergelijken

Meer over

Deel dit bedrijf

Over Atlas Power

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen (de nummer 1 volgens zonnepanelen.net) en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.

Kenmerken

3.300+
aanvragen behandeld
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (130)

Schrijf een review

Frits Rosingh

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima vakmensen

Duidelijk mannen met ervaring, goed werk geleverd

Uitgevoerd op 19-10-2020

Aris van den Berg

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

mooi bedrijf, snelle levering!

Advies was duidelijk en alles werd goed bekeken, voldoende info over de gang van zaken gehad, snelle levering en de jongens werken hard en snel!
Top bedrijf, zeer tevreden!

Uitgevoerd op 15-10-2020

Inge Bakker

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, duidelijk, tevreden.

Ze hebben netjes en nauwkeurig gewerkt. Na plaatsing duidelijke uitleg gekregen over omvormer e.d.. Ik ben zeer tevreden over het totale plaatje.

Uitgevoerd op 14-10-2020

Bekijk alle beoordelingen