Loading...

Over Atlas Power

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.

Kenmerken

12.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (244)

Schrijf een review

Gert Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Gisteren 28 panelen bij ons geinstalleerd. Zeer tevreden met het hele trajekt.
Goed advies, meedenken met de mogelijkheden/ wensen. Installatie datum wel 2 x 2 weken uitgesteld, maar ging uiteindelijk prima. Zeer vriendelijke monteurs, hardwerkend, goede communicatie, verstand van zaken.
Af en toe wel even een probleempje, maar werd snel opgelost.

Uitgevoerd op 23-03-2023

Raymond

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Geweldige ervaring met Atlas tot nu toe. Er werd een afspraak gemaakt om langs te komen en Brian Pietersma kwam netjes op tijd op de afgesproken tijd.
Ter plekke werd de situatie bekeken en een legplan geschetst. Terwijl wij ook offertes hebben aangevraagd en werd dit online afgewikkeld. Waar geen rekening mee gehouden werd met onze dakkapel die een paar maanden eerder gezet was. Maar Atlas maakt gebruik van een online database en daar stond ie netjes op :)

Ook werd heel duidelijk uitgelegd het verschil tussen serieel en parallel plaatsen en hoe het allemaal in zijn werk ging. Wanneer ik nog vragen had (2x) werd ik netjes teruggebeld door Brian.

Deze jongens gingen als een dolle. Waren netjes in taal, antwoord en enorm beleefd. Ik kon geen koffie, thee of drinken aan ze kwijt. Alleen maar werken. Hartelijk bedankt Bilal, Nasserdine en Nasim!!!!

Uitgevoerd op 28-02-2023

Ryan

Zonnepanelen installeren

Steeds te laat, omvormers defect

Elke afspraak die je met hun maakt komen ze standaard 2 tot 2,5 uur te laat. Nu al de 4e keer dat ze ruim te laat zijn.

Defecte omvormers op mijn dak installeren terwijl ze van te voren al wisten dat ze defect waren en het hele systeem niet zou gaan werken.

Uitgevoerd op 27-01-2023

P

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede toelichting vooraf

Op tijd geleverd en goede afspraken gehouden

Uitgevoerd op 01-01-2023

Gilian

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden.. maar

Super blij met het resultaat. Helaas moesten ze een 2e keer terugkomen omdat de verkoper fouten heeft gemaakt bij het opmaken van de offerte. (Dingen over het hoofd gezien) maar dat is ontzettend keurig opgelost door Atlas. Ik beveel ze absoluut aan.

Uitgevoerd op 21-10-2022

Anne

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nette jongens die weten wat ze doen

Tijdens het werk werd ik op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden. De beslissingen werden bespoten met voor en nadelen. Ze werken netjes en na de klus was alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 08-09-2021

Adr

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle levering. Duidelijke uitleg

Goed advies voor mogelijkheid van plaatsing. Werkzaamheden goed verricht

Uitgevoerd op 03-09-2021

Aad

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer goed advies gehad! Keurig uitgevoerd ook ondanks de vertraging van de zonnepanelen die pas later op de dag kwamen. Nette, sympathieke en deskundige medewerkers.

Uitgevoerd op 27-08-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Atlas Power