Loading...

Over Atlas Power

Onze missie is om de wereld een beetje duurzamer te maken, we willen onze schouders onder de wereld zetten en haar deels meedragen. Vanuit deze gedachte is Atlas Power B.V. ontstaan. Wij geloven in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Atlas Power B.V. is gestart door twee, fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 8 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector.

Atlas Power B.V. maakt gebruik van AEG panelen en stellen een eerlijke offerte op waarbij wij rekening houden met schaduw, de hellingshoek en overige randzaken die meespelen bij de opbrengst van uw aankomende systeem.

Garantie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom komt de garantie op de panelen direct uit de AEG fabriek. Wij doen er alles aan om u een systeem te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Mocht u toch graag willen weten hoe uw panelen presteren dan kan dat altijd op de app die u aan het einde van de klus ontvangt.

Kenmerken

10.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (239)

Schrijf een review

Anne

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nette jongens die weten wat ze doen

Tijdens het werk werd ik op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden. De beslissingen werden bespoten met voor en nadelen. Ze werken netjes en na de klus was alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 08-09-2021

Adr

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle levering. Duidelijke uitleg

Goed advies voor mogelijkheid van plaatsing. Werkzaamheden goed verricht

Uitgevoerd op 03-09-2021

Aad

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer goed advies gehad! Keurig uitgevoerd ook ondanks de vertraging van de zonnepanelen die pas later op de dag kwamen. Nette, sympathieke en deskundige medewerkers.

Uitgevoerd op 27-08-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Atlas Power