Loading...

Over Axxent-Nederland B.V.

Premium Partner

Axxent heeft niet voor niets betrouwbaar voor haar naam staan. Axxent is in Nederland namelijk de meest innovatieve en betrouwbare partner in duurzame woningrenovatie. Door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek bij woningrenovatie, levering van topkwaliteit én betrouwbaarheid is Axxent de laatste 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op deze markt. Hierbij worden kozijnen en deuren, die in slechte staat verkeren, vervangen door moderne, duurzame high-tech kunststofsystemen, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien en tegelijkertijd voorzien van HR++ isolatieglas. Door een jarenlange constructieve samenwerking met de Duitse fabrikant Schüco - onze leverancier van de duurzame, hoogwaardige kunststofprofielen en met ruim 50 jaar ervaring wereldwijd marktleider - staat Axxent steeds voor betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit. Axxent is eveneens selectdealer van het Nederlandse topmerk Verano® zonwering en rolluiken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
37.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2013
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (714)

Schrijf een review

Silvia Van der Heijden

Aanbevolen door klant

Top Top Top Top Top!!!

Wij zijn uitermate tevreden klanten! Echt heel fijn contact gehad met onze tussenpersoon Daniel Bartelink. Samen met Daniel onze deur en kozijn samen gesteld helemaal naar onze wensen! Het was even wachten op alles, want er zijn helaas ergere dingen in de wereld, maar dan heb je ook wat! De deur is in het echt nog imposanter en mooier als op de tekening. Wij merken ook gelijk minder toch in de gang. Het is jammer dat ik geen foto kan toevoegen. Had hem graag willen laten zien.

Uitgevoerd op 22-06-2022

Aanbevolen door klant

Voortraject, voorbereiding, uitvoering, helpdesk en nazorg: allemaal top

In twee etappes de 1e etage en de begane grond volledig laten voorzien van kunststof kozijnen en deuren door Axxent Kozijnen.

Het voortraject en de info op een fijne en correcte wijze gerealiseerd door Jan-Herman ten Velde. De voorbereiding en het definitief inmeten netjes gerealiseerd conform planning.
Realisatie van beide projecten door verschillende teams maar met dezelfde snelheid en kwaliteit en conform planning gerealiseerd.
Helpdesk 1 x nodig gehad. Snel en adequaat gereageerd en opgelost.

Nazorg ( stellen van de deuren) is ook perfect uitgevoerd

Wij zijn 100% tevreden over Axxent, de medewerkers, de snelheid en de geleverde kwaliteit (zowel in uitvoering en materiaal).

Ik zou iedereen Axxent aanraden.

Uitgevoerd op 22-06-2022

Madelon Van der Linden

Aanbevolen door klant

Duidelijke communicatie, mooi resultaat.

Erg goed geholpen door Jan Herman ten Velde. 2x bij ons thuis geweest om al onze wensen door te spreken en voorbeelden te laten zien. Duidelijke communicatie en het resultaat is zoals verwacht. Aanrader.

Uitgevoerd op 22-06-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Axxent-Nederland B.V.