Loading...

Over Axxent-Nederland B.V.

Premium Partner

Axxent heeft niet voor niets betrouwbaar voor haar naam staan. Axxent is in Nederland namelijk de meest innovatieve en betrouwbare partner in duurzame woningrenovatie. Door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek bij woningrenovatie, levering van topkwaliteit én betrouwbaarheid is Axxent de laatste 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op deze markt. Hierbij worden kozijnen en deuren, die in slechte staat verkeren, vervangen door moderne, duurzame high-tech kunststofsystemen, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien en tegelijkertijd voorzien van HR++ isolatieglas. Door een jarenlange constructieve samenwerking met de Duitse fabrikant Schüco - onze leverancier van de duurzame, hoogwaardige kunststofprofielen en met ruim 50 jaar ervaring wereldwijd marktleider - staat Axxent steeds voor betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit. Axxent is eveneens selectdealer van het Nederlandse topmerk Verano® zonwering en rolluiken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
39.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2013
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (751)

Schrijf een review

Roos Van Heusden

Aanbevolen door klant

Prima!!!

Hele fijne mensen. De vertegenwoordiger loopt het vuur uit zijn sloffen voor je .
Goeie contacten, Peter hele fijne man,die nog wat extra's heeft.

Geweldig werk geleverd. Wij zijn zoooo blij met de ramen.

Uitgevoerd op 25-11-2022

Aanbevolen door klant

Mooie kozijnen, fijn contact en super service!

Wat zijn we blij met onze nieuwe kozijnen. We hebben uiteindelijk gekozen voor openslaande deuren en ze zijn prachtig! Het contact met Jan Herman te Velde was prettig en laagdrempelig, hij staat altijd voor je klaar. Nadat de er door een fabrieksfout een slot kapot was, kwam er een hele aardige en kundige monteur langs die ons ook goed heeft geholpen.

Axxent doet wat ze beloven!

Uitgevoerd op 18-11-2022

Aanbevolen door klant

Top!

Aardig mannen, en ze hebben goed en netjes werk afgeleverd. Ook alles netjes opgeruimd.

Wat een verschil met de oude schuifpui, deze tochten enorm, bij deze nieuwe scheelt het echt veel, voelt niet meer koud aan als je erbij staat. Ben heel tevreden

Uitgevoerd op 17-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Axxent-Nederland B.V.