Axxent-Nederland B.V.
6 8.7 10 6
8,7

"prima en nette afwerking"

6 reviews | Beoordeel dit bedrijf »
Prijs/kwaliteit
8.7
Service
8.7

Axxent-Nederland B.V.

Josink Esweg 45
7545 PN Enschede

Axxent heeft niet voor niets betrouwbaar voor haar naam staan. Axxent is in Nederland namelijk de meest innovatieve en betrouwbare partner in duurzame woningrenovatie. Door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek bij woningrenovatie, levering van topkwaliteit én betrouwbaarheid is Axxent de laatste 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op deze markt. Hierbij worden kozijnen en deuren, die in slechte staat verkeren, vervangen door moderne, duurzame high-tech kunststofsystemen, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien en tegelijkertijd voorzien van HR++ isolatieglas. Door een jarenlange constructieve samenwerking met de Duitse fabrikant Schüco - onze leverancier van de duurzame, hoogwaardige kunststofprofielen en met ruim 50 jaar ervaring wereldwijd marktleider - staat Axxent steeds voor betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit. Axxent is eveneens selectdealer van het Nederlandse topmerk Verano® zonwering en rolluiken.

Extra hoge voorjaarskortingen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

6 reviews

10 10
10

Uitgevoerd op 19-10-2016 door:

Axxent-Nederland B.V.

(6 reviews gemiddelde score 8.7 )

Kunststof kozijnen

Zeer netjes afgeleverd

Aanbeveling: Ja

Zeer scherpe prijs en alle werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. Zelfs de rommel ruimden ze op.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (3)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 15-09-2016 door:

Axxent-Nederland B.V.

(6 reviews gemiddelde score 8.7 )

Kunststof kozijnen

Keurige beleefde mannen

Aanbeveling: Ja

Het was niet alleen raamkozijnen maar ook gevel bekleding!!!!!!!!
Keurige beleefde mannen, heb nog nooit mensen zo hard zien werken tijd om wat te drinken namen ze niet!! echte TOPPERS!!!!!!!

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (3)
8 10
8

Uitgevoerd op 06-03-2016 door:

Axxent-Nederland B.V.

(6 reviews gemiddelde score 8.7 )

Kunststof kozijnen

Snel en op tijd

Aanbeveling: Ja

Goed werk

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (2)
8 10
8

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

Axxent-Nederland B.V.

(6 reviews gemiddelde score 8.7 )

Kunststof kozijnen

op tijd, professioneel

Aanbeveling: Ja

ik kreeg goed advies, de vertegenwoordiger kwam betrouwbaar over, ook het contact en de afspraken met de monteurs verliep heel soepel. de monteurs hebben keurig werk afgeleverd.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (2)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 04-02-2016 door:

Axxent-Nederland B.V.

(6 reviews gemiddelde score 8.7 )

Kunststof kozijnen

topkwaliteit en kennis

Aanbeveling: Ja

Prima uitvoering en prachtig resultaat

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (2)
9 10
9

Uitgevoerd op 27-11-2015 door:

Axxent-Nederland B.V.

(6 reviews gemiddelde score 8.7 )

Kunststof kozijnen

prima en nette afwerking

Aanbeveling: Ja

duidelijk goedkoper dan de andere aanbieders.
Vakkundige aanpak

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (2)

1 project

Bekijk project

7 werkzaamheden

Schuifpuien
Schuifpuien

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Rolluiken
Rolluiken

Rolluiken worden meestal geplaatst als een ijzersterke inbraakpreventie, maar ze leveren ook zeker goed werk als warmte- en koudewering en geluidswering. Daarnaast beschermen rolluiken je kozijnen tegen weersinvloeden.

De multifunctionele inzet van rolluiken maakt het een populair product. Er komt geen straaltje zonlicht meer naar binnen als je de rolluiken dichtdoet, waardoor het ook lekker koel blijft in huis. Rolluiken zijn helemaal op maat te maken, dus ze kunnen voor ieder raam geplaatst worden. Het mooie is dat het plaatsen al binnen een paar uur gebeurd is!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor rolluiken en wil je weten wat je betaalt? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 


Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Dakkapel
Dakkapel

Toe aan meer ruimte en meer licht in je woning? Dan is een dakkapel plaatsen een mooie oplossing. Het maakt niet uit of je een plat dak of een schuin dak hebt, een dakkapel kan naar je eigen wens geplaatst worden. Veel mensen denken dat er alleen standaardmodellen bestaan, maar dit is zeker niet waar.

Voordelen dakkapel

• Meer ruimte
• Meer lichtinval
• Vaak in één dag geplaatst
• Je woning wordt meer waard

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten dakkapellen en wat voor jouw situatie de beste mogelijkheid is? Vraag dan gratis offertes aan en laat je helpen door de bij ons aangesloten specialisten.

Veranda's
Veranda's

Hoe zou jij het vinden als je altijd in je tuin kan zitten, wat voor weer het is? Dit kan namelijk met een overdekte veranda. Wil je juist extra van de zon kunnen genieten, creëer dan het gemak van een huiskamer buiten met een onoverdekte veranda.

Een veranda is echt een toevoeging aan je huis. Je kan zelf kiezen in wat voor stijl de veranda gebouwd wordt en van wat voor materiaal hij gemaakt wordt.

Ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn en wat voor prijskaartje daaraan hangt. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met specialisten!

Gevelbekleding
Gevelbekleding

Door je gevel te laten bekleden, wordt je buitengevel verfraaid en beschermd. Je huis krijgt een heel nieuwe uitstraling en de gevelbekleding zorgt voor betere isolatie. Daarnaast hoef je de originele gevel bijna niet meer te onderhouden.

Materialen gevelbekleding

Je kan je gevel laten bekleden met bijvoorbeeld hout, metaal of kunststof. Kunststof gevelbekleding kan met hout-uiterlijk worden geplaatst en is heel veel kleuren leverbaar. Groot voordeel is dat kunststof niet kan rotten en een lange levensduur heeft.

Offertes gevelbekleding vergelijken?

Wil je weten wat voor jouw gevel de beste mogelijkheid is of moet je gevelbekleding gerepareerd worden? Door je gegevens achter te laten kom je in contact met maximaal vijf specialisten die graag offertes op maat uitbrengen. Ontdek gratis en vrijblijvend je mogelijkheden!

Bekijk alle werkzaamheden