Loading...

Over Axxent-Nederland B.V.

Axxent heeft niet voor niets betrouwbaar voor haar naam staan. Axxent is in Nederland namelijk de meest innovatieve en betrouwbare partner in duurzame woningrenovatie. Door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek bij woningrenovatie, levering van topkwaliteit én betrouwbaarheid is Axxent de laatste 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op deze markt. Hierbij worden kozijnen en deuren, die in slechte staat verkeren, vervangen door moderne, duurzame high-tech kunststofsystemen, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien en tegelijkertijd voorzien van HR++ isolatieglas. Door een jarenlange constructieve samenwerking met de Duitse fabrikant Schüco - onze leverancier van de duurzame, hoogwaardige kunststofprofielen en met ruim 50 jaar ervaring wereldwijd marktleider - staat Axxent steeds voor betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit. Axxent is eveneens selectdealer van het Nederlandse topmerk Verano® zonwering en rolluiken.

Kenmerken

32.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2013
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (44)

Schrijf een review

Stephanie

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede communicatie, nauwkeurig

Er wordt van te voren duidelijk overlegd wanneer de monteurs komen, ze zijn op tijd en werken zeer netjes en nauwkeurig. Bij ons niet alleen de kozijnen gedaan maar ook de voorkant van ons huis is een plaatje geworden.

Uitgevoerd op 18-05-2021

Kelly

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede en betrouwbare service

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd

Uitgevoerd op 14-05-2021

Rick

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed product en prettige werklui

Kregen zeer goed advies van dhr ten Velde, ook de service monteur voor herstel werk was zeer top deze twee mensen zijn de rede om de vlgd kozijnen ook te doen.

Uitgevoerd op 24-02-2021

Bekijk alle beoordelingen