Loading...

Over Axxent-Nederland B.V.

Axxent heeft niet voor niets betrouwbaar voor haar naam staan. Axxent is in Nederland namelijk de meest innovatieve en betrouwbare partner in duurzame woningrenovatie. Door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek bij woningrenovatie, levering van topkwaliteit én betrouwbaarheid is Axxent de laatste 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op deze markt. Hierbij worden kozijnen en deuren, die in slechte staat verkeren, vervangen door moderne, duurzame high-tech kunststofsystemen, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien en tegelijkertijd voorzien van HR++ isolatieglas. Door een jarenlange constructieve samenwerking met de Duitse fabrikant Schüco - onze leverancier van de duurzame, hoogwaardige kunststofprofielen en met ruim 50 jaar ervaring wereldwijd marktleider - staat Axxent steeds voor betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit. Axxent is eveneens selectdealer van het Nederlandse topmerk Verano® zonwering en rolluiken.

Kenmerken

35.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2013
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (665)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Professioneel en betrouwbaar

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met het bedrijf Axxent. Wij zijn uiterst tevreden over de hoge kwaliteit van de kozijnen en het adviesgesprek welke wij hebben gehad met de charmante adviseur Sander. Hij heeft ons goed en professioneel geadviseerd en zijn erg blij met het resultaat

Uitgevoerd op 28-01-2022

Aanbevolen door klant

Goed bedrijf, mooie kozijnen en goed personeel.

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen. Het personeel wat er werkt zijn wij ook erg tevreden over van het uitkiezen van de kozijnen tot de plaatsing van de kozijnen. Helaas verliep de communicatie soms niet helemaal goed, maar dit werd daarna weer opgepakt. Al met al een goed bedrijf met een goede service.

Uitgevoerd op 28-01-2022

Petra Van Welie

Aanbevolen door klant

Heel tevreden

We wilden graag kozijnen en het bedrijf axxent kwam een offerte opmaken Michel was erg aardig en behulpzaam en denk met de klant mee nou planning gemaakt en na een paar maanden wachten was het zo ver

Deze week is alles geplaats wat zijn we blij ermee zo mooi !!!! hele nette monteurs werken hard en erg netjes,we hadden ook hele goede communicatie met Michel .
Maar alles is klaar op een paar kleine dingen na maar dat komt ook wel goed .

Wij bevelen zeker dit bedrijf aan

Uitgevoerd op 28-01-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Axxent-Nederland B.V.