Loading...

Over Axxent-Nederland B.V.

Premium Partner

Axxent heeft niet voor niets betrouwbaar voor haar naam staan. Axxent is in Nederland namelijk de meest innovatieve en betrouwbare partner in duurzame woningrenovatie. Door toepassing van ultramoderne kunststoftechniek bij woningrenovatie, levering van topkwaliteit én betrouwbaarheid is Axxent de laatste 10 jaar in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op deze markt. Hierbij worden kozijnen en deuren, die in slechte staat verkeren, vervangen door moderne, duurzame high-tech kunststofsystemen, zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien en tegelijkertijd voorzien van HR++ isolatieglas. Door een jarenlange constructieve samenwerking met de Duitse fabrikant Schüco - onze leverancier van de duurzame, hoogwaardige kunststofprofielen en met ruim 50 jaar ervaring wereldwijd marktleider - staat Axxent steeds voor betrouwbaarheid, innovatie en de allerhoogste kwaliteit. Axxent is eveneens selectdealer van het Nederlandse topmerk Verano® zonwering en rolluiken.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
44.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2013
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2005
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (834)

Aanbevolen door klant

Zeer goed

Alles keurig naar wens opgeleverd. Mijn extra complimenten voor het montage team. Ze waren keurig op tijd, werkten heel hard en alles was keurig opgeruimd. Het zijn uiteindelijk zij die het moeten doen. Dank je wel Mustafa en de andere heren. Volgende keer mogen jullie weer bij mij komen!

Uitgevoerd op 25-11-2023

Aanbevolen door klant

Goed advies, nette levering en nette afwerking.

Er werd goed mee gedacht met onze wensen. Het team was netjes, vakkundig en vlot. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Uitgevoerd op 15-11-2023

Aanbevolen door klant

Snel opgeleverd, prima werk

Wij hebben het contact met en het werk van Axxent als prettig ervaren.
De monteurs hebben netjes en snel gewerkt, en waren over het algemeen vriendelijk en beleefd.
Kleine puntjes van aandacht zijn tot nu toe netjes opgepakt.

Uitgevoerd op 13-11-2023

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Axxent heeft bij ons 4 kozijnen en voordeur vervangen en 2 stukjes gevelbekleding vervangen door Keralit.
Jan Herman heeft goed advies gegeven en de mogelijkheden uitgelegd.
Alles op één dag geplaatst door 2 monteurs en volgende dag afgewerkt.

Monteurs waren vaklui en vriendelijk.
Hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd. Super.
We zijn erg blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 02-11-2023

Aanbevolen door klant

topbedrijf

Met Axxent weet je precies waar je aan toe bent dankzij goede voorlichting, een duidelijke offerte en een planning die als zodanig wordt uitgevoerd.
Last but not least: het resultaat mag er zijn, een prachtige schuifpui en een mooi slaapkamerkozijn.
Enkele details zijn in 3 afspraken nadien uitgevoerd, waarna de achtergehouden 5 % van de het factuurbedrag door ons is overgemaakt, hetgeen een bijzondere klantvriendelijke benadering is. Dat er geen aanbetaling wordt verlangd geeft je als klant de zekerheid dat je je geld niet kwijt bent mocht het bedrijf in de tussentijd failliet gaan. Ook het personeel verdient een dikke pluim. Kortom niets dan lof.

Uitgevoerd op 02-11-2023

Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt, goede communicatie.

Na het opvragen van meerdere offertes kwam Axxent voor ons als beste keuze uit de vergelijking. We zijn tevreden over het verloop van het proces van offerte tot en met uitvoering. Er is goed gecommuniceerd over alle stappen. Vragen van onze kant werden vrijwel meteen beantwoord. De monteurs hebben netjes, vlot en vakkundig gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 28-10-2023

Aanbevolen door klant

Excellent from A to Z

I had several proposals, but Axxent, and specifically Jan Herman ten Velde gave me excellent advice and clear concise answers to all my questions. He was clear on what would work best within my budget, while still keeping the overall goal of better isolation in mind.

The proposal was very clear, and the eventual delivery was exactly according to our specifications, and installed neatly and professionally during the course of a single day.

Throughout the process the follow-up and communication with Jan and with the Axxent office was professionally handled and I always felt very well informed.

Uitgevoerd op 27-10-2023

Aanbevolen door klant

Geweldig!

Schuifpui en raamkozijnen aan de achterzijde laten vervangen door Axxent.
Onze eigen wensen (inclusief zinvolle aanvullingen van de verkoper Rene) werden uiteindelijk omgezet in een goed uitgewerkt projectplan met offerte.
Datum van plaatsing werd ruim van te voren doorgegeven. Plaatsing zelf duurde een dag en verliep zonder enig probleem.
Het resultaat is geweldig. We zullen zeker Rene en zijn mannen opnieuw benaderen wanneer de voorkant aan de beurt is.

Uitgevoerd op 26-10-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Axxent-Nederland B.V.