Loading...

Over Bendabouw voor uw dakkapellen, kozijnen, deuren en gevelbekleding

Iedereen wil toch fraai en comfortabel wonen, energie besparen en zoveel mogelijk vrije tijd overhouden? Het is toch prachtig om thuis te komen en te genieten van je eigen leefomgeving. Goed passende kozijnen en perfect sluitende ramen en deuren verhogen uw wooncomfort enorm. Kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en puien zijn duurzaam, gemakkelijk te reinigen en behoeven nauwelijks enig onderhoud. Schilderen mag u voor altijd schrappen. Dat is drie keer winst: meer vrije tijd, minder kosten en geringe milieubelasting. Uw woning wint aan waarde en uitstraling, want kunststof kozijnen staan garant voor jarenlang woongenot, zijn mooi, isoleren optimaal en geven u een uitermate veilig gevoel

Uw kozijnen zijn het visitekaartje van uw woning. Kies daarom voor een modern, slank en extra versterkt profiel dat tevens de mooiste oplossing geeft voor alle op maat gemaakte ramen en bovendien zorgt voor een groter raamoppervlak. Leverbaar in allerlei vormen en kleuren. Kunstof kozijnen hebben meer dan eens bewezen slagvast, kleurecht, weerbestendig, onderhoudsarm, brandwerend en bovendien geheel recyclebaar te zijn. Standaard worden uw nieuwe kozijnen voorzien van HR glas ++. Dit zorgt voor een sterke verlaging van uw stookkosten. Met de inbraakwerende voorzieningen woont u gegarandeerd veilig. Extra zekerheid door de garantie op de kozijnen, isolatieglas, volledige montage, hang- en sluitwerk.

Bendabouw Geveltechniek is gevestigd in Nootdorp. Wij leveren en monteren in de regio’s Rotterdam, Den Haag en Leiden. Of u nu graag een dakkapel wil, de kozijnen aan vervanging toe zijn of een mooie schuifpui, bij Bendabouw bent u aan het juiste adres!

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari