Loading...

Over Bendabouw voor uw dakkapellen, kozijnen, deuren en gevelbekleding

Iedereen wil toch fraai en comfortabel wonen, energie besparen en zoveel mogelijk vrije tijd overhouden? Het is toch prachtig om thuis te komen en te genieten van je eigen leefomgeving. Goed passende kozijnen en perfect sluitende ramen en deuren verhogen uw wooncomfort enorm. Kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en puien zijn duurzaam, gemakkelijk te reinigen en behoeven nauwelijks enig onderhoud. Schilderen mag u voor altijd schrappen. Dat is drie keer winst: meer vrije tijd, minder kosten en geringe milieubelasting. Uw woning wint aan waarde en uitstraling, want kunststof kozijnen staan garant voor jarenlang woongenot, zijn mooi, isoleren optimaal en geven u een uitermate veilig gevoel

Uw kozijnen zijn het visitekaartje van uw woning. Kies daarom voor een modern, slank en extra versterkt profiel dat tevens de mooiste oplossing geeft voor alle op maat gemaakte ramen en bovendien zorgt voor een groter raamoppervlak. Leverbaar in allerlei vormen en kleuren. Kunstof kozijnen hebben meer dan eens bewezen slagvast, kleurecht, weerbestendig, onderhoudsarm, brandwerend en bovendien geheel recyclebaar te zijn. Standaard worden uw nieuwe kozijnen voorzien van HR glas ++. Dit zorgt voor een sterke verlaging van uw stookkosten. Met de inbraakwerende voorzieningen woont u gegarandeerd veilig. Extra zekerheid door de garantie op de kozijnen, isolatieglas, volledige montage, hang- en sluitwerk.

Bendabouw Geveltechniek is gevestigd in Nootdorp. Wij leveren en monteren in de regio’s Rotterdam, Den Haag en Leiden. Of u nu graag een dakkapel wil, de kozijnen aan vervanging toe zijn of een mooie schuifpui, bij Bendabouw bent u aan het juiste adres!

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

jan

Dak- en gevel-renovatie plaatsen van twee dakkapelen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Na een aantal aannemersbedrijven te hebben uitgenodigd voor renovatie c.q. verduurzamen van onze woning (Dak- en gevel-renovatie, plaatsen van twee dakkappelen) kwamen we na het zien van hun werkzaamheden in onze wijk in contact aannemersbedrijf Bendabouw uit Nootdorp. Het contact was bij ons eerste gesprek meteen goed en duidelijk. Al snel kwamen we tot een overeenkomst.

Ondanks de Corona en moeilijke levertijden waar we goed over op de hoogte gehouden, werden zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Hoge kwaliteit aan vakmensen en materialen. Een aanrader!
Twee tevreden klanten Tine en Jan

Uitgevoerd op 27-01-2023

Aanbevolen door klant

….wordt vervolgd

Dakkapellen voor en achter respectievelijk 4.30m x 1,75 en 5m x 1,75

Na wat vooronderzoek voornamelijk op internet en telefonisch contact, hebben we een tiental aantal bedrijven uitgenodigd. Bedrijven waarvan ook vijf voornaamste met een goede beoordelingen/recensies uitgenodigd.
BendaBouw was er als een van de eerste bij. Het gesprek verliep goed. Belangrijk voor ons was dat er met empatisch vermogen gecommuniceerd werd daarmee bedoel ik dat er in mogelijkheden gedacht wordt en oplossingen.
Na de gesprekken hebben we de offertes ontvangen. Hieruit hebben we er drie geselecteerd.
Ons speerpunten hierin waren voornamelijk;
- of er genoeg rekening is gehouden met onze wensen en deze ook terug te vinden zijn in de offerte
- Deskundigheid
- Materialen die gebruikt worden (isolatie, dakbedekking, garantie, ed).
- Aansluiting bij een branchevereniging (za Bouwgarant of VLOK )
- Prijs
1 van de drie viel af omdat bepaalde afmetingen niet klopte in de offerte en ik de indruk kreeg dat de inmeter geen zin had langs te komen om dit te bespreken en meten.
Bleven er twee over hoewel van de ander de prijs iets gunstiger uitviel is de keus toch op Bendabouw gevallen. Omdat er tijdens dit hele proces tussentijds contact was met de contactpersoon van BendaBouw. En op uitnodiging van de contactpersoon Romeo zijn we op de werkplaats in Nootdorp gereden. Ook hebben we hier eigenaar Ben gesproken. Op de werkplaats was duidelijk te zien dat ze gespecialiseerd waren in dakkapellen en de heren gedreven in hun werk er werd goed geluisterd.
Er zou een vervolg afspraak gemaakt worden met Ben om nog een keer definitief in te meten. Dat ging ook vlot ik werd de volgende dag gebeld door de planner.
Ben is langs geweest hij heeft alles opnieuw ingemeten en had aan een half woord genoeg begreep onze wensen goed en dat is prettig natuurlijk.
We hebben nu alles op papier staan zoals we het willen het enige wat nog rest zijn de dakkapellen zelf uiteraard. Wij zijn blij dat dit voortraject achter de rug is en willen dit graag delen met anderen die dit traject nog moeten doorlopen.
De dakkapellen staan er nog niet maar zodra die er staan zullen we hier zeker op verder gaan en houden we jullie op de hoogte ….wordt vervolgd dus.

Uitgevoerd op 14-02-18

Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en meedenkend

Fijne mensen perfect werk geleverd tegen ern mooie prijs.

Uitgevoerd op 01-12-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Bendabouw voor uw dakkapellen, kozijnen, deuren en gevelbekleding