Loading...

Over BERA Kozijnen onderdeel van BERA Home

BERA Kozijnen in samen werking met Schüco kozijnen fabriek. Wij produceren alle kozijnen in eigen huis en kunnen hierdoor bijzonder korte levertijden realiseren waarbij we tevens de kwaliteit van onze kozijnen goed kunnen bewaken. BERA Kozijnen biedt u een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze vaste monteurs zijn zo ervaren dat zij precies de wensen van onze klanten aanvoelen. Zij zijn welbespraakt, werken netjes en vlot. Elke dag laten zij een opgeruimde werkplek achter. Kortom: doordat wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring met kunststof kozijnen, produceren in eigen huis en op alle situaties een goede oplossing kunnen bieden, denken wij voor u een ideale partner te kunnen zijn.
Wij verwerken Schüco kunststof profielen zonder weekmakers die op de langere termijn verkleuring kunnen veroorzaken en kozijnverbindingen broos maken. Nagenoeg elk ander profiel heeft wel toegevoegde weekmakers. Wij geven hierop dan ook 10 jaar garantie. Alle kozijnen die we leveren voldoen aan de SKG 2 eisen en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook zijn de profielen Kiwa-gecertificeerd en voldoen ze aan het KOMO keurmerk.

Brochures

Info Schüco LivingVariant
Info Schüco LivingVariant

Wij gaan voor de Duitse kwaliteit van Schüco kozijnen, onderscheidend doordat dit profiel 7 kamers heeft, anderen 5.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 1990
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Evert

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

goede prijs/kwaliteitverhouding.

Eigenaar Dhr. Aydin is iemand welke een helder advies geeft en zijn afspraken correct nakomt. Het werk netjes en conform afspraak opgeleverd.

Uitgevoerd op 07-06-17

Vraag offerte aan bij BERA Kozijnen onderdeel van BERA Home