Loading...

Over Bestisol Isolatie

Bestisol is een isolatiebedrijf dat zich met recht een isolatiespecialist mag noemen op allerlei gebieden van het isoleren. Dit tot tevredenheid van diverse woningbouwverenigingen, aannemers en niet te vergeten de particuliere woningbezitter. Bestisol is voor al haar werkzaamheden gecertificeerd via het Bureau Insula , lid van VENIN (www.venin.nl) en de stichting Isolatiewaarborg. www.isolatiewaarborg.nl Bestisol is Termokomfort dealer en erkend verwerker van Knauf Supafil. Erkend Jetspray verwerker. Ook leveren wij onder certificering Rockwool steenwol en Isover Glaswol. Tevens zijn wij gecertificeerd voor het sprayen van schuim en zijn onze ploegen in het bezit van de vereiste spuitbewijzen hiervoor. Bestisol is VCA gecertificeerd. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan en we hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Kenmerken

1.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1985
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (15)

Schrijf een review

Thijs

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Deskundig & Betrouwbaar

Bestisol isolatie is een professioneel bedrijf. Ik heb meerdere prijzen en adviezen gekregen echter kwam ik erachter dat er heel wat bedrijven uit de omgeving net een paar jaar op de isolatiemarkt actief zijn. Bestisol is een oud familiebedrijf, klein team, flexibel en klant staat op nr 1. De andere bedrijven wouden perse wat verkopen, Bestisol is meer adviserend, niet isoleren is ook een advies. Spouw zat al wat in, advies was niks aan doen (andere 3 bedrijven wouden het graag isoleren) Uiteindelijk gekozen om ons dak te voorzien van isolatieschuim. Keurig werk geleverd, zeker een aanrader voor anderen!

Uitgevoerd op 01-03-2021

Familie

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Uitstekend & Eerlijk!

Onlangs hebben wij onze muren met wol en vloer met schuim laten isoleren door Bestisol isolatie Rijssen, de adviseur was eerlijk, duidelijk en nam de tijd voor ons. Hebben meerdere bedrijven uit de omgeving gehad, Bestisol was één van de weinige die ook gecertificeerd zijn bij Stichting Isolatiewaarborg, lange ervaring van +/- 35 jaar. Jongens van de uitvoering keurig gewerkt, ze kwamen netjes op tijd en legden van te voren uit wat ze vandaag gingen doen! Na de klus uitgevoerd te hebben, hebben de jongens alles netjes opgeruimd, tuin aangeharkt en nog het e.e.a. afgespoten met de tuinslang. Complimenten hoe alles is gegaan van A tot Z!

Uitgevoerd op 04-06-2021

Franck

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer deskundig, werken zeer netjes

Super bedrijf, raad ik ten zeerste aan

Uitgevoerd op 04-06-2021

Bekijk alle beoordelingen