Loading...

Over Beter Af Kozijn bv

Als werknemer zijn wij 15 jaar geleden begonnen in deze branche. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan, leek de stap om als zelfstandige te beginnen dan ook vanzelfsprekend. Door onze liefde voor het vak, gecombineerd met de ambitie voor het ondernemerschap, begon ons hart sneller te kloppen. Het idee is ontstaan om onze krachten te bundelen om zo dit mooie Twentse bedrijf, Beter af kozijn b.v. het levenslicht te bieden. Beter af kozijn b.v. is ontstaan door kennis en passie voor het vak.

Bij Beter af kozijn b.v. werken wij uitsluitend met hoogwaardige gecertificeerde producten en materialen. Dit alles samen met onze Twentse nuchterheid, staat er weinig tot niets meer in de weg voor een goed eindresultaat.

De 5 beloftes van Beter af kozijn b.v.:

- Korte lijntjes hebben met onze klanten
- Transparante afspraken, dus geen verrassingen achteraf
- Snelle levertijden
- Vakbekwame montage
- En een uitstekend eindresultaat

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

william

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

kwaliteits kunstofmontagebedrijf

offerte opname vriendelijk, duidelijk en goede advies omtrent mogelijkheden en scherpe prijs.Vlotte inmeting en extra adviezen . redelijk vlotte levering ondanks corona/tijd. PERFECT.
Het plaatsen door deze geweldige ,vakbekwame, nette ,vlot werkende en perfect afleverende vaklieden een goede reclame voor dit jonge vakbekwaam, betrouwbaar, en goede kwaliteitsbedrijf met kwaliteits kunststof kozijnen.
Een aanrader voor elk kunstof kozijnen klus.

Uitgevoerd op 11-06-2020

Vraag offerte aan bij Beter Af Kozijn bv