Beveiligd Nederland
53 9.2 10 53
9,2

"Betrouwbaar bedrijf, vriendelijk"

53 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.9
Service
9.4
Afspraken
9.3

Beveiligd Nederland

Hendersonplaats 1
3068 JM Rotterdam

WIJ ZIJN BEVEILIGD NEDERLAND.

Het juiste adres, verder hoef je niet te zoeken

Bij Beveiligd Nederland geloven we in kwaliteit, maar zeker in gemak. Laat het beveiligen maar onze zorg zijn. Daar waar andere aanbieders gericht zijn op verkopen en vaak zelfs verkopen onder valse voorwendselen, leggen wij liever de focus op de klant. Wij zijn liever gewoon eerlijk, daar bereik je veel meer mee. En dat blijkt ook wel, want bekijk onze beoordelingen maar eens en vergelijk dat eens met andere aanbieders. Wij doen ons best, om jou dat fijne gevoel te geven. Met een gerust hart het huis verlaten, rustig in slaap kunnen vallen etc.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK
Bij Beveiligd Nederland mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

100 % TEVREDENHEIDSGARANTIE

Zoveel aanbieders, maar niet zoals wij! Vergelijk ons maar...

53 beoordelingen

Uitgevoerd op 07-03-19 door:

Beveiligd Nederland

10 10
10

Alarmsysteem

Komen afspraken na, keurig werk!

Aanbeveling:
Keurig werk, afspraken nagekomen, vriendelijke reactie op een aanvullende vraag.

Uitgevoerd op 07-12-2017 door:

Beveiligd Nederland

9 10
9

Alarmsysteem

Nauwkeurig, op tijd en kundig

Aanbeveling:
Prima bedrijf, komt al zijn afspraken na. Ben al jaren klant en zal dat ook zeker blijven. Fijn om een vaste contactpersoon te hebben die kundig is, kan adviseren als zich wijzigingen voordoen en het onderhoud verzorgt.

Uitgevoerd op 18-07-2017 door:

Beveiligd Nederland

10 10
10

Alarmsysteem

Zeker een aanrader!!

Aanbeveling:
Top bedrijf! Altijd het juiste advies en snel geregeld!

Uitgevoerd op 16-05-2017 door:

Beveiligd Nederland

9.7 10
9,7

Alarmsysteem

zeer tevreden

Aanbeveling:
goed advies, goede voorlichting, goede installatie, bekwame installateur

Uitgevoerd op 27-02-2017 door:

Beveiligd Nederland

8 10
8

tevreden

Aanbeveling:
goede uitleg, goed geholpen

Uitgevoerd op 16-03-2017 door:

Beveiligd Nederland

10 10
10

Fijne mensen om mee te communiceren

Aanbeveling:
Fijne mensen om mee te communiceren, duidelijke taal, no nonsense

Uitgevoerd op 14-02-2017 door:

Beveiligd Nederland

9 10
9

Snelle service! En gezellige mensen

Aanbeveling:
Na een poging tot inbraak, nu toch maar maatregelen genomen. Heel fijn dat het binnen 2 dagen geïnstalleerd werd.

Uitgevoerd op 13-02-2017 door:

Beveiligd Nederland

9.3 10
9,3

Camerabeveiliging

Scherp hd beeld

Aanbeveling:
Mooi beeld en alle draden mooi weggewerkt. Overal kunnen mij vriend en ik ide camerabeelden zien via onze mobiel.

3 projecten

Ons beveiligingssysteem
Ons beveiligingssysteem
Draadloos alarmsysteem, beveiligd tegen inbraak, overval en brand.
Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd
Tevreden klanten
Tevreden klanten
Tevreden klanten, voorzien van compleet beveiligingssysteem.

2 werkzaamheden

Alarmsysteem
Alarmsysteem
Alarmsysteem

Verlaag inbraakkans met 90%

Je woning of bedrijfspand beveiligen met een inbraakalarm zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel. Als je bedenkt dat er ruim zeven keer per uur een inbraak plaatsvindt, is een inbraakalarm voor de woning of bedrijfspand geen overbodige luxe.

Een inbraakalarm: hoe werkt dat?

Als je je huis of bedrijfspand goed wil beschermen, kies je voor een alarmsysteem. Als inbrekers dit vanaf buiten zien door bijvoorbeeld een sticker op je deur, gaan ze liever naar een naastgelegen pand dat niet beveiligd is. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat iemand je pand binnenkomt, gaat er een sirene af of verschijnen er lichtflitsen. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, zodat je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

Prijzen alarmsystemen

De prijzen van alarmsystemen liggen nogal ver uit elkaar. Het hangt af van wat voor eisen jij aan een alarmsysteem stelt. Het type inbraakalarm, de omvang en het type van je huis of pand en de kwaliteit van de apparatuur zijn bepalend voor wat jij betaalt voor een alarmsysteem. Kies je voor een inbraakalarm met verbinding naar een meldkamer, dan moet je ook rekening houden met abonnementskosten.

Ontvang gratis offertes voor inbraakalarmen

Overweeg jij een inbraakalarm te laten installeren en ben je op zoek naar goed advies, juiste informatie en een kostenoverzicht op maat? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten op het gebied in inbraakalarmen in jouw regio. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken, kan je ook nog eens 40% besparen op je inbraakalarm.

Tip: laat je een professioneel alarmsysteem plaatsen door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij €250 korting van ons!

Camerabeveiliging
Camerabeveiliging
Camerabeveiliging

Veilig wonen

Camerabeveiliging is gemakkelijk te plaatsen, houdt altijd een oogje in het zeil en verhoogt je veiligheidsgevoel. Het is volgens de wet toegestaan om je eigen woonhuis onder cameratoezicht te zetten voor de beveiliging. Je bent wel verplicht om dit duidelijk te maken door bijvoorbeeld een bordje bij de deur te plaatsen. Dit is ook nodig als je later de beelden wil gebruiken als bewijs!

Dankzij camerabeveiliging zijn je bezittingen veiliger. De kans is groter dat je spullen worden teruggevonden als je beelden hebt van de inbraak. Financieel en emotioneel gezien natuurlijk best rustgevend! Met behulp van camerabeelden is de kans dat de dader uiteindelijk wordt veroordeeld ook veel groter.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor beveiliging met camera's zijn in jouw situatie? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten die je graag verder helpen.

Ons team

Hard aan het werk om alle projecten in goede orde te laten verlopen.