Loading...

Over Bevo Isolaties & Duurzaamheid

Het begint bij isoleren….denk hier eens over na.

Een gereduceerde energienota, een gezonder leefklimaat en waardeverhoging van uw woning of vastgoed. Isoleren is hierin de eerste stap, de eerste stap naar een duurzame toekomst. Geen enkele energiebesparende maatregel is zo effectief als isoleren, en met geen enkele duurzaamheidsinvestering is zo snel een duidelijk rendement te behalen. Het geïnvesteerde bedrag is tussen de 4 en 6 jaar terug verdiend, maar een lagere energienota is elke maand weer genieten!

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Groningen en we hebben ook een locatie in Noord Holland. Wij werken met onze eigen vaste teams in de vier noordelijk provincies (Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland). Voor de Utiliteitsbouw werken wij door heel Nederland.

Kenmerken

10.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (49)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Van aanvraag tot en met realisering van de vloerisolatie top!

Op aanraden van een vriend, die ook energiecoach is, heb ik telefonisch contact opgenomen met BEVO om onze vloer te laten isoleren. Het gesprek verliep heel plezierig: op korte termijn zou iemand langskomen voor een vloerinspectie en een offerte. Zo gezegd, zo gedaan. Dat bezoek aan huis verliep naar volle tevredenheid. De dag daarop hadden we via e-mail de offerte al in huis. Naar ons idee een prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarom kreeg BEVO de opdracht voor de vloerisolatie.
Een aantal weken later - het was herfst - kwamen twee werknemers om de klus te klaren. Een van beiden kroop met spuit en alle andere toebehoren onder de vloer, maar meldde na enige tijd dat in het achterste gedeelte van de kruipruimte zo'n tien centimeter water stond en dat het daarom niet mogelijk was het werk uit te voeren. Dat was natuurlijk een tegenvaller, maar geen onvertogen woord van beide mannen. Na een kop koffie vertrokken ze 'gewoon' naar een volgende afspraak.

Toen heb ik BEVO gebeld met deze bevinding en gevraagd of ik weer contact kon opnemen, zodra volgens mij het water verdwenen was - maar dan was het waarschijnlijk al wel zomer. Prima, was het antwoord. Geen probleem.

Eind juni hebben wijzelf er met een dompelpomp voor gezorgd dat er nog maar een centimeter water in het achterste gedeelte stond. Dat bleek geen bezwaar op te leveren, toen ik dat meldde bij BEVO.
Een paar dagen later is de klus alsnog uitgevoerd tot onze volle tevredenheid door twee andere mannen. Prima kerels ook! Plezierig in de omgang.

Ik was zo tevreden over de hele gang van zaken dat ik daarvoor speciaal BEVO heb opgebeld met de nodige complimenten.
Ook schrijf ik met plezier deze review.

Uitgevoerd op 24-07-2023

Aanbevolen door klant

Informatie en uitvoering zeer prettig

De prijs en uitvoering van de werkzaamheden waren prima.
Zowel het gesprek met de adviseur als de uitvoeringswerkzaamheden van firma BEVO waren prima. De adviseur was zeer deskundig en ook meedenkend, is zelfs voor de isolatiewerkzaamheden nog komen controleren op eventueel te veel vocht. Ook zijn ze tussendoor nog even ventilatiegaten wezen boren. De werknemers die de klus uitvoerden deden dit op een snelle en nette/prettige manier. Kortom wij zijn zeer tevreden over BEVO.

Uitgevoerd op 22-04-2023

Tom

Buitengevel isoleren

Lang gewacht, slecht materiaal

Apparaat zou telkens kapot gaan volgens uitvoerders, volgens kantoor te weinig lijm.

Werk niet in een keer afgemaakt maar apart voor terug gekomen.

Locatie zeer slecht achter gelaten, veel rommel.

Plekken waar de gaten geboord zouden worden zouden minimaal zichtbaar zijn zoals besproken en gezien bij opnemen klus.
Achteraf goed zichtbaar lijkt wel verkeerde kleur voeg/kit


Effect ook tot nu toe minimaal

Uitgevoerd op 13-01-2023

Slecht wat een zooi

Spouwmuurisolatie.
Slechte communicatie, slecht geholpen. Em na tijd zit ik met de zooi.

Uitgevoerd op 17-01-2023

Aanbevolen door klant

Goed en net bedrijf

Wij hebben hier een offerte van gekregen en ondanks dat de datum al was verlopen en de prijzen de lucht in stegen. Hebben ze geen verhoging door gevoerd . Alle Andre afspraken zijn ze netjes na gekomen.

Uitgevoerd op 01-12-2022

Aanbevolen door klant

Snel en niet duur

Spontaan snel geregeld en niet duur gewoon eerlijk.

Uitgevoerd op 22-11-2022

Aanbevolen door klant

Goed

De personeel werken netjes en zijn fatsoenlijk

Uitgevoerd op 22-11-2022

Aanbevolen door klant

Slechte ervaring met Richard Massing, de opnemer en planner

Richard Massing had "vergeten" om mijn mail te bekijken, daardoor was de bestelling er niet en daarna te laat. Kortom slechte service van Richard Massing en onbereikbaar voor overleg.

De twee mannen die de spouwmuur isolatie hebben uitgevoerd waren geweldig. Ze hebben de zaak zeer netje gedaan en uitgevoerd.
Hulde voor deze twee heren .

Uitgevoerd op 22-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Bevo Isolaties & Duurzaamheid