Loading...

Over BEVO Isolaties & Duurzaamheid

Het begint bij isoleren…. denk hier eens over na.

Een gereduceerde energienota, een gezonder leefklimaat en waardeverhoging van uw woning of vastgoed. Isoleren is hierin de eerste stap, de eerste stap naar een duurzame toekomst. Geen enkele energiebesparende maatregel is zo effectief als isoleren, en met geen enkele duurzaamheidsinvestering is zo snel een duidelijk rendement te behalen. Het geïnvesteerde bedrag is tussen de 4 en 6 jaar terug verdiend, maar een lagere energienota is elke maand weer genieten!

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Groningen en we hebben ook een locatie in Noord Holland. Wij werken met onze eigen vaste teams in de vier noordelijk provincies (Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland). Voor de Utiliteitsbouw werken wij door heel Nederland.

Kenmerken

12.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (56)

Geverifieerde klant

Snelle en gedegen offerte.

Na een gesprek met de adviseur werd gekozen voor isolatie van het dak met isolatieschuim. Offerte werd meteen gemaakt en door een gaatje in de agenda kon het werk de dag erna al worden uitgevoerd. Professioneel bedrijf, goede service.

Uitgevoerd op 12-02-2024

Aanbevolen door klant

Snelle en betaalbare verduurzaming.

Erg blij met BEVO, snelle reactie, snelle offerte, en een betaalbare verduurzaming.
Zowel vertegenwoordiger als uitvoerende zijn aardig en correct. TIM die bij mij kwam voor het aanbrengen van de spouw isolatie weet wat hij doet. Zeer goede kennis en kunde. Ben erg tevreden en alles goed en netjes achtergelaten.

Bedankt.

Uitgevoerd op 08-02-2024

Geverifieerde klant

Dak Isolatie

Zoals afgesproken waren ze op tijd aanwezig en hielpen de mannen me nog met de laatste dingen afplakken. Daarna begonnen met spuiten wat super soepel en snel verliep. Erg blij met het eind resultaat.

Uitgevoerd op 06-02-2024

Aanbevolen door klant

Gewoon een topbedrijf qua werk en afspraken

Het begon al met een keurige uitleg van de adviseur. Een goede planning en vervolgens is er geweldig werk geleverd. Zeer vakkundig/vriendelijk en correct personeel
Na uitvoer werkzaamheden heeft de adviseur ons geholpen met de subsidie aanvraag (kosteloos).
Al met al top ,ik zou iedereen aan raden om voor BEVO te kiezen.

Uitgevoerd op 01-02-2024

Marissa

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden, erg vakkundig

prima ervaring met BEVO! denk erg met de klant mee, eerlijke mening en goed advies.
Ook de uitvoering werd vakkundig gedaan! Ik raad BEVO zeker aan!!

Uitgevoerd op 01-11-2023

Aanbevolen door klant

Uitmuntend en servicegericht en vriendelijk personeel

Vloer laten isoleren. Via offertevergelijker vrijblijvende offerte aangevraagd. Verkoper Peter is hiervoor langsgekomen en heeft direct een offerte gemaakt. Goed voorgelicht. Binnen 2 week is klus afgehandeld. Bevo was scherp met offerte. Anderen zaten er boven. Daarnaast is Bevo ook gecertificeerd. Personeel welke de klus hebben geklaard waren vriendelijk en correct. Bij isolatieklussen Bevo nemen.

Uitgevoerd op 06-10-2023

Aanbevolen door klant

Van aanvraag tot en met realisering van de vloerisolatie top!

Op aanraden van een vriend, die ook energiecoach is, heb ik telefonisch contact opgenomen met BEVO om onze vloer te laten isoleren. Het gesprek verliep heel plezierig: op korte termijn zou iemand langskomen voor een vloerinspectie en een offerte. Zo gezegd, zo gedaan. Dat bezoek aan huis verliep naar volle tevredenheid. De dag daarop hadden we via e-mail de offerte al in huis. Naar ons idee een prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarom kreeg BEVO de opdracht voor de vloerisolatie.
Een aantal weken later - het was herfst - kwamen twee werknemers om de klus te klaren. Een van beiden kroop met spuit en alle andere toebehoren onder de vloer, maar meldde na enige tijd dat in het achterste gedeelte van de kruipruimte zo'n tien centimeter water stond en dat het daarom niet mogelijk was het werk uit te voeren. Dat was natuurlijk een tegenvaller, maar geen onvertogen woord van beide mannen. Na een kop koffie vertrokken ze 'gewoon' naar een volgende afspraak.

Toen heb ik BEVO gebeld met deze bevinding en gevraagd of ik weer contact kon opnemen, zodra volgens mij het water verdwenen was - maar dan was het waarschijnlijk al wel zomer. Prima, was het antwoord. Geen probleem.

Eind juni hebben wijzelf er met een dompelpomp voor gezorgd dat er nog maar een centimeter water in het achterste gedeelte stond. Dat bleek geen bezwaar op te leveren, toen ik dat meldde bij BEVO.
Een paar dagen later is de klus alsnog uitgevoerd tot onze volle tevredenheid door twee andere mannen. Prima kerels ook! Plezierig in de omgang.

Ik was zo tevreden over de hele gang van zaken dat ik daarvoor speciaal BEVO heb opgebeld met de nodige complimenten.
Ook schrijf ik met plezier deze review.

Uitgevoerd op 24-07-2023

Aanbevolen door klant

Informatie en uitvoering zeer prettig

De prijs en uitvoering van de werkzaamheden waren prima.
Zowel het gesprek met de adviseur als de uitvoeringswerkzaamheden van firma BEVO waren prima. De adviseur was zeer deskundig en ook meedenkend, is zelfs voor de isolatiewerkzaamheden nog komen controleren op eventueel te veel vocht. Ook zijn ze tussendoor nog even ventilatiegaten wezen boren. De werknemers die de klus uitvoerden deden dit op een snelle en nette/prettige manier. Kortom wij zijn zeer tevreden over BEVO.

Uitgevoerd op 22-04-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BEVO Isolaties & Duurzaamheid