Loading...

Over BML bouw / BML verhuizingen

BML bouw, wij verzorgen voor u huizenrenovatie, badkamerrenovatie, stucwerk zowel binnen als buiten, schilderwerk binnen en buiten, laminaat, pvc visgraat, traprenovatie met tapijt, kortom alles binnen en rondom uw huis.

BML verhuizingen, voor o.a. uw verhuizingen, ontruiming huis, zolderontruiming, meubeltaxi, budget verhuizing, ouderenhulp en afvoer tuinafval.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

1 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (14)

Aanbevolen door klant

In 2 appartementen PVC vloeren leggen (180m2)

Goed werk geleverd, duidelijke communicatie vooraf en tijdens de opdracht, fijne mensen. Aanrader!

Uitgevoerd op 04-05-2023

Aanbevolen door klant

Laminaat leggen

GOD THE ALMIGHTY,

Uitgevoerd op 04-04-2023

Aanbevolen door klant

Vloerbedekking leggen (traprenovatie)

Uitgevoerd op 14-03-2023

Aanbevolen door klant

PVC klik vloer leggen 62m2

De PVC kliklaminaat vloer is prima gelegd. Er waren wel wat problemen met loslatende plakplinten, maar deze zijn op keurige wijze door BML hersteld en afgewerkt.
Kortom een tevreden klant.

Uitgevoerd op 28-02-2023

Aanbevolen door klant

Diverse stuc werkzaamheden op de zolder realiseren

Via Casius in contact gekomen met BML Bouw en die heeft een team van Stukadoors ingepland die de klus ter plekke kwamen uitvoeren. Het contact met BML Bouw verliep goed. Ook de communicatie met de stukadoor was mogelijk in het Nederlands. Nadat het spuitwerk was voltooid en de vakmannen inmiddels de deur uitwaren vonden we tijdens het droogproces toch nog een aantal punten van nazorg. Hier werd adequaat op gereageerd en binnen een paar dagen waren ook die opgelost.

Uitgevoerd op 15-08-2022

Aanbevolen door klant

Laminaat in woonkamer en hal leggen.45m2

Nee alles was goed ,Er was goed contact .Service was goed

Uitgevoerd op 11-07-2022

Aanbevolen door klant

Reparatie stucwerk dak zolder + baby kamer muren glad stucen

BML Bouw is een professioneel bedrijf dat zich dienstbaar opstelt naar de klant toe en in elke situatie met je mee wilt denken. In onze situatie hadden wij helaas een slecht bedrijf via werkspot het stucwerk laten doen, dit bleek achteraf een verkeerde keus, want het stucwerk op zolder liet los. Omdat wij ook nog eens een strakke deadline hadden vanwege een zwangerschap was er spoed bij deze reparatieklus.

Vanaf het begin was het contact met BML Bouw gelijk goed. Ronald was mijn contactpersoon en hij dacht gelijk mee in hoe hij ons het beste kon helpen het probleem goed op te lossen. In eerste instantie was de opdracht van ons om de zolder te herstellen en de nieuwe babykamer glad te stucen, maar omdat wij ook in de nabije toekomst zonnepanelen op het dak wilde laten plaatsen, gaf BML Bouw aan dat wij dat eerst moesten doen, wilden wij niet opnieuw scheuren in het stucwerk krijgen door deze werkzaamheden. Dit laat gelijk zien dat BML Bouw met je meedenkt.

Als klant en als niet-deskundige in deze sector is het heel fijn om een bedrijf als BML Bouw naast je te hebben staan die je hierin van advies voorziet en de klant daarin centraal zet. Mijn complimenten!

Als je een bedrijf zoekt die snel, betrouwbaar, agile en uitstekend werk levert, stop dan met zoeken want BML Bouw is het bedrijf dat je zoekt.

Roland en collega hartstikke bedankt dat jullie ons uit de brand hebben geholpen. Als we ooit nog eens stucwerk moeten laten doen, dan zit jullie telefoonnummer onder onze sneltoets!

Uitgevoerd op 14-06-2022

Aanbevolen door klant

Laminaat leggen (~70m2)

Door ziekte van een medewerker duurde het uit te voeren werk een flink stuk langer dan was gepland.

Uitgevoerd op 29-04-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BML bouw / BML verhuizingen