Loading...

Over Bogers Kozijnen B.V.

Bogers Kozijnen B.V. heeft sinds 1980 ervaring op het gebied van de verkoop en montage van kozijnen, dakkapellen, deuren en serres. Wij werken uitsluitend met eigen montagepersoneel en hebben ook de beschikking over een afzonderlijke servicedienst. In ons adviescentrum hebben wij daarnaast de mogelijkheid om onze klanten een oplossing op maat aan te bieden.

Kenmerken

10.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (7)

Schrijf een review

Pim

Dakkapel plaatsen of vervangen

Niet tevreden over garantie.

Kreeg na betaling een garantiecertificaat van 15 jaar. Ook op de website staat 15 jaar garantie op dakkapellen. Nu blijkt een ruit lek te zijn na 9 jaar en er geen garantie op te zitten. Volgens BOGERS staan de voorwaarden voor garantie onder het kopje service. Die behoren ze te verstrekken bij de opdracht. Niet gedaan dus. Op glas heb je sowieso geen garantie. Volgens het kopje onder service (even zoeken op de site) 5 jaar op isolatieglas. Condensvorming, thermische breuk etc. uitgesloten. Wat kan er verder nog gebeuren met isolatieglas??? Dus gewoon 0 jaar garantie. MIJN ADVIES DAN OOK KOOP BIJ BOGERS NIETS.

Uitgevoerd op 22-05-2013

Peter

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service en vakkundige hulp.

Dakkapel is perfect geplaatst. Doordat de ramen niet goed te stellen waren, zijn de monteurs op eigen initiatief een paar dagen later teruggekomen. Afstellen prima uitgevoerd. Goed bedrijf en ook goede service. Ook bij onverwachte problemen blijven meedenken en oplossingen vinden. 👍

Uitgevoerd op 05-05-2022

Ruud

Dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Ruime keuze en aandacht voor klant

Dit bedrijf heeft ruime keuze in materialen, uitvoeringen etc. Ze helpen je uitgebreid met het maken van keuzes en komen ook met zinvolle suggesties. De verkoper was eerlijk over de mogelijkheden in levertijd en prijs. We hebben meerdere bedrijven gesproken en dit was niet de goedkoopste maar het gaf ons wel het beste gevoel.

Uitgevoerd op 01-09-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Bogers Kozijnen B.V.