Loading...

Over Bouwsom Bouwbedrijf

Bouwsom bouwbedrijf is dé partner voor al uw bouwprojecten. Met jarenlange ervaring en een team van vakbekwame professionals staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Wij begrijpen dat een bouwproject een grote investering is en streven ernaar om uw dromen en wensen te realiseren binnen het gestelde budget. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de kosten en planning, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij Bouwsom bouwbedrijf geloven we in persoonlijke aandacht en een nauwe samenwerking met onze klanten. We luisteren naar uw ideeën en vertalen deze naar een concreet ontwerp. Onze ervaren architecten en bouwkundigen zorgen voor een gedetailleerd plan, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, bij Bouwsom bouwbedrijf bent u aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben expertise in diverse bouwstijlen en materialen, waardoor wij in staat zijn om aan al uw wensen te voldoen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en leveren vakwerk af waar u jarenlang plezier van zult hebben. Daarnaast zorgen wij voor een efficiënte planning en een strakke oplevering, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Kies voor Bouwsom bouwbedrijf en laat uw bouwdromen werkelijkheid worden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Aanbevolen door klant

Nieuwbouw woning compleet verbouwd

Uitgevoerd op 22-06-2023

Aanbevolen door klant

Buiten sanitair gebouw voorzien van tegelwerken en kitwerken.

Uitgevoerd op 14-06-2023

Aanbevolen door klant

Dakkapel plaatsen, schuifpui plaatsen, zolderafwerking, muurtje bouwen

Uitgevoerd op 23-05-2023

Bekijk alle beoordelingen