Loading...

Over Bressers Zonwering

Met ruim 8 jaar ervaring in deze branche richt Bressers Zonwering zich vooral op de buitenzonwering, screens, rolluiken, knikarmschermen en uitvalschermen, maar ook rolhorren of plisséhordeuren zijn in ons assortiment. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 22.00. Afspraken worden snel gemaakt en ook offertes gaan snel en flexibel de deur uit. In alle gevallen gaat het om maatwerk zonwering, waarbij de kwaliteit voorop staat. Piet Bressers neemt het contact met de klant voor zijn rekening en zorgt er met zijn vakkundige medewerkers voor dat alles perfect wordt gemonteerd. Met een gemiddelde levertijd van 3 weken hangt de zonwering voor men er erg in heeft.

Kenmerken

800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Mart

Buitenzonwering plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Duidelijke afspraak. Prima werk.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het plaatsen van een zonnescherm van 7 meter. Wij dachten dat het niet zou lukken maar de heer Bressers maakte daar geen probleem van. Wij genieten er elke dag van , nu met het mooie weer.

Uitgevoerd op 07-02-2022

William

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

aardig personeel en goed in orde

het werk was op tijd klaar, en professioneel personeel , wij zijn erg blij met de verkoeling op onze dochters kamer. top !!

Uitgevoerd op 24-04-2020

Vraag offerte aan bij Bressers Zonwering