Loading...

Over BROA Vloerisolatie B.V.

TONZON vloerisolatie heeft zich bewezen als optimale vloerisolatie die toepasbaar is op alle soorten vloeren. Wij van BROA vloerisolatie hebben gekozen voor TONZON vloerisolatie en wij leggen u graag uit waarom. De vloerisolatie aanpak van TONZON is een complete aanpak in isolatie van uw kruipruimte. Voor kruipruimten die nog niet zijn geïsoleerd alsook voor kruipruimtes die al een vorm van isolatie hebben. Graag leggen wij u als kruipruimte isolatiespecialist uit hoe TONZON werkt en waarom TONZON vloerisolatie werkt!

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Ab

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, vakmensen en service

Via de site van TONZON vloerisolatie bij BROA terechtgekomen. Een gecertificeerd bedrijf. Wij zijn uitermate tevreden over de manier van werken door de mensen van BROA en het telefonisch contact. Er was een klein probleem dat bij het aanbrengen van de isolatie onder de vloer ontdekten een van de mannen wat water op de bodemafdekking en dat het aan de zijkant niet goed was vastgezet. Het werd aan kantoor doorgegeven en een week later is het gehele grondzeil vervangen en de rekening hoefden wij pas hierna te betalen. Je krijgt foto’s hoe het onder de vloer er nu uitziet. Laat nu het koude weer maar komen zouden we zeggen. Top bedrijf dus 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitgevoerd op 14-07-2021

G.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Bewondering voor de wijze waarop is gewerkt in de kruipruimte van ons appartementengebouw VvE Van Borsselestraat 19 t/m 53 te Oosterhout. Eigenaar Niels van den Broek is kritisch op de te verrichten werkzaamheden en perfectionistisch. Vriendelijk personeel. Perfect werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan!

Uitgevoerd op 19-07-2021

Vraag offerte aan bij BROA Vloerisolatie B.V.