Loading...

Over Buis Geveltechniek b.v.

Buis Geveltechniek is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in geveltechniek en gevelbekleding. Met een sterke focus op hoogwaardige geveloplossingen en duurzame ontwerpen, biedt Buis Geveltechniek een breed scala aan diensten en producten om de esthetiek, functionaliteit en energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren.

Het bedrijf is trots op zijn deskundige team van professionals, dat expertise heeft in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van gevelsystemen. Buis Geveltechniek werkt samen met architecten, aannemers en vastgoedontwikkelaars om op maat gemaakte geveloplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van elk project. Hierbij worden materialen van topkwaliteit gebruikt en wordt geïnnoveerd om tegemoet te komen aan de nieuwste trends en technologieën in de bouwsector.

Of het nu gaat om kozijnen, gevelbekleding of zonweringens, Buis Geveltechniek streeft naar excellentie in elk aspect van hun werk. Ze zijn toegewijd aan het creëren van esthetisch aantrekkelijke, duurzame en energiezuinige gevels die bijdragen aan de waarde en uitstraling van gebouwen. Buis Geveltechniek is de ideale partner voor projecten waar hoogwaardige geveltechniek van essentieel belang is.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven