Loading...

Over Buitenhuis Zonwering

Buitenhuis Zonwering is landelijk actief en heeft zich gespecialiseerd in een totaaloplossing als het gaat om zonwering, reiniging en het onderhoud ervan.

Voor zowel particulieren als bedrijfspanden leveren wij zonwering op maat. U kunt hierbij denken aan o.a. rolluiken, roldeuren, screens, knikarmschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen etc. Tevens hebben wij ons uniek in Nederland gespecialiseerd in de reiniging van zonweringproducten.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken, uw wens te bespreken, advies te geven en een passende oplossing aan te bieden.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Tim

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Scherpe prijzen en Toppie service!

Zeer prettig contact met Dhr. Buitenhuis. Zeer scherpe prijzen en snelle levering van de rolluiken. Kan ook evt. in het weekend komen plaatsen. Hij heeft ook nog ons bestaande zonnescherm (knikarmscherm) weten te repareren. Het oog was afgebroken en hij heeft het weten te vervangen voor een paar tientjes extra. De rolluiken zijn van prima kwaliteit. Buitenhuis denkt goed met je mee en de service is uitmuntend. Een echte aanrader!

Uitgevoerd op 24-06-18

Vraag offerte aan bij Buitenhuis Zonwering