Loading...

Over Cadro Kunststof Kozijnen

Als je een huis hebt, is vervangen van je oude kozijnen door kunststof kozijnen een slimme investering. Je huis knapt er flink van op en het kan je ook nog eens een flinke energiebesparing opleveren. Toch is het in de praktijk vaak best een lastige klus. De mogelijkheden en prijzen zijn niet altijd duidelijk en ook de kwaliteit laat nog wel eens te wensen over. Bovendien zijn ook de levertijden soms behoorlijk lang. Wij weten dat het anders kan. We willen van het aanschaffen van kunststof kozijnen een geweldige ervaring maken voor jou. Dat doen we door persoonlijk contact, een duidelijk en eerlijk advies, premium kwaliteit kozijnen en een gespecialiseerd montageteam. We zijn een jong bedrijf, met toch flink wat ervaring. We doen het anders en we willen de komende jaren nog veel meer huiseigenaren blij maken. Het is ons doel dat je straks tot in lengte van dagen kunt genieten van jouw Cadro kunststof kozijnen en met een grote smile terugdenkt aan onze dienstverlening. En voor die smile, daar doen we iedere dag keihard ons best voor.

Kenmerken

1.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling

Reviews (9)

Aanbevolen door klant

bevredigend

De communicatie was altijd punctueel en voldeed aan mijn behoeften. de kwaliteit van de producten is zichtbaar en uitstekend, de montagewerkzaamheden zijn naar verwachting uitgevoerd en ik ben er tevreden over. Hartelijk dank aan het Cadro-team voor de geleverde service

Uitgevoerd op 07-06-2024

Aanbevolen door klant

Alles netjes tijdens en na het plaatsen

Prima

Uitgevoerd op 06-06-2024

Aanbevolen door klant

Een goede service!

Ik ben zeker tevreden over het werk wat er is geleverd! De kunststof kozijnen zien er goed uit. De service was goed en snel!

Uitgevoerd op 05-06-2024

Aanbevolen door klant

Geweldig. Veel eerder aan moeten beginnen

Het heeft even geduurd voordat wij overstag waren voor de aanschaf van kunststof kozijnen. Maar met dit bedrijf hadden wij toch in de roos geschoten. Goede voorlichting vooraf en er werd toch veel gedaan aan de vragen wat wij hadden over het merk en de werkzaamheden. Ook het plaatsen is prima en zeer rustig verlopen. Het voornaamste de prijs is voor ons alleszins meegevallen. Wij zijn buitengewoon tevreden dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Uitgevoerd op 28-04-2024

Aanbevolen door klant

geweldig

Vandaag zijn onze kunststof kozijnen geplaatst door Cardo.
Vanaf het eerste offerte gesprek tot de uitvoering is alles heel goed geregeld en netjes werk geleverd.
Zijn altijd bereikbaar als je met vragen zit, en denken graag met de klant mee.
Vriendelijk personeel en keurig optijd zoals afgesproken.
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik super blij ben met de kozijnen en kan dit bedrijf zeker aanbevelen die ook graag mooie kozijnen willen.

Uitgevoerd op 23-04-2024

Govert Middelberg

Aanbevolen door klant

Erg blij met de service en resultaat

Het werk is vakkundig afgeleverd.
De communicatie vooraf, tijdens en achteraf was helder en duidelijk.
Natuurlijk zijn er kleinen hick-ups maar die waren makkelijk verholpen en kwam de planning niet in de weg te staan.
Top. Aanrader.

Uitgevoerd op 22-04-2024

Aanbevolen door klant

Super!

Wij hebben onze pui achter laten vervangen. Bij anderen liep het stuk omdat wij ook een terrasoverkapping hebben staan. Omdat Cadro modulair plaatst hoefde deze niet afgebroken te worden.

Het contact met Mark verloopt erg prettig. Houd je goed op de hoogte van het verloop van het project. Monteurs zijn kundig en werken netjes. Nazorg is super! Wij zijn erg tevreden met de nieuwe pui.

Uitgevoerd op 17-04-2024

Aanbevolen door klant

Prachtige kozijnen en geweldige monteurs

Op 6 december de adviseur van Cadro over de vloer gehad. Hij heeft mij uitstekend geadviseerd en de volgende dag kreeg ik de offerte al.
Het ging om een achterdeur met naastgelegen kozijn en 2 puien met draaikiepdeuren op de 1e etage achter, bij mijn balkon.
13 en 14 maart zijn de kozijnen gemonteerd door 2 toppers van monteurs! Wart een vakmensen! Ze werkten in 1 stuk door van 7u in de ochtend tot 15.30u in de middag.

Ik ben enorm tevreden met de kozijnen en de montage, het kon niet beter.

Ik ga nu sparen voor de rest van de kozijnen!

Uitgevoerd op 20-03-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Cadro Kunststof Kozijnen