Loading...

Over CAREBRICK Nederland BV

CAREBRICK is een natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw vochtprobleem. Wij hebben CAREBRICK speciaal ontwikkeld om vochtoverlast structureel op te lossen. Het is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Dit element wordt in een vooraf gemaakte holte in de buitenmuur geplaatst. Op circa 35 cm boven vloerhoogte worden rondom het pand in de buitengevel meerdere elementen aangebracht. Met deze beluchting wordt intensief vocht aan het pand onttrokken. Zelfs tot onder het vloeroppervlak! (Kelders, kruipruimten). Het aantal benodigde elementen per pand is gemiddeld 2,2 per strekkende meter. Installatie van CAREBRICK vereist geen bouwkundige ingrepen en wordt zonder overlast door ervaren installateurs uitgevoerd. Wanneer wij overgaan tot installatie ontvangt u een levenslange garantie.

Kenmerken

3.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (11)

Schrijf een review

Ton

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over het werk.

Zeer goede inspectie en oplossing voorgesteld. Een dag later is de klus op een zeer nette manier geklaard. Ik ben uitermate teveden.

Uitgevoerd op 21-01-2021

Marjon

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Vriendelijke medewerkers die ons heel goed geholpen hebben. Binnen 1 week na ons eerste contact was het systeem al geplaatst! Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Of het werkt kunnen we na 1 week nog niet zeggen, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Uitgevoerd op 11-12-18

Nathaly

Schimmel verhelpen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Top bedrijf !! Montage vakkundig

Tom Vermeulen wat een fijne vent. Hij geeft goede adviezen en maakt duidelijke afspraken.

Uitgevoerd op 14-11-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij CAREBRICK Nederland BV