CAREBRICK Nederland BV
10 9.0 10 10
9,0
Prijs/kwaliteit
8.3
Service
9.3
Afspraken
9.6

CAREBRICK Nederland BV

Bijsterhuizen 3007
6604 LP Wijchen

CAREBRICK is een natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw vochtprobleem. Harm Schrijver heeft CAREBRICK speciaal ontwikkeld om vochtoverlast structureel op te lossen. Het is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Dit element wordt in een vooraf gemaakte holte in de buitenmuur geplaatst. Op circa 35 cm boven vloerhoogte worden rondom het pand in de buitengevel meerdere elementen aangebracht. Met deze beluchting wordt intensief vocht aan het pand onttrokken. Zelfs tot onder het vloeroppervlak! (Kelders, kruipruimten). Het aantal benodigde elementen per pand is gemiddeld 2,2 per strekkende meter. Installatie van CAREBRICK vereist geen bouwkundige ingrepen en wordt zonder overlast door ervaren installateurs uitgevoerd. Wanneer wij overgaan tot installatie ontvangt u een levenslange garantie.

Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze experts

10 beoordelingen

Uitgevoerd op 11-12-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

9 10
9

Vocht bestrijden

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Vriendelijke medewerkers die ons heel goed geholpen hebben. Binnen 1 week na ons eerste contact was het systeem al geplaatst! Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Of het werkt kunnen we na 1 week nog niet zeggen, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Uitgevoerd op 14-11-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

10 10
10

Schimmel bestrijden

Top bedrijf !! Montage vakkundig

Aanbeveling:
Tom Vermeulen wat een fijne vent. Hij geeft goede adviezen en maakt duidelijke afspraken.

Uitgevoerd op 06-12-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

8 10
8

Vocht bestrijden

Behulpzaam en professioneel!

Aanbeveling:
Alle afspraken werden op tijd en goed nagekomen. Goede informatie en zeer behulpzame vriendelijke medewerkers, zowel bij voorafgaand vrijblijvend informatief gesprek thuis, telefonisch naar het bedrijf, maar zelfs bij het werk in uitvoering, altijd bereidheid alle vragen rustig uitvoerig en duidelijk te beeantwoorden. No-nonsens: Zeer pragmatisch net bedrijf!

Uitgevoerd op 19-11-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

9.3 10
9,3

Vocht bestrijden

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
De uitleg en advies bij ons thuis was duidelijk en overtuigend. Maurice en Martijn hebben de werkzaamheden verricht. Zeer professioneel en netjes. Alles keurig na afloop opgeruimd. Daarnaast waren het plezierige mensen om in huis te hebben.

Uitgevoerd op 18-04-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

8.7 10
8,7

Opstijgend vocht

Top service!

Aanbeveling:
Eerst een duidelijke uitleg, daarna kon de plaatsing heel snel gebeuren en de plaatsing werd gedaan door een allervriendelijkste man die ook nog eens de tijd nam om alle vragen van mijn zoon te beantwoorden!

Uitgevoerd op 14-09-16 door:

CAREBRICK Nederland BV

10 10
10

Vocht bestrijden

Een aanrader.

Aanbeveling:
Mooi systeem en zeer professionele mensen. Het zit er nu twee jaar in en de vochtproblemen zijn verholpen.

Uitgevoerd op 28-12-2017 door:

CAREBRICK Nederland BV

8.3 10
8,3

Vocht bestrijden

Nauwkeurig en op tijd

Aanbeveling:
Het advies was zorgvuldig en uitgebreid. Alle afspraken werden nauwgezet nagekomen

Uitgevoerd op 24-08-2017 door:

CAREBRICK Nederland BV

9 10
9

Opstijgend vocht

In alle opzichten een goed bedrijf

Aanbeveling:
Goede en duidelijke voorlichting. Vooraf al goede informatie en prijsopgaaf per meter. Dat is heel fijn. Afspraken goed en op tijd. Verrichtte werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd.
Antwoord van Solvari Beste Aeltsje ,

Bedankt Aeltsje , blij dat we je met Carebrick in contact mochten brengen! Fijn dat alles netjes is uitgevoerd.

3 projecten

Diverse projecten
Diverse projecten
Woningcorporatie Zuidwest Friesland
Woningcorporatie Zuidwest Friesland
Bloemenbuurt Tiel diverse woningen
Bloemenbuurt Tiel diverse woningen

4 werkzaamheden

Vocht bestrijden
Vocht bestrijden
Vocht bestrijden

Voorkom schade aan je gezondheid

Heb je het idee dat er te veel vocht in huis is? Laat dit dan zeker controleren en verhelpen! Te veel vocht is schadelijk voor je huis en voor je gezondheid. Reden genoeg om een vochtbestrijder in te schakelen.

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Hierbij trekt grond- en regenwater metselwerk en fundering in. Om dit vochtprobleem te verhelpen, worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Ook doorslaand vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem: regenwater trekt dan in de muren. Om dat te verhelpen worden de muren geïmpregneerd.

Wil jij graag in contact komen met een vochtbestrijder om de mogelijkheden door te spreken? Vraag dan meteen offertes aan en zorg voor een gezond huis.

Tip: heb je je vochtprobleem laten verhelpen door een specialist die je vond via Solvari? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Ventilatiesysteem installeren of vervangen

Een fris en gezond woonklimaat

Woningen die goed geïsoleerd zijn, moeten ook goed geventileerd worden. Isolatie is zeker positief voor het milieu en je portemonnee, maar het zorgt er wel voor dat je beter moet ventileren dan je voorheen deed.

Als je niet goed ventileert, wordt het vochtig en muf in huis. Een ideale leefomgeving voor schimmels en het kan zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen. Iedereen wil graag een fris en gezond woonklimaat en dat bereik je met een goed ventilatiesysteem.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Schimmel bestrijden
Schimmel bestrijden
Schimmel bestrijden

Bescherm je gezondheid

Heb je schimmel in huis? Dan kunnen we ons voorstellen dat je daar zo snel mogelijk vanaf wil. Niet alleen omdat het niet mooi is, maar ook omdat schimmel kan zorgen voor gezondheidsproblemen.

Doordat de schimmel vaak diep in de muren zit en er niet makkelijk af te vegen is, raden we je aan een specialist in te schakelen die de vochtproblemen kan verhelpen. De specialist gaat op zoek naar de bron van het vochtprobleem, waardoor schimmel in de toekomst voorkomen wordt.

Wil je weten wat het in jouw woning kost om schimmel door vocht te bestrijden? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je het! De bij ons aangesloten vochtbestrijdingspecialisten helpen je graag verder.

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Gezonde vochtigheidsgraad

Opstijgend vocht in je muren en vloeren komt vaak voor, vooral bij woningen die voor 1960 zijn gebouwd. Woningen werden toen nog gemaakt van materialen die niet helemaal vochtwerend zijn, waardoor muren en vloeren het grondwater absorberen.

We raden je aan om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te laten pakken door een vochtbestrijder. Vochtproblemen tasten namelijk de conditie van je muren en vloeren aan, waardoor de waarde van je woning sterk vermindert.

Opstijgend vocht verhelpen

Eén manier om opstijgend vocht te verhelpen, is door de muren chemisch te injecteren. Er worden dan gaten in de muur geboord waarin een vochtwerende gel wordt gespoten. De chemische reactie zorgt er dan voor dat je muur waterdicht is.

Opstijgend vocht behandelen: kostprijs

De prijs die je uiteindelijk betaalt, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van het aantal muren dat je wil laten behandelen en de totale oppervlakte daarvan.

Daarnaast is er de hardnekkigheid van het opstijgend vocht. In ernstige gevallen van kan de specialist beslissen een wapening te plaatsen tegen zouten, scheuren en hoge waterdruk. Dat heeft aanzienlijke invloed op de behandeling en kostprijs van opstijgend vocht.

Ten derde verschilt het of je het werk zelf uitvoert of door een specialist. Wij raden je sterk aan altijd een specialist te contacteren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, schatten jouw situatie beter in en kunnen wellicht een garantie bieden op de vochtbestrijding.

Ontdekken welke methode het best is en wat de kostprijs is om opstijgend vocht te behandelen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten vochtbestrijders.

Bedrijfsvideo

Ons team

Team CAREBRICK Nederland BV