Loading...

Over Coldtec

Coldtec heeft jarenlange ervaring in de zakelijke en particuliere markt. In tegenstelling tot veel andere webwinkels, komen wij de airconditioning zelf bij u installeren. Zo weet u precies wie er bij u over de vloer komt en heeft u één aanspreekpunt.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

3 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (2)

D.

Airconditioning installeren of vervangen

Coldtec

Aanbevolen door klant

Scherpe offerte

Begin december is er door Coldtec een split unit gemonteerd in onze woonkamer.

Het voorgesprek heeft geleid tot een scherpe offerte. Geen fratsen alles inclusief. Uiteraard hebben we de offerte getoetst aan vergelijkbare aanbieders.

De installatie werd netjes besproken door de monteurs, hoe wij het geïnstalleerd wilde hebben. en zo gebeurde het ook. Er werd netjes gewerkt en de verpakking werd keurig afgevoerd.

Nadat de installatie enkele dagen gedraaid had wilde wij vanuit onze wens een kleine aanpassing. Dit gemeld aan de Coldtec en is goed opgepakt en als service kosteloos uitgevoerd.

Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Ons oordeel
Prijs kwaliteit dikke voldoende
Vriendelijkheid monteurs dikke voldoende
Netheid ruim voldoende
Contact met service ruim voldoende

Joke en Dick Hoogvliet

Uitgevoerd op 07-12-2021

Robbert

Airconditioning installeren of vervangen

Coldtec

Afwerking en afspraken zeer slecht.

Onlangs een split airco laten monteren door Coldtec. De prijs was redelijk, het boren van een gat zat bij de prijs in. Maar van boren in beton totaal geen kaas gegeten. Eerst in een elektriciteitsdraad geboord daarna kwamen ze niet door het wapeningstaal. Mijn bed was voor hun een tafel voor hun gereedschap, niks afgedekt. Na montage een werkelijk amateuristische afwerking door een kabel die te kort was voor het reeds vast geplakte kabelgootje: verf van de muur en gootje kapot. De muur is hersteld op hun kosten door een professionele schilder, daarna contact gezocht om een langere kabel te monteren, afspraak gemaakt. Komen ze zonder opgaaf van reden gewoon niet opdagen. Weer bellen, mee eens dat dit niet netjes was, ik zou de volgende dag gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Niet gebeurd, toen een mail gestuurd, 2 dagen erna mailtje terug: we maken hier prioriteit van en ik bel u morgen op. Dat is inmiddels 1,5 week geleden.

Uitgevoerd op 07-05-2021

Vraag offerte aan bij Coldtec