Loading...

Over Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor

Dakkapel Warenhuis is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Nieuw-Weerdinge / Havelte / Hengelo(gld) / Hoorn / Beuningen / Groningen. Wij combineren kennis, ervaring en vakmanschap met klantgerichtheid en uitstekende dakkapellen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons immers hoog in het vaandel. Wellicht droomt u al een tijdje van extra, lichte leefruimte. Dakkapel Warenhuis staat garant voor snelle service en kan u helpen om een dakkapel binnen 1 dag te realiseren. Uiteraard tegen scherpe prijzen en 15 jaar garantie op onze dakkapellen!

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

J

Dakkapel

Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor

Lekkage na plaatsen

wij zijn zeer ontevreden over de manier van werken en communicatie!
Lekkage na het plaatsen van het dakkapel. (Wat er voorheen NIET was!) De mannen komen terug om de problemen te 'verhelpen' waarbij we ook nog eens een extra factuur krijgen. Hierna nog steeds lekkage. 2 andere partijen zijn langsgeweest en hebben BEVESTIGD dat er mede door het plaatsen van het dakkapel schade is onstaan en dat de ruiterrol en vorstpannen niet goed zijn geplaatst.
Daarbij loopt het water boven op het dakkapel niet af, afvoer ligt hoger dan de rest van het dak.
De eigenaar uitgenodigd om te kijken maar hij wil dit niet. Negeert ons nadat wij de bewijzen lieten zien en blijft het erop gooien dat het aan het ' oude en zeer slechte staat dak ligt'. Zelfs als de bewijzen van twee andere partijen zwart op wit staat inclusief foto's, meneer wil niks tegemoed komen en dreigt zelfs met een deurwaarde als wij de extra kosten niet betalen

Uitgevoerd op 07-11-2022

Pietje

Dakkapel

Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor

ZE VERWIJDEREN SLECHTE REVIEWS

Onze review op Google word elke keer verwijderd terwijl dit is hoe wij het hebben ervaren! Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan!

Uitgevoerd op 19-09-2021

Roos

Dakkapel

Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor

Heel onprofessioneel

Dakkapel fout ingemeten, toch geplaatst ondanks dat wij meerdere keren onze twijfels te hebben benoemd en hun maar zeggen dat het goed zou komen. Achteraf dakkapel veel te laag geplaatst, na een dik half jaar wachten en meerdere telefoontjes, pas een oplossing gekregen. We moesten de verplaatsing helemaal zelf betalen. Super slecht bedrijf, en omdat je het hele bedrag van te voren moet betalen heb je geen poot om op te staan

Uitgevoerd op 16-08-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor