Loading...

Over Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor

Dakkapel Warenhuis is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Nieuw-Weerdinge / Havelte / Hengelo(gld) / Hoorn / Beuningen / Groningen. Wij combineren kennis, ervaring en vakmanschap met klantgerichtheid en uitstekende dakkapellen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons immers hoog in het vaandel. Wellicht droomt u al een tijdje van extra, lichte leefruimte. Dakkapel Warenhuis staat garant voor snelle service en kan u helpen om een dakkapel binnen 1 dag te realiseren. Uiteraard tegen scherpe prijzen en 15 jaar garantie op onze dakkapellen!

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

ZE VERWIJDEREN SLECHTE REVIEWS

Onze review op Google word elke keer verwijderd terwijl dit is hoe wij het hebben ervaren! Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan!

Uitgevoerd op 19-09-2021

Heel onprofessioneel

Dakkapel fout ingemeten, toch geplaatst ondanks dat wij meerdere keren onze twijfels te hebben benoemd en hun maar zeggen dat het goed zou komen. Achteraf dakkapel veel te laag geplaatst, na een dik half jaar wachten en meerdere telefoontjes, pas een oplossing gekregen. We moesten de verplaatsing helemaal zelf betalen. Super slecht bedrijf, en omdat je het hele bedrag van te voren moet betalen heb je geen poot om op te staan

Uitgevoerd op 16-08-2021

Vraag offerte aan bij Dakkapel Warenhuis Hoofdkantoor