Loading...

Over Damen & Groen BV

Damen en Groen b.v. vertegenwoordigt een van oorsprong Belgisch bedrijf, dat al meer dan 50 jaar kozijnen produceert. Voor de profielen worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt. De keuze hierin is enorm, van rechthoekig via rond, smal naar profielen met dieptewerking. Ook het scala kleuren overtreft het bevattingsvermogen. Aluminium is in alle RAL-kleuren leverbaar en in kunststof heeft men 24 kleuren ter beschikking en diverse oppervlaktestructuren, waaronder een met houtnerfmotief. Ook hardhout behoort tot de mogelijkheden, hiervoor gebruikt men uitsluitend A-klasse Meranti of affromosia en voor de ramen monteert men een draai-klep-systeem, afgedicht met rubber.

Kenmerken

2.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 1996
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (9)

Schrijf een review

Johannes

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmanschap !!!!

Op tijd en volgens afspraak gemonteerd. Netjes afgewerkt, werkplek schoongemaakt, oude venster afgevoerd. Goed vakwerk, werd bij het opmeten ook actief meegedacht en advies gegeven.

Uitgevoerd op 25-02-19

Ronald

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppers.

Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk.

Uitgevoerd op 02-04-19

Judith

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne medewerkers die meedenken

Meer dan tevreden zijn wij vanaf het maken van een afspraak voor een offerte tot het opleveren van de nieuwe kozijnen. En wat zijn ze mooi!

Uitgevoerd op 11-03-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Damen & Groen BV