Loading...

Over Damen & Groen BV

Damen en Groen b.v. vertegenwoordigt een van oorsprong Belgisch bedrijf, dat al meer dan 50 jaar kozijnen produceert. Voor de profielen worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt. De keuze hierin is enorm, van rechthoekig via rond, smal naar profielen met dieptewerking. Ook het scala kleuren overtreft het bevattingsvermogen. Aluminium is in alle RAL-kleuren leverbaar en in kunststof heeft men 24 kleuren ter beschikking en diverse oppervlaktestructuren, waaronder een met houtnerfmotief. Ook hardhout behoort tot de mogelijkheden, hiervoor gebruikt men uitsluitend A-klasse Meranti of affromosia en voor de ramen monteert men een draai-klep-systeem, afgedicht met rubber.

Kenmerken

2.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 1996
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (10)

Youri

Plaatsen Dakkapel

Niets dan ellende na plaatsing

1 advies voor degene die een opdracht willen geven aan de firma Damen & Groen; Nooit maar dan ook nooit doen! Lees goed de recensies van andere met slechte ervaringen, iets wat ik helaas niet of te laat heb gedaan. Ze hebben bij mij in Mei 2020 een dakkapel geplaatst in mijn nieuwbouwwoning. Bedankt Damen & Groen.. Jarenlange lekkages, meerdere bezoeken die niks opleveren en keer op keer achter moeten bellen om überhaupt weken later pas eindelijk een keer iemand langs te krijgen. Slapen met emmers, handdoeken, vochtplekken in de dakkapel. Ze herstellen vervolgens schades zo slecht, waardoor nu zelfs ook de verzekering zegt dat ik niks vergoed krijg omdat er amateuristische / provisorische herstelwerkzaamheden verricht zijn aan mijn constructie. Allemaal te danken aan deze firma. Mocht je ooit iets willen af nemen, dan zou ik maar gaan bidden dat het in één keer goed is, doen werkelijk waar 0 komma 0 aan service of klantgerichtheid.

Uitgevoerd op 20-05-2020

Johannes

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmanschap !!!!

Op tijd en volgens afspraak gemonteerd. Netjes afgewerkt, werkplek schoongemaakt, oude venster afgevoerd. Goed vakwerk, werd bij het opmeten ook actief meegedacht en advies gegeven.

Uitgevoerd op 25-02-19

Ronald

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Toppers.

Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk.

Uitgevoerd op 02-04-19

Judith

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne medewerkers die meedenken

Meer dan tevreden zijn wij vanaf het maken van een afspraak voor een offerte tot het opleveren van de nieuwe kozijnen. En wat zijn ze mooi!

Uitgevoerd op 11-03-19

Mylene

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super bedrijf!

Wat een top service! We zijn ontzettend blij met hoe alles is gegaan. Vanaf het begin tot het eind.
Op de laatste montage dag heeft de verkoper(kevin) netjes op gebeld hoe alles was gegaan.
De monteurs (Wouter en Jan-Willem) hebben gewerkt als paarden! Over de nazorg hebben we nog geen ervaring. Maar het na bellen van Kevin is al helemaal top!

Uitgevoerd op 15-03-19

Jan

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

echt super

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing is alles volgens afspraak uitgevoerd, de monteurs waren zeer nette werkers en uiterst vriendelijk. Na plaatsing uitleg van de openslaande ramen en het plaatsen van de horren. Alle rommel was opgeruimd. we kunnen echter geen mening geven over de nacontrole en de garantie, het kozijn zit er net 5 dagen in. 's avonds werden we nog gebeld door Kevin van Doodewaard of alles naar wens was verlopen.

Uitgevoerd op 04-03-19

Annemieke

Kozijnen plaatsen of vervangen

Slecht.

Nooit mee in zee gaan!
Wat een slechte klantenservice en onprofessionele houding!! Ongelooflijk....Zodra zij hun geld binnen hebben, willen ze niks meer met je te maken hebben.

Degene die het ons verkocht heeft, heeft aangegeven het zelf ook heel vervelend te vinden, hij kan er niks aan doen. Zijn baas daarentegen is het tegenovergestelde. Het kozijn is geplaatst en nog geen 24 uur daarna belde hij op met de vraag waar zijn geld bleef. Omdat wij nog niet 100% tevreden waren wilden we nog even wachten totdat het helemaal naar ons zin was. Door de dreigende toon dat wij moesten betalen, uiteindelijk maar betaald. We hebben er spijt van als haren op ons hoofd.
We zitten nog steeds met een dorpel die een doorn in ons oog is.
'jullie moeten dit zelf maar oplossen' en 'jij mag zeggen wat je wilt'. Op mijn opmerking dat ik toch mag hopen dat hij niet tegen al zijn klanten zo doet, reageerde hij door te zeggen ; 'ik mag zeggen wat ik wil'. Het leek wel een opstandige puber!
Wij hebben er echt ontzettend veel spijt van. Voor degenen die nieuwe kozijnen en/of deuren zoeken; ga niet in zee met Damen en Groen, maar zoek verder. Naar echte kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo belangrijk.
ik vind het heel vervelend, dat is een ontzettend aardige man die echt zijn best deed om het goed op te lossen.

Uitgevoerd op 16-01-18

A.A.M.

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Erg vriendelijk geholpen

Zeer goed en netjes werk afgeleverd

Uitgevoerd op 13-02-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Damen & Groen BV