Damen & Groen BV

9.3 (9 reviews )
Offerte's vergelijken
Damen & Groen BV

Deel dit bedrijf

Over Damen & Groen BV

Damen en Groen b.v. vertegenwoordigt een van oorsprong Belgisch bedrijf, dat al meer dan 50 jaar kozijnen produceert. Voor de profielen worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt. De keuze hierin is enorm, van rechthoekig via rond, smal naar profielen met dieptewerking. Ook het scala kleuren overtreft het bevattingsvermogen. Aluminium is in alle RAL-kleuren leverbaar en in kunststof heeft men 24 kleuren ter beschikking en diverse oppervlaktestructuren, waaronder een met houtnerfmotief. Ook hardhout behoort tot de mogelijkheden, hiervoor gebruikt men uitsluitend A-klasse Meranti of affromosia en voor de ramen monteert men een draai-klep-systeem, afgedicht met rubber.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (9)

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Vakmanschap !!!!

Op tijd en volgens afspraak gemonteerd. Netjes afgewerkt, werkplek schoongemaakt, oude venster afgevoerd. Goed vakwerk, werd bij het opmeten ook actief meegedacht en advies gegeven.

Uitgevoerd op 25-02-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Toppers.

Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk.

Uitgevoerd op 02-04-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Fijne medewerkers die meedenken

Meer dan tevreden zijn wij vanaf het maken van een afspraak voor een offerte tot het opleveren van de nieuwe kozijnen. En wat zijn ze mooi!

Uitgevoerd op 11-03-19

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review