Loading...

Over De Dakkapel Specialist

Kijkt u eens om u heen, als u op straat door een willekeurige wijk loopt. U ziet dat veel mensen al voor een dakkapel hebben gekozen. Uw zolder maakt veelal 30% aan oppervlakte van uw huis uit. Zonde om niet optimaal te benutten. De Dakkapelspecialist.com helpt ook u graag op weg! Veelal wordt uw dakkapel door de Dakkapelspecialist.com geprefabriceerd. Dat wil zeggen dat de dakkapel zoveel mogelijk in onze werkplaats gereed wordt gemaakt. Wij hoeven u dan minder lastig te vallen, u hebt minder overlast thuis en sneller en meer plezier van uw dakkapel.
Wij proberen snel, zelfs zeer snel te leveren. Over het algemeen is het mogelijk om dakkapel met vier weken te plaatsen. De feitelijke plaatsing neemt in vrijwel alle gevallen 1 dag in beslag, inclusief een perfecte afwerking met gevelbedekking en dakbedekking. Uiteraard krijgt u bij ons een goede garantie!

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Mohammed

Dakkapel

De Dakkapel Specialist

Komt afspraken niet na.

Ik ben zeer ontevreden, gezien dat ik in anderhalf jaar tijd twee lekkages, en riool verstopping, en de beste man is moeilijk bereikbaar.

Uitgevoerd op 19-11-2019

Vraag offerte aan bij De Dakkapel Specialist