Loading...

Over De GlasvezelAdviseur

U wilt zonnepanelen op uw dak. En dat is, zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen, een uitstekend idee. De zon schijnt immers vele uren per jaar en is onze gratis energiebron. En dat is niet alleen goed voor een duurzamer leven maar ook goed voor uw portemonnee. Maar waar begin je je zoektocht naar een goede en betrouwbare leverancier? En hoe maak je de juiste keuze voor jouw zonnepanelen systeem?

De GlasvezelAdviseur geeft u antwoord op al die vragen. Want geen situatie is hetzelfde. Onze onafhankelijke en deskundige adviseurs kijken samen met u naar uw energiebehoefte. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. We vertellen u graag het volledige en eerlijke verhaal rondom de werking van zonnepanelen, investeringen en rendement. Want geloof het of niet, adviseren over zonnepanelen is een vak ;.)

We werken uitsluitend samen met ervaren en vakkundige leveranciers en installateurs. Onze selectiecriteria zijn daarbij uiterst scherp. Zo hebben de panelen altijd een A merk status en worden ze geleverd door een Tier 1 leverancier, is de garantie op de panelen minimaal 15 jaar (25 jaar opbrengstgarantie) en is er optimale bescherming voor de installatie medewerkers aanwezig. Voordat onze installatie partners de panelen gaan plaatsen, vindt er altijd een technische schouw op locatie plaats door één van onze installatie partners. Zo weten we zeker dat ook u gaat genieten van een goed en kwalitatief werkend zonnepanelen systeem dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Kenmerken

1.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Sinds 2005
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven