De Jong Dakkapellen
6 7.8 10 6
7,8

"Conclusie: helemaal top!"

6 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.2
Service
7.7
Afspraken
7.7

De Jong Dakkapellen

De Amstel 13-15
8253 PC Dronten

De Jong Dakkapellen, dé specialist op het gebied van dakkapellen in Flevoland en omgeving.

Door onze jarenlange ervaring worden alle dakkapellen op een zorgvuldige en zeer vakkundige manier geplaatst waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo bent u bij De Jong Dakkapellen verzekerd van een kwaliteitsvolle dakkapel tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Vraag een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte op maat aan.

6 beoordelingen

Uitgevoerd op 21-11-18 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Super snel en deskundig geplaatst

Aanbeveling:
Super snel en deskundig geplaatst, geheel volgens afspraak gerealiseerd.

Uitgevoerd op 12-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Harde werkers

Aanbeveling:
Vandaag en gister twee dakkapellen geplaatst. Aardige en Harde werkers. Ze kwamen tijdens installatie erachter dat er een scheur in kozijn zat maar de uitvoerder is gelijk naar de fabriek gereden en er wordt nieuw kozijn gefabriceerd...

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

8.7 10
8,7

Dakkapel

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Gisteren ons nieuwe dakkapel geplaatst, zeer netjes en snel afgeleverd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Conclusie: helemaal top!

Aanbeveling:
Gisteren en vandaag twee dakkapellen geplaatst door de mannen van De Jong. Ouderwets vakwerk, vriendelijke en correcte lui, harde werkers en ze laten je niet in de rommel zitten. Ons huis, bouwjaar 1970, zijn we in een aantal stappen aan het moderniseren en één van de laatste grote klussen was het vervangen van de dakkapel aan de achterkant (maatje XS, geplaatst in de jaren 80) en het laten plaatsen van een dakkapel aan de voorkant. Onze eisen: beide zo groot mogelijk en in dezelfde stijl als onze nieuwe kozijnen. Duurt heeft ons van een uitstekend advies voorzien en in goed overleg zijn we snel en goed tot een mooie indeling en kleurstelling gekomen. Altijd afwachten hoe het resultaat uiteindelijk is, maar daarin zijn onze verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Uiterlijk past perfect bij de rest en qua ruimte hebben we er nog meer mee gewonnen dan verwacht.

Uitgevoerd op 26-05-20 door:

De Jong Dakkapellen

2.3 10
2,3

Dakkapel

Zeer slecht, niet aan te bevelen.

Aanbeveling:
Sinds 26 mei 2018 is ons dakkapel geplaatst sindsdien is dit bedrijf nog niet in geslaagd om een defecte draaikiepraam fatsoenlijk te betellen en het te plaatsen.
Sterker nog wij moeten zelf achteraan bellen en achterkomend dat ze het juiste raam na 5 weken niet eens besteld hebben en wordt nog aan ons doodleuk gevraagd aan welke zijde het scharnier zit.
Ben inmiddels weer nog een 6 weken verder. Op mails wordt niet gerepareerd en telefoon wordt ook niet opgenomen. Ook hebben ze mijn dakgoot beschadigd ben nog steeds aan het wachten wanneer deze gerepareerd gaat worden.
We zitten inmiddels al in november.

Uitgevoerd op 14-03-17 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Goed werk afgeleverd

Aanbeveling:
Super netjes gedaan in Monnickendam. Vond het jammer dat ik de werkmannen niet persoonlijk gezien heb om ze een hand te schudden voor het mooie en vooral snelle werk wat ze verricht hebben.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

15 werkzaamheden

Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen

Lagere energierekening

✓ Jaarlijks €150 besparen op je energierekening
✓ Mooie uitstraling & veiliger wonen
✓ Kozijnen vergelijken dankzij gratis en vrijblijvende kozijn-offertes via Solvari

Kozijnen vergelijken via Solvari is aan te raden. Je komt in contact met de beste specialisten in jouw regio. Zij geven je de juiste informatie, passend advies en kozijn offertes op maat. Besparingen tot 40% mogelijk!

Voordelen nieuwe kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen heeft veel voordelen. Je huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast isoleren nieuwe kozijnen, vooral van kunststof, beter dan oude kozijnen. Je bespaart daardoor op je energierekening en je woont comfortabeler, doordat je geen last meer hebt van tocht. Tot slot zijn nieuwe kozijnen veel veiliger, waardoor je het inbrekers een stuk lastiger maakt. Wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Er zijn een aantal keuzes waar je rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten specialisten helpen je kozijnen vergelijken.

Materiaal kozijnen

Als je je kozijnen laat vervangen, sta je voor verschillende keuzes. De eerste: het materiaal. Je kan kiezen uit kunststof, hout en aluminium. Kunststof kozijnen zijn de populairste kozijnen, maar elk materiaal heeft eigen eigenschappen en voordelen. Kozijnen vergelijken is een beste klus, waar de specialisten je graag mee helpen.

Kunststof kozijnen populair

Kunststof kozijnen zijn zo populair, doordat ze stukken steviger zijn dan hout en aluminium. Ze zijn duurzaam en beschermen je het best tegen inbraak. Ook isoleren kunststof kozijnen het best en behaal je daarmee de hoogste besparing op je energierekening. Weet je nog niet precies welk materiaal kozijnen je wil? Voor elk materiaal kozijn offertes ontvangen is mogelijk!

Soorten kozijnen

Naast het materiaal kan je ook kiezen voor het soort kozijnen. Er bestaan bijvoorbeeld vaste kozijnen die niet open kunnen en kozijnen die je wel kan openen. Daarnaast heb je keus tussen o.a. een valraam en een draai-/kiepraam. Vervolgens moet er natuurlijk ook nog glas in je kozijnen. Kies je voor HR++ of HR+++? Je merkt: er zijn verschillende invloeden op de prijs per kozijn; offertes vergelijken is daarom erg verstandig.

Prijs nieuwe kozijnen

Prijsverschillen zijn groot per kozijn; offertes aanvragen is daarom aan te raden. Je kan dan goed kozijnen vergelijken én je ontdekt wat een goede prijs is. Je kan ervan uitgaan dat je voor het vervangen van kozijnen van een gemiddelde woning minimaal €6.750 betaalt. De kosten lopen uiteraard op als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betalen mensen €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen. Dit is een investering, waarmee je weer jaren geniet van de uitstraling van je huis én waarmee je op je energierekening bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van je woning.

Kozijnen vergelijken?

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vraag je gratis kozijn offertes aan via Solvari. We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal 5 kozijnspecialisten. Zij geven je passend advies, prijsoverzichten op maat en natuurlijk de informatie die je nodig hebt. Kozijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Tip: laat jij nieuwe kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl! 

Schuifpuien
Schuifpuien
Schuifpuien

Vergroot optisch je huis

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Tip: laat je een schuifpui plaatsen door een bedrijf dat je vond via Solvari? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij van ons €250 korting!

Dakramen
Dakramen
Dakramen

Meer daglicht & minder energieverbruik

Wil je wel meer licht op zolder, maar is een dakkapel niet mogelijk of wil je dat niet? Dan is een dakraam natuurlijk een mooie optie.

Voordelen dakraam

• Verhoogd wooncomfort
• Meer daglicht
• Minder energieverbruik als je kiest voor een goed isolerend dakraam
• Waarde van je woning stijgt
• Vaak al binnen een halve dag geplaatst

Wil je weten wat een dakraam naar jouw wensen kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, dan brengen wij je in contact met specialisten die het je graag vertellen.

Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken

IJzersterke inbraakpreventie

Rolluiken worden meestal geplaatst als een ijzersterke inbraakpreventie, maar ze leveren ook zeker goed werk als warmte- en koudewering en geluidswering. Daarnaast beschermen rolluiken je kozijnen tegen weersinvloeden.

De multifunctionele inzet van rolluiken maakt het een populair product. Er komt geen straaltje zonlicht meer naar binnen als je de rolluiken dichtdoet, waardoor het ook lekker koel blijft in huis. Rolluiken zijn helemaal op maat te maken, dus ze kunnen voor ieder raam geplaatst worden. Het mooie is dat het plaatsen al binnen een paar uur gebeurd is!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor rolluiken en wil je weten wat je betaalt? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Horren
Horren
Horren

Houd insecten buiten.

’s Zomers de ramen open? Niet zonder een raamhor! Een hor is in elke afmeting te verkrijgen en wordt in het raamkozijn geplaatst. Ze zorgt ervoor dat muggen, vliegen, wespen en andere insecten op afstand blijven. Wel zo prettig!

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn voor horren op maat en wil je een offertes ontvangen? Vraag ze gratis aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten.

Bekijk alle werkzaamheden